Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Kavejot laiku paintaa.....
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
davio
Taatad..... kameer man nebija ko dariit sadomaaju pakjeepaaties paintaa.... kaads var izdomaat ko tas viss noziimee un kaada tam vispaar ir jeega?
image
Faplo
Tā bilde noteikti ir nākotnes attēlojums. Laikam, tu redzēji vīzīju. Nākotnes mutants suņtārps. Iespējams, tu nākotnē sevi par terminātoru iedomājies... Nu un tas velns sānos ir tavas pašreizējās sajūtas t.i. tev gribas izdarīt kautko ļaunu velns tevi dīda. Iespējams, ka pistole rokās norāda uz tavu pretošanos šim velnam. Un acu skatiens apņemšanos nepadoties. Melnbalts tāpēc ka tev neiet viegli. Un vispār, iespējams, tevī valda tumsa tāpēc nakts... Protams tās visas ir tikai varbūtības smile.gif
davio
Hmmm........ es pirmo reizi iesleedzu photoshop lai kaut ko meeginaatu arii uzziimeet.... nu sanaaca interesantaak nekaa paintaa, bet man paint tikuntaa labaak patiik.
image

EDIT:

Un veel pakjeepaajos ar photoshop....
image
Aven
KAS par maakslu! Cik smuki! Taa vien rosina domaat par labaam lietaam!
Arts
Nonsence:
davio
Super! Es gribeetu taadu WMP skinu!
PHz
davio pēdējā bildē gadījumā nav attēlots Gouda no Ghost in the Shell: Stand Alone Complex 2nd GIG? wink.gif
image

Līdz pirmās bildes metaforu šķetināšanai gan prāts diemžēl tagad nenesas unsure.gif
davio
WOW! esmu paarsteigts! Vispaar nee... es nebiju neko vispaar dzirdeejis par taadu gouda existenci... biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.