Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Mekleeju dziivokli
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
edg
Es nesekmiigi meegjinu atrast dziivokli. Reiz jau te bija taads topiks, kad cilveeki mekleeja... Taapeec man ir jautaajums: vai kaadam ir bijusi pieredze ar taadaam firmaam kaa "dziivoklju paarvalde", kur jaamaksaa 25ls tikai par iespeeju dziivokli apskatiit?
Vispaar - vai kaads ir atradis sev dziivokli, neizmantojot draugu draugus?
bubu
Heh, neesi tāds vienīgais.. Es ar mēģinu, pagaidām arī nesekmīgi.
Church
hmm. vait dziivoklji taalaak no centra, eg. kaados pljavniekos, pa 100ls + komunaalie, vairs neatronas?
edg
Es tachu te nesuukstos par to, ka nebuutu normaalu dziivoklju! Jautaajums ir par firmaam un resursiem - kur un kaa. Ceru dzirdeet kaut ko no cilveeku pieredzes, apmeshanaas vietas mekleeshanaa.
xikes
Hmm..ir bijusi pieredze ar taada veida iestaadiijumiem, kas, it kaa, piedaavaa dziivokli par diezgan zemu cenu un turklaat veel par saviem pakalpojumiem prasa realtiivi maz(25LS kaa shinii gadiijumaa).
Bullshit.
Bij viens gadiijums kad pats (bijaam vairaaki) mekleeju dziivokli. Noleemaam tad ar izmeeginaat vienas shaadas iestaades pakalpojumus. Samaksaajaam ar 20 vai 25 Ls, rezultaataa mums piedaavaaja apskatiit dziivokli Dzirnavu 16 (vai 14.. neatceros vairs iisti.. bet kas zin mosh pat bij galiigi cita iela biggrin.gif anyway.. ). Gaajaam uz adresi.. tikai kaut kaa neveicaas ar atrashanu (ir 14, ir 18..bet 16 huh) Dziivokla biroja telefons vairs nebij sazvanaams, taapat arii dziivokla saimnieces telefons. Piezvaniijaam uz 118, lai iisti uzzinaatu, kur tads Dzirnavu 16 atrodas.. Arii 118 mums nespeeja paliidzeet. Kaa veelaak noskaidrojaam, tad taads Dzirnavu 16 nemaz neeksistee..
Ar lielu piepuuli atguvaam iemaksaato naudu..
Taatad.. taadiem leetajiem birojiem nav veerts uzticeeties..
Ir biroji, kas reaali speej paliidzeet, bet tie par pakalpojumiem prasa ieveerojami lielaaku summu (vismaz dziivokla 1 meenesha iires apjomaa) (taadi kaa Rigaskore)
Beediigi ar taam firmaam.. galvenais nekur nemaksaat naudu pirms nav redzeets pats dziivoklis un runaats ar taa saimnieku.
Yanka_ronin
Njaa, vecie ''zushu'' laiki... no taa gadiijuma guvu maaciibu, ka labaak dziivokljus mekleet vai nu caur blatu, vai privaatsludinaajumos (un arii taadaa gadiijumaa pirmais jautaajums, ko uzdoshu ir: ''Vai Juus esat saimnieks?'') Taa ir droshaak.

P.S. Dzirnavu 38, xikes =]
Yume
mhaha, zuši, kas baidās no kaķiem, jo tie apēd viņu austiņas. biggrin.gif

Bet ja meklē dzīvokli, tad silti iesaku izlīmēt sludinājumus uz sienam, pavisam nesen meklēju draudzenei majasvietu, atradām samērā ātri, un pie visa klāt vajadzīgajā rajonā. Tomēr liela daļa cilvēku , kas ir pieklāīgā vecuma nesaskaras ar internetu, un tad sienas ir ta vieta kur uzraksus lasa.
Arī avīzes nav slikta iespēja. Taču tur ir problēmas ar starpniekeiem.
zenofex
Es arī atradu dzīvokli caur sludinājumiem laikrakstos, bez tam jau toreiz kad meklēju, centos izvairīties no visādām tur firmām utt.

Pašlaik esmu ļoti apmierināts ar rezultātu - saimniece normāla sieviete, dzīvo privātmājā un mūs netraucē, summa 5 gadu laikā nav paaugstināta (maksājam 120 ls par 3 istabnieku Mežciemā plus skaitītāji)

Vispār silti iesaku izvairīties no firmām un starpniekiem.
svekris
Es ar draugu meklēju dzivokli uz gada sakumu un sapratu , ka var dabut vai nu par draugu , visas tas ftirmas vai nu dod kaut kadu shitus -jau panemtus dzivoklus vai vispar var iet no kurienes nacis sanemot tikai kaut kadus mistiskus solijums , bet protams paliek iespeja pa 80 ls nemt 1isatabs dzivokli.
p.s. cesis tas sakaitas daudz sad.gif
Sairasu-kun
ehh, mes ar draugiem domaajam meklet forsu 3 vai 4 istabu dziivokli, ne no saakuma protams ka aizgaajam uz firmu(isti neatceros kuru), tur visi tik draudzigi, pat kafiju pienesa..
Sakam runat, jaa paraadija dziivoklu bildes, jaa smuki izskatiijas, jauns remonts bija uztaisits, viss bija ideali(taa mums likas)...
Un tad iemaksaajaam pirmo summu(mes bijam stulbi), kaut kur pie 2500LS, viss bija ok, vins tur 3 reizes apsoliijas mums kaadu dienu aizvest uz to dziivokli, jaa mes gaidiijam, gaidiijam, pec 2 nedelam jau diivaini palika, nezvana, nu ko mes jauni un dumji vareejam zinat, ka vini mus taa apsmauks... mad.gif
Nu neko zvaniijam, *atvainojiet, sada telefona numurs neeksiste*, un tad saakaas stress...

Izraadijas ka taa firma nebija iista, un mes nebijam pirmie kurus apcakareeja, bija daudzi, bet mes bijam tie kurus uz visslielaako summu appi...., nu neko aizgaajam uz policiju, tie maitas(atvainojiet), pateica ka neko paliidzet nevar, nu neko taa mes pazaudeejam 2500 LS, no taa laika es ar draugu vairs firmam neuzticaamies...

P.S. he he mes bijam stulbi, un nezinajam kaa ar to riikoties, ehh nekas tas jau bija kaduu laiku atpakal un taa nauda vairs nav tik svariiga kaa bija toreiz =))
Church
ceru, ka liidzjuutiibu neprasiisi ..
<mumbling par darwin awardiem>
tomeer pragmatiskai reaalistiskai attieksmei pret dziivi jaabuut .. vismaz visos finansiaali pietiekoshi noziimiigos gadiijumos ..
Šigeru
Nākamgad studetos uz rīgu, bij domājis sākumā kojas un meklēt dzīvokli, bet tas laikam ir bezcerīgs pasākums. sad.gif
Cik man teica piepilsētā esot ievērojami lētāk, piem., Babītē.
sipps
QUOTE(Šigeru @ Mar 14 2006, 20:01)
Nākamgad studetos uz rīgu, bij domājis sākumā kojas un meklēt dzīvokli, bet tas laikam ir bezcerīgs pasākums. sad.gif
Cik man teica piepilsētā esot ievērojami lētāk, piem., Babītē.
*

nu protams ka tālāk no centra jo lētāk paliek dzīvojama platība, dzirdēju ka zoslēnu pagasta pavisam leti var tikt pie dzivokļa smile.gif

bet ja nopietni tad pats labākais risinājums ka atrast dzīvokli ir doties pie lielajam nekustama īpašuma kompānijām kas noplēsis baigo naudiņu toties nebusiet vīlušies.

bet pats labakais ir ej un noperc avizi nav tacu otaku.lv kads sludinjumu delis
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.