Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Sveicieni Sieviešu dienā!
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Taka
Sveicu jūs visas tulpju dienā! wub.gif
Tupju man nav, toties viena roze atradās - sūtu ar kurjeru jo esmu slinks.

image
Chufanzo
Es varu tik pievienoties sveicienam - Lai muusu Latvju sievietes visas ir skaistas kaa rozes un gudras kaa puuces smile.gif veiksmiigu Jums sho dienu!
xikes
Lai veicas.. veelu visu to labaako! smile.gif
Spectre
Jaaaa jaaaa miilaas dailaas sievietes shii diena tik tieshaam ir veltiita JUMS happy.gif lai aper Jūs ar ziedu kalniem un klāj sarkanu paklāju kur tik jūs nedotos happy.gif Sveicu Jūs šai skaistajā dienā.
Psycholog
Sveicu, sveicu...un lai sievietes buutu pirmajaa vietaa un anime tikai tad sekotu anime wink.gif ...
Revol
Prieciigus jums sveetkus...
image
X_Kamui
Apsveicu visas sievietes wiii, nu un protams, lai visas juusu velmes piepildiitos rolleyes.gif
Un puķiite jums no maniim ^^
image
bladez
Visas sievietes ir dievietes. Tā es jūs saskatu wub.gif
Tāpēc te būs tāda bildīte.

image
Ayumi
Waaa! Otaku vīrieši rocks.
Es saku paldies. ^^ Šodien vispār jau kādi pārdesmit sveicieni biggrin.gif
ShinChan
Sievietes ir tādi radījumi ar kuriem kopā dzīvot nav iespējams, taču rūpīgi apsverot bez viņām arī tā īsti iztikt nevar. Kamēr nebūšu ticis galā ar šo svarīgo dilemmu...še tulpe
image
Rags
Nosperts no čoma LJ, bet nu vienalga, apsveicu! ph34r.gif
image
kaarleens
Sveiciens muusu meiteneem juus esat vis labaakaas wub.gif
murasaki
blush.gif heh.. nu dikti jau miilji! biggrin.gif
GM
Kārtējā lieliskā iespēja palielināt postu skaitu, un pie reizes novēlēt visu to labāko Klāras Cetkinas dienā.
Tā - savu artavu ar esmu pielicis.
Sushi
Heheh, paldies jums. blush.gif
Labi, ka ir tāda sieviešu diena! laugh.gif
njā, nevaru nepiekrist, Ayumi!
sipps
iss ieskats vesture

Katram no mums ir savas atmiņas un attieksme pret padomju laiku un tā dēvēto Starptautisko Sieviešu dienu, kas Eiropā pirmo reizi svinēta 1911. gadā atbildot uz Klāras Cetkinas aicinājumu 1910. gadā notikušajā 2. sieviešu – sociālistu konferencē ik gadu atzīmēt "Starptautisko sieviešu solidaritātes dienu cīņā par ekonomisko, sociālo un tiesisko vienlīdzību". Latvijā 8. marta svētki plašāku skanējumu gūst līdz ar padomju varu un kļūst par vienu no sociālisma celšanas propagandas stūrakmeņiem. Arī Baltijas dzelzceļā kopš 1945. gada tieši 8. martā slavināja un godināja sociālistiskās sacensības uzvarētājas, trieciennieces un piešķīra apbalvojumus.

noteikti sveicam saja vinu īpašajā dienā jo tikai saja diena mes vairam apsveikt sievietes citas dienas ne??

Bet kada ir latviesu tautas saistiba ar
8.martu? Kura latviesu tautasdziesma par to stasta? Ko mums nozime ta diena?
Tikai nepatikamu pieskarienu okupacijas laika tumsonigajiem briziem. Un kas
notiek sodien? Tas milzigais regu pectecu pulis nevar un nevar
nomierinaties. Tikko ka tuvojas kads vajadzigais
datums, prieksplana izbidas atbilstoss gara razojums. Ta autoriem nav
svariga butiba, bet gan skietamiba. Reizem to var saistit ar
Ziemassvetkiem, citreiz tam var piejaukt klat kaut ko sievietisku.
Galvenais ir tas, ka skan atbilstosa stiga.
Gada ir 365 dienas, reizem pat 366 dienas. Ir simtiem iespeju visa gada
laika izteikt jebkurai sievietei savu cienu un apbrinu, apjusmot un
apdziedat musu dailo dzimumu visados veidos, saceret visjaukakas dzejas un
dziesmas. Tacu ne! Redziet, to darit ir parak sarezgiti. Labak pagrabt
kadu sarkanas varas iedibinatu ta saucamo Starptautisko sieviesu dienu un
tad tur visu sabazt ieksa. Kopa ar sarkanajam tulpem. Tatad citam gada
dienam vienkarsi kaut ka pietrukst. Nu tad tomer labak sadalisim visas
savas fiziskas, garigas un materialas iespejas ta, lai butu iespejams tas
likt lieta par godu sievietei visu cauru gadu, un apsveiksim to sievieti,
kurai tas patik! Es nedomaju, ka katrai sievietei patik kaut kada pec leta
snabja smirdosa tevina, saproties, pienaksana ar kaut kadiem ziediem.
GM
Redzi, sipps, pat, ja tu, gluži kā es, neatzīsti Klāras Cetkinas dienas īpašu atzīmēšanu, novēlēt visu to labāko daiļajam dzimumam tomēr ir vēlams, citādi feministu kustība tevi ņems un apēdīs bez sāls un tulpēm.
sipps
QUOTE(GameMaster @ Mar 8 2006, 17:17)
Redzi, sipps, pat, ja tu, gluži kā es, neatzīsti Klāras Cetkinas dienas īpašu atzīmēšanu, novēlēt visu to labāko daiļajam dzimumam tomēr ir vēlams, citādi feministu kustība tevi ņems un apēdīs bez sāls un tulpēm.
*

nu tad pedejais laiks citadi te mes te visis iesligsim stagnacija
Church
sipps: pagjiras? suiciids neizdevaas? sieviete neiedeva?

oh. un jaa.
to zhenjshenj. kongratulaacijas. ;>
GM
sipps: pagjiras? suiciids neizdevaas? sieviete neiedeva?

Un nepagāja ne minūte, kad sarunā iesaistījās mūždien toleranto "visiem-vēlos-izpatikt" indivīdu unisons. Gatavojamies dzimumu kariem no sērijas feminisms vs. šovinisms!
Pakkun
QUOTE(sipps @ Mar 8 2006, 17:08)
iss ieskats vesture

Katram no mums ir savas atmiņas un attieksme pret padomju laiku un tā dēvēto Starptautisko Sieviešu dienu, kas Eiropā pirmo reizi svinēta 1911. gadā atbildot uz Klāras Cetkinas aicinājumu 1910. gadā notikušajā 2. sieviešu – sociālistu konferencē ik gadu atzīmēt "Starptautisko sieviešu solidaritātes dienu cīņā par ekonomisko, sociālo un tiesisko vienlīdzību". Latvijā 8. marta svētki plašāku skanējumu gūst līdz ar padomju varu un kļūst par vienu no sociālisma celšanas propagandas stūrakmeņiem. Arī Baltijas dzelzceļā kopš 1945. gada tieši 8. martā slavināja un godināja sociālistiskās sacensības uzvarētājas, trieciennieces un piešķīra apbalvojumus.

noteikti sveicam saja vinu īpašajā dienā jo tikai saja diena mes vairam apsveikt sievietes citas dienas ne??

Bet kada ir latviesu tautas saistiba ar
8.martu? Kura latviesu tautasdziesma par to stasta? Ko mums nozime ta diena?
Tikai nepatikamu pieskarienu okupacijas laika tumsonigajiem briziem. Un kas
notiek sodien? Tas milzigais regu pectecu pulis nevar un nevar
nomierinaties. Tikko ka tuvojas kads vajadzigais
datums, prieksplana izbidas atbilstoss gara razojums. Ta autoriem nav
svariga butiba, bet gan skietamiba. Reizem to var saistit ar
Ziemassvetkiem, citreiz tam var piejaukt klat kaut ko sievietisku.
Galvenais ir tas, ka skan atbilstosa stiga.
Gada ir 365 dienas, reizem pat 366 dienas. Ir simtiem iespeju visa gada
laika izteikt jebkurai sievietei savu cienu un apbrinu, apjusmot un
apdziedat musu dailo dzimumu visados veidos, saceret visjaukakas dzejas un
dziesmas. Tacu ne! Redziet, to darit ir parak sarezgiti. Labak pagrabt
kadu sarkanas varas iedibinatu ta saucamo Starptautisko sieviesu dienu un
tad tur visu sabazt ieksa. Kopa ar sarkanajam tulpem. Tatad citam gada
dienam vienkarsi kaut ka pietrukst. Nu tad tomer labak sadalisim visas
savas fiziskas, garigas un materialas iespejas ta, lai butu iespejams tas
likt lieta par godu sievietei visu cauru gadu, un apsveiksim to sievieti,
kurai tas patik! Es nedomaju, ka katrai sievietei patik kaut kada pec leta
snabja smirdosa tevina, saproties, pienaksana ar kaut kadiem ziediem.
*

Paklau... sveetki paliek sveetki, lai vai kas tos buutu dibinaajis. Kaadeelj mees nevareetu buut optimistiskaaki un pienjemt no padomju laikiem to labaako?(maz taadu lietu ir) Neviens neliedz sievieti apsveikt jebkuraa dienaa, bet man tiko ieshaavaas praataa taada doma - laba daudz nevajag, vai arii - kas par daudz, tas par skaadi... vnk taa nepaartrauktaa apdaavaashana var noniveleeties un palikt leeta, prasta, pierasta - taapat kaa sabiedriskais transports tongue.gif Iemesls apsveikt, cieniit un miileet sievietes buus vienmeer! Bet nepataisiisim visu gadu par sveetkiem, jo tad tie taadi vairs nebuus, neatbildiis savam nosaukumam. Lai paliek taas iipashaas dienas!
p.s. tu uzskati ka sievieshu dienaa var apsveikt tikai ar tulpeem un smirdot peec shnjabja? veciit, kas tev par traumu? biggrin.gif
ETM
Taalaakais teksts lasaams tiem, kas sievieshu dienu neatziist.
Spoiler! Highlight the box below to view the hidden text.

piedodiet par bljaushanu, bet NECHAKAREJIET TAK VISMAZ SHITO TOPIKU! Pieklaajiibas peec varam tchu nebojaat shos pseidosveetkus tiem kuri tos atbalsta ar sirdi un dveseli. Man jau sen nagi niez kaut ko uzreakstiit, bet es apzinos ka taadaa veidaa graushu kaada noskanjojumu (pie kam kaada kurma noskanjjumu graut neav mans shisdienas meerkjis), tapeec neko nerakstu.
sipps
QUOTE(Church @ Mar 8 2006, 17:27)
sipps: paģiras? suicīds neizdevās? sieviete neiedeva?

od. un jaa.
to zhenjshenj. kongratulaacijas. ;>
*

1)ne 2)ne 3) nekad neesmu piedzīvojis

QUOTE(Pakkun @ Mar 8 2006, 17:33)
Paklau... sveetki paliek sveetki, lai vai kas tos buutu dibinaajis. Kaadeelj mees nevareetu buut optimistiskaaki un pienjemt no padomju laikiem to labaako?(maz taadu lietu ir)   Neviens neliedz sievieti apsveikt jebkuraa dienaa, bet man tiko ieshaavaas praataa taada doma - laba daudz nevajag, vai arii - kas par daudz, tas par skaadi...  vnk taa nepaartrauktaa apdaavaashana var noniveleeties un palikt leeta, prasta, pierasta - taapat kaa sabiedriskais transports tongue.gif   Iemesls apsveikt, cieniit un miileet sievietes buus vienmeer! Bet nepataisiisim visu gadu par sveetkiem, jo tad tie taadi vairs nebuus, neatbildiis savam nosaukumam. Lai paliek taas iipashaas dienas!
p.s. tu uzskati ka sievieshu dienaa var apsveikt tikai ar tulpeem un smirdot peec shnjabja? veciit, kas tev par traumu? biggrin.gif
*

man šie svētki nepatīk un tadejādi es izsaku savu viedokli ja kādam tas neliekas pieņemami lai iet un pakaras. tas ka mēs pasi nekultivējam savus svētkus bet pārņemam tos no citiem jo??

tev ka vispār ar uztveri problēmas nav bijušas?? ja gribi svinēt tad svini neviens jau tev to neaizliedz katrs taču var darīt to ko uzskata par pareizu.

vai arī tev sagribējās lai tev kads uzdāvina kādu tulpi?
Blackout
Yes, yes.. Sveicu visas sievietes ;DD
Bet nu..
Spoiler! Highlight the box below to view the hidden text.
Sievietes parasti nespēj saprast vīriešu veselīgo humoru! ;DD
Sigfa
Sveicu sievieshus 8. martaa. Priekaa.

Par taalaako, domaaju, sveetki ir ieseedushies kaa labi atpirkshanaas sveetki, kjipa, izliidzinaat nesaskanjas. Lielisks iemegansts. Domaaju, no PSRS laiku sveetkiem ir palicis paari tikai fakts ka diena ir veltiita sievieteem. Man nu gan nav zheel iepriecinaat meitenes, shajaa dienaa, jo vinjaam parasti ir vnk vienalga shiis dienas veesture, vinjas tak ir galvenajaa lomaa! Katram jau gribaas, lai vinjam velta sveetkus biggrin.gif
bladez
Eh. Jā. Šajā "komūnā" neko nevar taisīt offtopikā. Kādam noteikti kautkas ir jāsačakarē. Varbūt arī pie Dzimšanas dienu topika sākat apsvērt diskusijas, kāpēc dzimšanas dienas naw līdzvērtīgas ziemassvētkiem un kāpēc sievietes saņem vairāk(/mazāk) dāvanas nekā vīrieši. Tas pieliktu punktu visam.

Bet nu atpakaļ par tēmu. Lai es pats neizvirzītu šito visu OT novēlēšu priecīgu sieviešu dienu vēlreiz.
Šeit būs kāda smuka rozīte wub.gif
image
CirvjaKaac
NU tad apsveicam Pakkun un viņam līdzīgos ar! laugh.gif
Ghoul
QUOTE(CirvjaKaac @ Mar 8 2006, 20:15)
NU tad apsveicam Pakkun un viņam līdzīgos ar!  laugh.gif
*

shitas gan bija stulbi mad.gif vispaar ieteiktu pieshkjirt warnu smile.gif

Apsveicu visas 8. martaa. daudz laimes, prieka un pacietiibas smile.gif
Church
QUOTE(GameMaster @ Mar 8 2006, 17:29)
...
Un nepagāja ne minūte, kad sarunā iesaistījās mūždien toleranto "visiem-vēlos-izpatikt" indivīdu unisons. Gatavojamies dzimumu kariem no sērijas feminisms vs. šovinisms!
*

un protams, savas pashapzinjas celshanai jaaizbojaa citu sveetki. btw, biezhi tiec aicinaats uz sviniibaam? shaubos ;>
GM
Ko ta tik pēkšņi tik skarbi ņēmi pie dvēseles? Lai gan nenoliedzu, ka iespējams šos tekstus liek rakstīt aizvainotā padomju mentalitātes salauztā dvēsele, kuras paradigma ir "každoi ženšiņe po rozoi na 8. mart!", tomēr jūtos izbrīnīts, kāpēc, lai gan es nevarētu izteikt savu neapšaubāmo un viennozīmīgi pareizo viedokli par Cetkinas dienu? Bet nu, ja tev paliek labāk no tā, ka es to sāku atzīt un "nebojāju citiem svētkus" - vari uzspiest sievai/draudzenei buču uz vaiga arī no manis...
ShinChan
Piegriezušies visi burkšētāji un pukstētāji. Nepatīk Klāras Cetkinas diena? Tad neatzīmējiet. Sveiciet savas mīļotās un kaifojiet visās pārējās gada dienās. Atradušies latviskās dzīvesziņas uzturētāji un tautas svētku atzīmētāji. Vienreiz mūža bijuši etnogrāfijas muzējā to pašu reizi klases ekskursijā, bet vaimanāt par svešu svētku "uzspiešanu" tas jau gan. Jā, es arī nesvinu Valentīnus, Lūcijas un 4. jūlijus un visu svēto dienas, arī man ne īpaši simpatizē šī citvalstu svētku invāzija, taču es vismaz neliekuļoju. Bet ko jūs? Atzīmējāt Ūsiņus, Jumjus, Māras dienu? Veļu laiku pavadījāt klusi un rāmi kā pieklājas un aiznesāt uz klēti ēdamo lai veļi būtu vēlīgi? Protams, ka nē. Tā jau ir ar visiem šeim pseidopatriotiem un folkloristiem, ar muti ladē vagonos krievus un īsteno deokupāciju, dekolonizāciju un kas tur bija tas trešais D, tā pat kā cīnās pret ebreju sazvērestībām, bet darbi aprobežojas ar alus kausa cilāšanu un postošanu nepiemērotos forumos.
bladez
QUOTE(ShinChan @ Mar 8 2006, 20:21)
Veļu laiku pavadījāt klusi un rāmi kā pieklājas un aiznesāt uz klēti ēdamo lai veļi būtu vēlīgi?

Heh. Kad sanā būt laukos pie krustvecākiem, tad gan sanāk tā atzīmēt veļu dienu.

Lai šī sieviešu sumināšana un slavēšana turpinās. Šī diena ir tikai viņām (kā arī daudzas citas dienas).

image
zenofex
fleimeri, b.!
Meitenes un sievietes, jūs esat brīnišķīgas. Parasti es to tikai saku, šoreiz arī pierakstīšu.

Domāju par šo nevienam domstarpības neradīsies? Ja kādam tomēr radīsies, sākšu šīs personības uzskatīt par zilām.
Sushi
Oho, ShinChan visu pareizi pateica. smile.gif
Vot tam es pilnīgi piekrītu!!
edg
Ja kaadai no taa paliek labaak, tad es arii sveicu!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.