Dabuju uz PS2 FF12.
Viss sākas ar skaistu intro. Divas karaļvalstis karo, blā, blā, blā.
Pēc kāda laika var sākt vadīt Vānu. Nemaz nav tik meitenīgs kā izskatijās skrīnšotos un treilerīšos. Vāns ar savu draudzeni un vēl citiem čuwakiem strādā pie viena bangā, kuram pieder viekaliņš. Pirmais uzdevums ir piesist tomātu, kurš aiztur veikaliņam produktu piegādi. Jāiet uz tuksnesi un jāuzšķērž tas dārzenis-a.
Pilsētas ir skaistas. Lokācijas pārlādē reti. Ir daudz cilvēku. Nevis kā iepriekšējās FF tikai daži. Runāt var tikai ar tiem, kuriem virs galvas ir komiksu mākonītis.
Man sākumā likās, ka cīņasm man nepatiks. Jo viņas ir reālajā laikā un tas būtu stulbi FF. Bet cīņas arī ir labas. Piem. uzliek lai Vāns kādam sit un viņš sitīs kamēr nositīs, portams, ka pa vidu var izlikt itemus, maģiju utt. Katrs gājiens ir jāpiepilda. Kā visas FF, izņemot FF X.
Par monstriem nāk peiredze un Lvl points.
Par LP var pildīt spējas. Kautkas līdzīgs kā FFX, bet ļoti atšķirīgs. Piemēram, nevar lietot ieroci, ja tev viņš nav atīstīts tajā LP laukumā. Maģija ir jānopērk, tad jāatistā LP laukumā. Un tikai tad viņu var lietot. Diezgan jocīgi, bet ganjau, ka pieradīšu.
FF12 pagaidām ir tikai jāpniski un tas sūkā. Nu ceru, ka iziešu arī japāniski, bet notiekti labāk man būs angliski. tagad izskriešu tikai cauri sižetam un neiedziļināsos saidkvestos.
Spēle uz 10. Iesaku.