Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Bakuretsu Tenshi / Burst Angel
Anime forum > Anime > TV, OVA & Movies
bladez
Pameklēju riktīgi, bet neatradu nevienu topiku par šito Animi. Ko jūs par viņu domājat??? Man ļoti patika, bet tikai vidēji laba šķita. Likās ievilkta DAUDZ par garu. Un vietām likās arī "pārspīlēta". Bija arī tāds pa-ecchīgs (mjā....viņām vienmēr "kautkas" no Pantsu izspiedās (*me Hentai*). Un kā jau lielākā daļā Animēs, šeit bija.....jup, Pludmales sērija biggrin.gif biggrin.gif . Beigas man ar šķita tādas ļoti negaidītas (varbūt biški nepiemērotas).
Jāpiemin, ka OST likās ļoti labs. Laba Elektroniskā mūzika.
Church
OST bij baudaams jaa. cg gliish. bet sizhetiski .. imho diezgan average.
Spectre
NU cik nu kam patika/nepatika šī anime, bet ir gaidāma OVA
aniDB

NU es gaidīšu OVA cik ir nojausma notiks afterphase story buus saistīti, bet tas ir tikai iespējamais pagaidam infas nava tongue.gif
Tigra2
ljoti mīļa anime. Ļoti interesanti draudzīga klase injiem tur ir biggrin.gif (yeah, hes a phedophile... yes, he must die....)
Un pipirupirupirupipiru pii bija reti kawaii

Update: ļoti atainojos sajaucu... nosaukumi tiktiešām ir pārāk līdzīgi.
Spectre
QUOTE(Tigra2 @ Apr 4 2006, 17:50)
ljoti mīļa anime. Ļoti interesanti draudzīga klase injiem tur ir biggrin.gif (yeah, hes a phedophile... yes, he must die....)
Un pipirupirupirupipiru pii bija reti kawaii
*

Tigra2 are you shure, ka neko nejauc ... kāda klase? kāda mīļa ? emmm rekur links aniDB - Bakuretsu Tenshi

Nu moška es ne tā tevi sapratu pakoriģē mani, ja esu kļūdijies.
bladez
Heh. Spectre neuztraucies. Te vienk. ir sajaukts ar Bokustatsu Tenshi, kas ir pavisam kas cits. Vienubriid es arii mekleejot OST sajaucu nosaukumus, un peecaak briiniijos.
edg
Taisniiba, ka liidziigi nosaukumi, viegli sajaukt. Es, daudz neiedziljinoties, samergjoju shito topiku ar Dokoru-chan topiku. Tikai peec tam attapos un daliiju atkal nost atsevishkji.
Sushi
Es esmu vienīgi lasījusi vienu sēriju no mangas ''burst angel'', kas bija ievietota vācu žurnālā Yukiko. Man ir arī viņu plakāts un ļoti patīk tas zīmēšanas stils, kāds tur ir. Apģērbi tādi interesanti... rolleyes.gif
Pinky
taa, esmu ticis liidz kaadai 7 - 8 seerijai. patiik, baigais mech - action. chiksaam kruutis vareeja nebuut tik paarspiileetas. piedur intro muzoninjsh. vienvaardsakot - naajsik ! smile.gif
Spectre
Turpinājums ir iznācis ārā smile.gif
Tiesa pirmā epa bija 50/50 ph34r.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.