Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Taisu CS Klanu
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
bladez
Tātad. Taisu jaunu klanu priekš labiem CS spēlētājiem.

Klana nosaukums: FullMetal ::
Spēlētāju var būt klanā max. 8, bet jābūt tādiem, kas var regulāri no 20.00-22.00 Darbadienās un/vai Brīvdienās spēlēt CW. ph34r.gif

Ja klans izveidosies, tad būs arī Web-lapa. Pieteikties tepat. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
(naw spiesta lieta, ja negribi, nesūdzies). unsure.gif

Njā. Domāju ka visiem būs skaidrs ka nespēlēsim jau uz CS beta 0.644 bet gan Spēlēs uz CS 1.6 v21. Tātad redzu atsaucība viduvēja (liels spams, lūgšu kādu patīrīt).

Tātad atbildīgs par CW būšu ES. Protams, es varu iecelt kādu, kurš būtu atbildīgs par treniņu serveriem, vēl bonus ja pašam tāds serveris ir (min. 1024Mb RAM, var izvilkt arī uz 512 ja labi grib).

Pieteikties var visi, kas uzskata, ka ir normāli spēlētāji. Man naw vajadzīgi Ub3rpr0sk1ll3D spēlētāji. Un nekādus čīterus . Čīteri tiks momentā izsviesti ārā no klana.

Play for Fun & Entertainment Clan

P.S. Ja saradīsies par daudz paskatīšos kkādā serverītī, kā jūs spēlējat, un galvenais NO CHEATING.
Aven
Labiem, taatad ljooti labiem? vai arii es varu dereet,a ?
bladez
Nu atšķirībā, kurā vietā un kāds ranks tew ir serveros. Es parasti esmu 1.-3. vieta Kopā (CT un T) mapā un parasti esmu /top15.
Aven
njaaa....tas ir augstu...parasti no 1000 vietam esmu kaadaa 200-300, dazhkaart augstaak, speeleeju h2 serverii
bubu
Taisu pokemonu klanu. Klana nosaukums P1k4ChUU::XXX. Bez tava nika. Pieteikties pie pikachuu. paldies.

Edit: A12m1r5u piebilst, ka klana mērķis būs apšaut/noķert/vai kā citādi iznīcināt citus p0k3monus.
Andromens
Nu ļoti izsmeloša infa. Pat nav pateikts kāda CS versija, un savu serveru vai iespēju hostēt arī ownējam? Pokemoni ta pokemoni, bet būtu vismaz korektāki sleep.gif
edg
Jaa, es arii gribu pieteikties, bet nav skaidrs pat, kaadi ir iestaashanaas nosaciijumi!
Es pat klana lapai logo uztaisiiju. Tas dod bonusus?
image
Niks
QUOTE(bubu @ Mar 14 2006, 23:45)
Taisu pokemonu klanu. Klana nosaukums P1k4ChUU::XXX. Bez tava nika. Pieteikties pie pikachuu. paldies.

Edit: A12m1r5u piebilst, ka klana mērķis būs apšaut/noķert/vai kā citādi iznīcināt citus p0k3monus.
*

Lai ko tu lietotu, es arī gribu!
bubu
Selgas cepumi. Ar īru krēma garšu (tumši zilie). Un vēl papildus pa virsu pienu uzdzeru.
edg
QUOTE(bubu @ Mar 14 2006, 23:42)
Selgas cepumi. Ar īru krēma garšu (tumši zilie). Un vēl papildus pa virsu pienu uzdzeru.
*

Selgas cepumi nebuus pie vainas. Savaa laikaa es daudz testeeju jogurtu, un ieveeroju iipatneejas sekas domaashanaa. Piens ir jogurta tiirradnis, taapeec efekts vareetu buut daudz speeciigaaks.
ETM
QUOTE(bladez @ Mar 14 2006, 21:33)
Tātad. Taisu jaunu klanu priekš labiem CS spēlētājiem.
definee labu CS sepeeleetaaju!

Klana nosaukums:       FullMetal ::
Spēlētāju var būt klanā max. 8, bet jābūt tādiem, kas var regulāri no 20.00-22.00 Darbadienās/Brīvdienās spēlēt CW. ph34r.gif
a.k.a. must have no life.

Ja klans izveidosies, tad būs arī Web-lapa. Pieteikties tepat. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
(naw spiesta lieta, ja negribi, nesūdzies).  unsure.gif
*

Un te daudz kas paliek neskaidrs. Kaa ar serveriem, kaada versija un citaadi "siikumi".

Un shoreiz es nekomenteeshu cik tas ir reals pasaakums, njemot veeraa kas to riiko.
bladez
Visu izlaboju/pieliku/izcēlu savā pirmajā postā. ph34r.gif

Un ETM....Kāpēc "Must have no Life"???? Ja tew patīk spēlēt CS un ja tu gribi būt klanā, tad tew ar to ir jārēķinās. Un CW jau nebūs katru dienu.

V.S. Ja jūs gribat klanā, tad sakiet. Šīs naw no tiem topikiem kuri būtu domāti plaši izvērstām diskusijām par "CS iedarbību uz smadzeņu Alfa viļņiem un CS dzīvē: vai tā ir apsēstība???".
edg
(liels spams, lūgšu kādu patīrīt).
*

Aizgraabriibaa ar klana veidoshanu, neaizmirsti, ka shis nav CS forums, bet gan anime foruma Offtopic sadalja, un mums ir tiesiibas izteikties, kameer tas ir interesanti foruma daliibniekiem. Un novirze no teemas nekaada dizhaa ar nebija. Vai tad bija? Vai ir veerts muusu neapshaubaami noderiigo iissarunu paarcelt jaunaa topikaa?
bladez
QUOTE(bubu @ Mar 14 2006, 23:42)
*

Šitais naw konkrēts Spams????
bubu
Es tikai atbildēju uz man uzdoto jautājumu.

btw - kas ar v burtu?
lastguru
stop this.
X_Kamui
QUOTE(lastguru @ Mar 16 2006, 02:28)
stop this.
*

Spamer!!! laugh.gif laugh.gif laugh.gif

bladez mani moka zinkariiba... uz kadiem serveriem tu spelee? wink.gif

P.S. Agraak esmu spelejis šo speeli, bet taa man baigi pieriebaas xDDDDD
bladez
cs.d-pils.lv (neiesaku, kad naw adminu, tad daudzi pat izmanto spinneru)
cs.erased.info (labs, bet admini suudiigi, baazhas virsuu)

Plus man naw īsti tādi noteikti serveri. Es skatos gign.lv serverus korus ir brīvas vietas.
Anv1k
Es gribeetu pieteikties klanaa.. xD
mans skype niks ir Matiisinsh_1
raxtiet man ja ir vajadziigi speeleetaaji, aa un arii es tieku darbadienaas uzspeeleet cw un protams briivdienaas, kad vien vajag(kad esmu Maajaas) biggrin.gif
lai nu kaa, bet es veeleetos iestaaties klanaaa.. xD rolleyes.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.