Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Līdzcilvēku attieksme pret Anime skatīšanos
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
bladez
Nu paskatījos Elfen Lied topiku un man šķita šī tēma interesanta. Tas ir interesanta gan vairāk tiem, kas nedzīvo vieni.

Tātad, gribēju uzzināt. Kāda ir jūsu vecāku/brāļu/māsas/dzīvesdrauga/istabasbiedra/otras pusītes kas dzīvo vienā mājā(dzīvoklī) attieksme pret to, ka tu skaties Anime.
Piem. kautgan es savu māsu "aplipināju" ar Hellsingu, citas animes viņa neskatās, un uzskata, ka man ir jāiet ārstēties un es esmu galīgi slims/traks.
Nzn. ko viņa nodomātu, ja redzētu, kā es skatos Elfen Lied.
Blackout
Man vispār vecāku attieksme pret to, ka skatos anime vispār ir neitrāla. Es skatos anime, viņi vispār neko nesaka, taču manam brālim nežēlīgi riebjas japāņi, ķīnieši (aziāti). Un viņš dara visu iespējamo, lai es neredzētu -,-
Taka
Mana sieva tolerē animi, nu vismaz skatīties man neliedz, ja nepatīk - iet uz otru istabu skatīties ko citu (Aliju MakBīlu teiksim). Bet Mijadzaki viņai ļoti patīk.
Ayumi
Hmmm, līdzīgs topiks jau šeit ir bijis, bet nu labi...
Katrā ziņā maniem vecākiem nekas nav pretī pret to ka es skatos kautkādas animes. Viņi paši intresējas pa Austrumu kūltūru. Pa manu brāli šķiet daudzi jau zin.... tongue.gif Vienīgais pret ko iebilst mani vecāki ir- es pārāk ilgi tupu pie kompja... XDD
Skolā neviens neko nesaka kad es skatos animes (un pati jau ar nestāstu to katram kas iet garām) Es pat nezinu kā draudzenes uzzinājušas ka man patīk anime o_o Vel viņām patīk kā es anime stilā zīmēju...
Vel viena meitene no tāda saita kā Activ intresējās kas tas pa otaku un ir pozitīvi noskaņota pret šo manu aizraušanos.
sipps
http://otaku.lv/index.php?showtopic=1504

par to ju tik runats un diskusijas taču verts turpinat tur nevis vērt vaļa jaunu topiku smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.