Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Noir
Anime forum > Anime > TV, OVA & Movies
bubu
Šodien iesāku skatīties.. un jāsaka, ka Noir, piedodiet par izteicienu, pamatīgi spārda pakaļu. Šitik skaistu animi retums nācies redzēt. Gan mūzika, gan vizuālais, gan arī pašlaik storijs ir uhh.. ku aizraujoši. Pagaidām vēl sākuma sērijās esmu, bet vienalga - brīnišķīgi! Šonakt rādās, ka ne/maz-gulēta nakts būs.
edg
Cik atceros, sizhets attiistiijaas sameeraa leenaa tempaa, bet toties, cita vaardiem runaajot - labs action!

http://anidb.info/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=13
Church
joprojaam fanoju par noir OSTiem, eg. Canta per me songu, bet kaa anime vispaariigi .. imho tik nedaudz above average. liidz miiljaakajaam/labaakajaam nevelk.
NOAR
Trešā mīļākā anime.

Es pat vēl atceros, kā sauc galvenos varoņus - tas jau daudz nozīmē.

Reiz bija pirmā un par tādu kļuva pie epizodes, kad Kirika pakāra to džeku paša šlipsē.

Visiem iesaku.
Pinky
laba, laba anime. par ost piekriitu, arii es taas dziesmas veel joprojaam klausos. man favoriit charakters bija Cloe ar savu izskatu un uzvediibu.
Sword
Reals anime sižets arī interesants man patika tur nav vardu smile.gif smile.gif smile.gif
Niks
No sākuma Noir man tā ne īpaši patika, bet vēlāk, kaut kad pēc 3 vai 4 sērijas, kļuva par vienu no manām visu laiku mīļākājām animēm. Savukārt mans mīļākais personāžs ir Kirika.
Update: kā jums patīk MADLAX?
edg
Luugshu visus pieziimee, ka juusu "patika/nepatika" nedod animes nezinaataajam daudz informaacijas par to, vai vinjam buutu veerts sho anime skatiities. Ja rakstaat savas domas par anime, tad pierakstiet, kas tieshi jums patika/nepatika, lai lasiitaajs to var saliidzinaat ar savu gaumi!

Un, Niks, ja veelies pieziimeet par NOIR kaut kaadu liidziibu vai sakariibu ar citu anime, tad dari taa! Jautaajums "Kaa jums patika asdf" ir vietaa atsevishkjaa topikaa - par asdf!

Neaizmirstiet, ka shiem topikiem ir 2 jeegas - paliidzeet nezinaataajam izlemet, vai anime skatiities, kaa arii ljaut zinaataajiem kvalitatiivi apspriest redzeeto. Shis nav Offtopic, kur uz spamu tiek pieveertas acis! Taa ir mana un citu vaina, ka tiek pieveertas citos topikos shajaa sadaljaa. Taa tam nevajadzeetu buut!
Niks
Ok, centīšos laboties.
Animācija - kad skatījos pirmo reizi (pa VIVA), likās sugoi, bet tagad skatoties vēlreiz uz datora, likās drusku neprecīza un nohaltūrēta, tomēr tik un tā lieku 8/10 par stilu.
Mūzika - Yuki Kajiura - dievinu (jo īpaši Indio) - 10/10.
Sižets - ļoti labs, aizraujošs, saistošs tomēr diez gan palēns - 9/10.
Līdzības - MADLAX - idejisks Noir turpinājums (līdzīgs sižets, tā pati komponiste, režisors, animātori, producenti).
harpy
skataama anime, lai ar briizhiem uznaaca kaada zhaava tomeer ne paaraak biezhi
un beigas, gez, beigas man galiigi nepatik >.< kill or get killed un peekshnji tadas humaanisms, kas nedaudz prasa turpinaajumu :S
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.