Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Music
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Pages: 1, 2
davio
Gribētos paklausīties ko atzīst otakieši. Varbūt kāds uzzinās kko jaunu un iegūs jaunas mīļākās grupas. Varētu katrs ielikt savu mīļāko grupu un mīļāko dziesmu.
Manējā Fav Band arī daudziem varētu likties kkas neredzēts, bet manuprāt tā ir ļooti laba mūzika... smile.gif

Grupa: Tenacious D
Dziesma: Tribute (un Wonderboy arī ir tikpat laba dziesma)

EDIT: jaa laikam kkas shaads jau ir bijis, bet shoreiz nediskuteejam par to kursh ir labaaks un kaapeec, bet vienk censhamies uzzinaat kko jaunu par citiem. smile.gif
baseboalbatboy
Khem,shkjiet jau shitaads bija un sanaaca -sist mani nost- situaacija smile.gif

Eh bet nu lab!
-fav band D12 ,linkinPark
-dziedaataajs Eminems(hehe)
edg
Iesaku ieveerteet sho topiku: http://otaku.lv/index.php?showtopic=1133
Ja kaads cilveeks par muuzikas stilu X izsakaas slikti, tad to saak aizstaaveet shii stila piekriteeji, kuriem tiek turpretii d%^sts pretii un taa saakas flame. Taapeec, ja kaads par kaadu no stiliem izteiksies slikti, dabuus no manis garu postu un warn.
Aven
Tenacious D___|| Linkin Park_____||__Ария__________||Gackt || Dir en Grey
===============================================
Tribute_______|| My december___|| Возьми мое сердце|| Oasis || Mask
Wonderboy___|| In the end______|| Штиль___________|| Cube || Cage
Inward singing||Pts. of authority__|| Король дороги____|| Luna ||

Jaa es zinu ka daudz, bet man patiik daudzi stili tongue.gif
Yume
QUOTE(Aven @ Mar 1 2006, 20:50)
|__Ария__________|
===============================================
| Возьми мое сердце|
| Штиль___________|
| Король дороги____|

Jaa es zinu ka daudz, bet man patiik daudzi stili tongue.gif
*

va, vēl kāds te Ariju klausās. Hmm, a kāpēc tev visas dziesmas no viena albūma? A citi nepatīk? huh.gif

BTW-runājot par tēmu, man nav mīļākās grupas, bet dziesmu izklāsts, kas man patīk mainās kopā ar garstāvokli. Bet jau sāku par Ariju, tad tādas dziesmas kā - Беспечный ангел, Закат, Потеряный Рай, Такая вот печаль ir atrodamas visos manos playlist'os.
Pakkun
klausos daudz ko iznjemot ozol un blackeyedpeas veidiigas lietas, tachu peedeejaa laikaa mana interese ir diezgan konkreeti nosliekusies uz j-rock pusi..
neuzskatu ka ir veerts mineet dziesmas, kuras man patiik.. vareetu mineet taas kuras nepatiik tongue.gif
FAVos ietilpst: Dir En Grey !!!!! yay!
Gackt wub.gif
Alice Nine rolleyes.gif
D'espairsray tongue.gif
Miyavi wub.gif
Buutiibaa taas ir pagaidaam izzinaataas grupas laugh.gif

image
Sērfijs
njaa, sarežģītii būtu nosaukt pāris mīļākos ansambļus, bet pacentīšos, tomēr palielīties ar savu anālo muzikālo gaumi tātad, no klasikas puses vienozīmīgi man patīk fīrera mīļākais komponists Vāgners un avangardists Šnitke, no Jazz`a tas būtu John Scofield, ambient un vispār Chill-outs Ian Anderson solo projekti un Mike Oldfield, nezinot pie kāda stila piemest, Vangelis, Clasic Rock - Led Zepelin, Deep Purple un Creedence Clearwater Revival, Art Rock - Pink Floyd, Eloy un daļējie pie šī žanra pieskaitāmais Pendragon, tālāk Blūzs - protams Bī Bijs, Alberts Kings un Tajmahal, oi, jau tagad ir daudz, bet viss vēl turpinās, Hevy Metal - X Japan, Judas Priest, Iron Maiden, Black Metal - The Axis of Perdition, Burzum, Leviathan, Death Metal - Gorefest, Vader, Children of Bodom, Edge of Sanity, Power Metal - Blind Guardian, Brainstorm, Progresiv Metal - Dragonforce, Ayreon, Avant-garde metal - Peccatum, Sigh, Wayd Grindcore - XXX Maniak, Anal Cunt, Anal Nosorog, Excrementory Grindfuckers, Simpho Metal - Therion, Dimmu Borgir, Pandemonium, Folkmetal - Moonsorow, Fintroll, Skyforger un ģitāristi monstri - Steve Vay, Yngwie Malmsteen.
Tā, šis daļēji apkopo manu mīļākos ansambļus un izpildītājus.

UPD

jauns Jazz favorīts - Morning After
Yume
QUOTE(Sephiroth @ Mar 1 2006, 21:54)
.. Hevy Metal - X Japan, ..
*

a pa kuru laiku X-Japan palika par tādu? Visu mūžu J-Rock's bijis, un te pēkšņi pārdomāja?
Seila
Pašlaik noteikti

Ария
1.Бал у князя тьми
2.разкачаем этот мир
3.Король дорог

Skyforger
Uz ziemeļkrastu

Vairāk nekas prātā nenāk unsure.gif
Sērfijs
QUOTE(Yume @ Mar 1 2006, 21:58)
QUOTE(Sephiroth @ Mar 1 2006, 21:54)
.. Hevy Metal - X Japan, ..
*

a pa kuru laiku X-Japan palika par tādu? Visu mūžu J-Rock's bijis, un te pēkšņi pārdomāja?
*

J-rock ir pārāk izstiepts jēdziens, no mūzikas kritiķu puses X-Japan vispār ir Glam Rock, tik man un vēl pāris maniem biedriem šī ansambļa ritmi un rifi pārāk smagnēji priekš Rock liekas, tāpēc es arī ieskaitīju viņus pie Heavy Metal.
GM
Tā kā gribas visiem nenormāli palielīties ar savu satriecošo muzikālo gaumi (vienlaikus liekot jums apdomāties, cik gan nožēlojama ir jūsējā), bet gari drukāt šajā trešdienas vakarā vienkārši nav manos spēkos, tad prasts ieteikums: skrienam uz http://www.last.fm/user/GameMasterLV un čekojam artistu/dziesmu/albūmu čārtus. Ja anime apmātībā vēl nav piemirsies latīņu alfabēts, visam būtu jābūt +/- saprotamam. Un jā - i'm a classic rock addict.
Yume
QUOTE(Seila @ Mar 1 2006, 21:59)
Ария
1.Бал у князя тьми

*

jā, šitā man arī patīk.

Un Serfij, runājot par X-Japan. Tas ka viņi visi lielākoties bija lieli Queen fani tev neliek domāt, ka mūzika tomēr bija tendēta uz Rock'u?
Sērfijs
QUOTE(Yume @ Mar 1 2006, 22:09)
Un Serfij, runājot par X-Japan. Tas ka viņi visi lielākoties bija lieli Queen fani tev neliek domāt, ka mūzika tomēr bija tendēta uz Rock'u?
*

Tendēta ta tika, bet kāda sanāca, no Queen tur pāris aizguvumus ar mokām var saklausīt un tos pašus mēs lielāko ties balādēs dzirdam, bet, ja man jāsalīdzina tad es tur vairāk T-Rex dzirdu, nevis Queen.
Yume
QUOTE(Sephiroth @ Mar 1 2006, 22:23)
Tendēta ta tika, bet kāda sanāca, no Queen tur pāris aizguvumus ar mokām var saklausīt un tos pašus mēs lielāko ties balādēs dzirdam, bet, ja man jāsalīdzina tad es tur vairāk T-Rex dzirdu, nevis Queen.
*

redzies, es te padomāju, X-Japan ir visai plašs dziesmu klāsts, un mēs vienkārši tagad spriežam pēc dziesmām kas katram tuvākas. Jo sorry, bet teiksim Yoshiki un Hide's dziesmas nevar uzskatīt pat par tuvu līdzīgām.
Shaisuke
Mans miiljaakais dziedatajs pavisam noteikti ir Gackt!!! wub.gif
Miiljaakaas dziesmas (daudz) : REDEMPTION, Cube, seven, juunigatsu no love song, un saikai story <3 taas tik pagaidam.. jo man miljakas dziesmas visu laiku mainaas. Vieniigi seven paliek topaa visu laiku.

Un miiljaakaas grupas : Dir en Grey, An Cafe, Autumn Tears, Dargaard, Hocico, Jack off Jill, Janne da Arc, Noisex, The Birthday Massacre, Tristania, Velvet Acid Christ, Ensiferum, Baiser, Baroque, BLOOD, X-japan, D'espairs Ray, L'arc~en~ciel, LIV, Miyavi, Moi Dix Mois, Noir Fleurir, Raphael, Alice Nine, 12012.

Un es ieksh last.fm.

X-japan?? Vinji izklausaas mazlietinj peec Iron Maiden. O.o Piekriitu Sephiroth ka vinji ir heavy metal.

~BN~
Sērfijs
QUOTE(Yume @ Mar 1 2006, 22:33)
redzies, es te padomāju, X-Japan ir visai plašs dziesmu klāsts, un mēs vienkārši tagad spriežam pēc dziesmām kas katram tuvākas. Jo sorry, bet teiksim Yoshiki un Hide's dziesmas nevar uzskatīt pat par tuvu līdzīgām.
*

Vispār jau jā, bet tajā pašā mirklī arī nē, protams man var nebūt visa viņu diskogrāfija, bet es spriedu pēc tā, kas man ir un man ir *apstās music mapē* visi studijas albūmi, viens koncerta ieraksts un viena dziesmu kompelācija, bet man tik un tā liekās, ka tas viss vairāk uz Heavy Metal velk, nekā uz rock.
Yume
emm, khem.. labi.... es nestrīdēšos... pārējie vienmēr labāk zin. Nav ko spamot .

Niks
Esmu vairākas reizes noklausījies visu X-Japan diskogrāfiju, bet nespēju iedomāties nevienu X-Japan dziesmu, kura piederētu pie heavy metal. Lai nav pilnīgs offtopic's - ja kāds vēl nav sapratis, viena no manām mīļākajām grupām ir X-Japan. Vēl man patīk Nine Inch Nails, Nickelback, Juli, Silbermond, Linkin Park, Rammstein un daudzi citi.
Naktspukjiite
Mīļākās grupas: Hammerfall, Hanzel und Gretyl

Mīļākie komponisti: Kasamatsu Kouji, Jean-Jacques Burnel un Yuki Kajiura

Mīļākas dziesmas: Montecristo (K.K.), Crazy - Kidneythieves, Away - Nightwish, Koi no Jumon wa Papa-PiPu-Pa/Onna no Ko Otoko no Ko - Ogura Yuko
lastguru
es parasti klausos ko raada animees, vai arii ko kaads (parasti, Eliminators, laikam) iesuuta biggrin.gif. Miiljaakaas dziesmas laikam ir Tenkuu no Shiro Rapyuta, Rise (by Origa) un Sign (by Susumu Hirasawa)
Sērfijs
QUOTE(Niks @ Mar 1 2006, 23:08)
Esmu vairākas reizes noklausījies visu X-Japan diskogrāfiju, bet nespēju iedomāties nevienu X-Japan dziesmu, kura piederētu pie heavy metal.
*

Cik Heavy Metal ansambļus Tu esi dzirdējis un kādus?
edg
Vai tieshaam ir tik svariigi nonaakt pie secinaajuma, pie kaada muuzikas zhanra pieder X-Japan dziesmas?
Niks
Lai pieliktu šim strīdam punktu, iemetu aci Wikipedia, kur uzzināju, ka heavy metal ir ļoti, ļoti daudz subžanru, piemēram, Speed Metal un Alternative Rock, pie kuriem pieder X Japan.
GM
Lai pieliktu šim strīdam punktu, iemetu aci Wikipedia, kur uzzināju, ka heavy metal ir ļoti, ļoti daudz subžanru, piemēram, Speed Metal un Alternative Rock, pie kuriem pieder X Japan.

Protams, ir ļoti jauki balstīt savu dzīves uztveri un izpratni par mūziku uz wikipēdiju, kurā 70% apskatītās tematiaks raksta siekalaini fanboji un indivīdi, kam nav izpratnes par sevis aplūkto tēmu, taču kad nākamreiz tiki izsmiets par to, ka nosauci alternatīvo roku par metāla sub-žanru, tad vismaz zināsi uz kuru resursu vairs neiet.
Un heavy metal pats ir roka sub-žanrs, kuram neskaitāmie speed, trash, gothic utt. metāli ir stila variācijas, ne atsevišķs mūzikas tips. Šajā sakarā iesaku paklausīties Godmaņa radījumu "Saknes" iekš SWH, kur džekus, kas balsta mūzikas izpratni uz wikipēdiju ātri vien izskolo.
Shaisuke

Paklausies Sonata Arctica. Luuk tas ir speed metal. Un tad pasaki cik ljoti X-Japan pec tadiem izklausas. Wikipedia ir sviests. Labaak iemacies zanru paziimes untad pasaki kas ir xjapan.

Bet actually, man jau vienalga...

Pilniigi jaapiekriit GameMasteram par wikipeediju.

~BN~
yoji
Paul van Dyk

Yoji Biomehanika

Eric Prydz

Steve Angello

Kaede
Par mani var teikt, ka klausos visu, kas skan. Agrāk tas bija vnk radio un televizija, tagad- tas, ko esmu sametusi uz Winamp un arī www.eradio.lv laugh.gif
Nevarētu teikt, ka man ir savs viens stils, tomēr ir tā, ka mani ļoti piesaista 90to kalbass, jo tajā laikā es biju maza un dulla un man ļoti patika. Patīkami atcerēties vecos- labos laikus, kad biju pavisam sīka. laugh.gif Vēl man patīk grupas (tas attiecas arī uz dziedātāsjiem), kuru solistiem ir izteiktas balsis. Kaut kas oriģināls, neatkārtojams, uzreiz pazīstams. Gandrīz neklausos repu un reti klausos mūsdienu kalbasu. Ienīstu dramiku. tongue.gif (nu jā, laikam izņemot vienīgi Marusha).
Kas vēēēl... rolleyes.gif
Ak jā, tā kā es dievinu vēderdejas wub.gif, tad man patīk Tarkans un Arash. Dejot pie mūzikas aw... wub.gif
Vēl man patīk: Nightwish, HammerFall, No connection, dažas Prodigy dziesmas, Vanilla Ninja utt utjp.
Kā jau teicu- klausos visu pēc kārtas. Nu labi, gandrīz visu... rolleyes.gifBūtībā- kāds noskaņojums, tādas arī dziesmas man skan.
Ghoul
Miiljaakas grupas : Blind Guardian, Kamelot, Demons & Wizards, Helloween, Gamma ray, HammerFall

Devildriver,Chimaira

Dying Fetus, Bloodbath

Excrementory Grinfuckers, XXX maniak, Cock And ball Torture, Napalm Death

Enigma.

Daft Punk.

lol ok piesienamies, Sephiroth, DragonForce ir power/speed, ne progs :PPP

Ghoul
QUOTE(Niks @ Mar 2 2006, 00:08)
Esmu vairākas reizes noklausījies visu X-Japan diskogrāfiju, bet nespēju iedomāties nevienu X-Japan dziesmu, kura piederētu pie heavy metal.
*

ta jau jaasaak domaat vai tu zini kas ir heavy metal smile.gif

un es veeleetos zinaat, kas jrocku padara par jrocku nevis par to ko vinji speele smile.gif
Ayumi
Enigma.

yep. nomierinoša mūzika man ar patīk.

Asian Kung-Fu generation
China dolls(lol, kāds popiņš biggrin.gif )
vispār arī Linkin Park
HIM.
Soundtrack'i smile.gif
Ayumi Hamasaki
Enya
utt.

Es dievinu J-pop (rock vel neesmu dzirdējusi, bet tās visu mīļotās grupas man jādzird) ienīstu lielāko daļu eiropas un amērikas mūziku ( jo īpaši reperus mad.gif , nesaskatu viņu dziesmās mūziku)

davio
Super! Kko jaunu jau esmu uzzinaajis un dzirdeejis! biggrin.gif Ja kaadu tas interesee mani savaa varaa paarnjeema Carl Douglas - Kung-Fu Fighting klausos jau 3h bez apstaajas.
Taka
QUOTE(GameMaster @ Mar 1 2006, 22:04)
Tā kā gribas visiem nenormāli palielīties ar savu satriecošo muzikālo gaumi (vienlaikus liekot jums apdomāties, cik gan nožēlojama ir jūsējā), bet gari drukāt šajā trešdienas vakarā vienkārši nav manos spēkos, tad prasts ieteikums: skrienam uz http://www.last.fm/user/GameMasterLV un čekojam artistu/dziesmu/albūmu čārtus. Ja anime apmātībā vēl nav piemirsies latīņu alfabēts, visam būtu jābūt +/- saprotamam. Un jā - i'm a classic rock addict.
*

Respect! Laba gaume smile.gif
Nu vismaz no mana viedokļa. Samērā daudz sakrīt ar manējo btw.
Aven
QUOTE(davio @ Mar 2 2006, 20:47)
Super! Kko jaunu jau esmu uzzinaajis un dzirdeejis!  biggrin.gif  Ja kaadu tas interesee mani savaa varaa paarnjeema Carl Douglas - Kung-Fu Fighting klausos jau 3h bez apstaajas.
*

Man tas pats bija ar Elfen Lied openingu biggrin.gif
Ayumi
QUOTE(davio @ Mar 2 2006, 22:47)
Super! Kko jaunu jau esmu uzzinaajis un dzirdeejis!  biggrin.gif  Ja kaadu tas interesee mani savaa varaa paarnjeema Carl Douglas - Kung-Fu Fighting klausos jau 3h bez apstaajas.
*

dude, es ar par šo esmu sajūsmā biggrin.gif super, dzirdēju šo gabalu kad FMA amv skatījos.
Man tas pats bija ar Elfen Lied openingu

Man ar endingu biggrin.gif
CirvjaKaac
Manas muzikālās favorītapvienības - Nirvana, Jet, Oasis, Necro, Delited Peoples, kā arī System of a Down
Mani favorīti estrādes mūzikā uzstājoties solo - Jem, Shalle u.c.i.
Ausij tīkama ir arī klasiskā mūzika, it sevišķi lasot mangas...
Sushi
Nu ok, ierakstīšu, tikai Ghoul, nēkādus kritiskos komentārus!
Mīļākās grupas: Linkin Park, P.O.D.
No japāņu grupām pateikt nevaru, jo nezinu nosaukumus. Laikam tādas mīļākās nemaz nav..
Dziedātājs: Chester Bennington, protams! Mīļākā dziesma no viņa: Body crumbles un arī Let Down!
Vēl man ļoti patīk Ayumi Hamasaki... un Ešlija Simpsone...
Ai daudz..... wacko.gif
harpy
Peedeejaa laikaa favoriits buutu Mar De Grises(ideaalaakaa grupao manc tik tala i dzirdeejuse) un tad viss paareejais kaa October Tide, November Doom, My Dyoing Bride, The Sins Of Thy Beloved, Anathema(pirmie albuumu),Iced Earth, Count Raven, Autumn, Doomsword, Dystopia, Neurosis, Daylight Dies, Electric Wizard, Goatsnake, Isis,Shape of Despair, Sleep , Rapture, Mirror of Deception, Esoteric, Dust, Sullen Sulcus, A Murderous Circus, Cryptopsy, Zyklon, Akercocke, King Crimson, Pink Floyd, Rainbow, The Cure(buahaha), Therion, Dead Can Dance, Qntal,Dark Tranquility, Amorphis, Blue tape For A Black Girl etc etc etc etc etc etc etc etc etc etc etc etc etc laugh.gif pamataa viss kas ir leens un smags (tsk, tsk) un viss kas ir psuliidz sakariigs industrial, manai ausij tikams dzhezs, miiliiga klasiskaa muuzoika etc etc etc, vienvaradsakot - mana muzikaala agaume - viena liela liela izgaastuve ph34r.gif

iisaka sakot - naf miiljaakaas grupas ir tik tuukstoshiem dazhaadu garstaavoklju un katram garstaavoklim sava grupa blink.gif
Tigra2
Papa roach - last resort
drowned pool - Bodies
westlife - my love
Popins - happy cosumosu
lordi - would you love a monsterman
Engima - Amenos
A-eiropa - Tuvumā tālumā
Roxete - It must have been love
un daudzas citas dziesmas, kurām izdevās pielipt. Skaista ir jaunība tai skaitā. smile.gif
Kaede
QUOTE(Tigra2 @ Mar 3 2006, 19:10)

Engima - Amenos

*

Patiesībā jau, Ameno nav Enigma, bet gan Era, tačuy to zin ļoti maz cilvēku. ERa ir kas ļoti līdzīgs Enigmai. rolleyes.gif Un man arī šāda mūzika mēdz patikt. smile.gif
pinksakura
Era,Enigma,Enya,Gregoriāņi(reti),Rurutia,Asian Kung-Fu Generation
daudz daudz klausos relaksējošu mūziku.... smile.gif arī daudz anime ost....

Kokia- Harmony
Rurutia- Tone
Asian Kung-Fu Generation- Kimi to iu Hana
Era-Ameno
Mitsou Sugiuchi- Yume Miru Tame ni
F2F - Losing My Mind
Tane Tomoko- Broken Wings
Old Dirty Bastard And Black Ke - Thirsty
Sting- Fields Of Gold
Tokio Hotel- Rette Mich
Tokio Hotel -Schrei

piekrītu Harpy nav jau mīļākā grupa kāds noskaņojums tāda mūzika.... laugh.gif
Tomoko
QUOTE(Ayumi @ Mar 2 2006, 21:28)
*

Man tas pats bija ar Elfen Lied openingu

Man ar endingu biggrin.gif
*

A man ar abiem! biggrin.gif

Oh, well, klausos taa pavairaak pop-rock, nu piem, Green Day, Good Charlotte, ect..
Veel man shausmiigi patiik Asian Kung-Fu Generation.. esmu vnk sajuusmaa! cool.gif

No dziesmaam ir ok Fort Minor - Believe me, un veel Detlefs - Chetras sienas.

wub.gif
Kikumi
Es klausos visu pēc kārtas. Ja kaut kas nepatīk, neklausos. Pašlaik esmu starā par Madonnas jauno albumu. Klausos daudz Kotoko, Maaya Sakamoto, Enigma. Aya forever! wub.gif

Dziesmas, kuras man pašlaik iet non-stop Winampā:

1. Barry White - You Sexy Thing
2. Madonna - Isaac
3. Kotoko - Crossed Destiny
4. Yoko Kanno - Stamina Rose
5. Akino Arai - Kooru Suna
6. Nami Tamaki - Get Wild
7. Momo - Velocity of Sound
8. Aya - Bahdad Sky
9. Aya - Blue Butterfly

Un vēl daudzas citas, bet šīs galvenokārt. Love these songs! wub.gif
Revol
Shis ir pashreizeejais Top3 no last.fm:
Weekly Artist Chart:
image
Overall Artist Chart:
image
Lai arii tas atspoguljo tikai to kas uz PC tik klausiits, bet iistenibaa pashlaik kaut kaa retaak sanaak visus cd klausiities. Ja ir siikaaka interese redzeet ko klausos uzmetiet aci manai last.fm lapai [links sigaa vai http://www.last.fm/user/-Revol-/]
Pakkun
Es bish paklausiijos to Asian Kung-Fu Generation un man patika biggrin.gif , nav jau gluzhi Diru wub.gif , bet klausiities var un diezgan pat var. Manupraat tas Asian Kung-Fu Generation ir taads kaa college rock liidzinieks... labojiet ja kljuudos.
~Nefi~
Es parasti klausos tikai druumu muuziku. Patiik HammerFall, Nightwish, Within temptation utt.
Hikaru
Tā kā Eiropā galīgi nav ko klausīties (labas dziesmas bija pirms nez cik gadiem), tad Japānā ir tāda producentu gruppa (I've Sound), kas sacer Megasuper dziesmas (kādas Eiropā vairāk nesacer) tādām izpildītājām kā Kotoko, Kawada Mami un daudz citām. Baigi patīk tās dziesmas.

Agrāk patika lokāka mūzika kā Novaspace un.... baznīcas kori kā piemēram E Nomine un Highland. biggrin.gif
sipps
ja nu reiz visiem sācis interesēt kas ko klusas tad jau man ar jāpadalās ar savu muzikālo gaumi

image

un protams LAST.FM
Šigeru
QUOTE(Lonesome @ Mar 5 2006, 12:23)
Es parasti klausos tikai druumu muuziku. Patiik HammerFall, Nightwish, Within temptation utt.
*

Vēl pietrūkst Evanescence un Rammstein un tad mani favorīti ir nosaukti, pag ir jau ar System of the Down. tongue.gif
ReD_FoXy
QUOTE(Šigeru @ Mar 7 2006, 19:59)
Vēl pietrūkst Evanescence un Rammstein un tad mani favorīti ir nosaukti, pag ir jau ar System of the Down. tongue.gif
*

Nespeeju notureeties - System of A Down!

Klausos praktiski tikai J-rock. Tieshaak - Gackt, AnCafe, DeG, Miyavi.
Miiljaakaas dziesmas -
Gackt - Arittake no ai de
Gackt - Vanilla
Gackt - Black Stone
Gackt - Todokanai Ai to Shitteita no ni Osae Kirezu ni Aishitsuzuketa
Miyavi - Joushou Gaidou
Daisuke Kato - Be Your Girl
Kaede
QUOTE(Šigeru @ Mar 7 2006, 18:59)
QUOTE(Lonesome @ Mar 5 2006, 12:23)
*

*

Šitos es arī klausos. Ik pa reizie, ja ir īstais noskaņojums. Vēl patīk riktīgi Hoobastanc dziesma- out of control! rolleyes.gif Un vēl hree days grace- I hate everything about you!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.