Bija labs garīgais un re, kas uztapa ^^
dikti smuki
novēlu Tev biežāk labu garastāvokli, lai taptu smuki darbiņi
Noveelu tev izveeleeties naakamreiz ziimeet smukas meitenes!
Erik4xp
Apr 7 2006, 14:10
Ideāli izveidota seja, šitais man iet pie sirds...
Starp citu ko nozīmē tas uzraksts latviski...
QUOTE(Erik4xp @ Apr 7 2006, 14:10)
Ideāli izveidota seja, šitais man iet pie sirds...
Starp citu ko nozīmē tas uzraksts latviski...
Nenolemtais
...jo nevarēju izlemt par nosaukumu
Angelina
Apr 7 2006, 15:45
kaa tu iemaaciijies rakstiit japaaniski? man ljoti interesee shii teema,jo pati ljoti gribu iemaaciities japaanju valodu,bet shis tas mani bremzee..
flasherr
Apr 7 2006, 17:00
vai man tikai acis gļuko, vai patiešām labajā pusē mati viņam ir garāki nekā kreisajā?
bet darbs super.ja es tā varētu.
P.s. viņš taču ir saskāries ar Fotošopu?
1.Sakarā ar Japāņu heiroglifiem
http://kanjiroushi.net/index.html 2. Ar Photoshop saskārās, lai tikai krāsas izlīdzinātu
3. Mati... Yep tas tā...sanāca
Rufucis
Apr 7 2006, 20:54
Nav ko citu teikt ''labs''
beidzot kāds jauniņais, uz kuru man izlikt savu žulti par lielisku darbu! tik tiešām, skaisti, un, kas džekam par tetovējumu! bez tam, kas, viņam tur...šalle ap kaklu? *sliena*
Rufuci, negribas uzbāsties, bet biš besī ārā, ka tu saki vienkārši ''labs'' (es neuzspiežu savu viedokli par brīvās domas izteikuma formātu, tas tā vienkārši garāmejot!)
nevar nepiekrist.. dzhekinjsh seksiigs.
un tie mati, kas vienaa pusee garaaki nav nekaada kaite. tas piedod odzinju, roziiniiti tb. *plaudee ap*
Tiešām labs darbs. Patīkamas līnijas, labi izveidots, seja skaidri saskatāma un viss kvalitatīvi uzzīmēts!
Tam džekam auss ir jociiga..
QUOTE(Kirara @ Apr 8 2006, 14:50)
looks fine to me
QUOTE(Fausts @ Apr 8 2006, 18:56)
QUOTE(Kirara @ Apr 8 2006, 14:50)
looks fine to me
Taa auss ir taada diivaina ljipa. Varbuut par daudz aaraa no matiem lien, ka izskataas peec ljipas.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.