Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Arts strike's again!!!
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Arts
To skici es izveidoju iekš MX 2004! smile.gif Drīz būs citi darbi rītdien!
Namejs
ew....kaashkrusts un PEACE ziime neiet kopaa
Sigfa
QUOTE(Namejs @ Feb 27 2006, 23:43)
ew....kaashkrusts un PEACE ziime neiet kopaa
*

kur tu tur redzi miera ziimi?

un man tas "kaashkrusts" vairaak gan izskataas peec ugunskrusta. Nezin kapeec, laikam jau tapeec, ka latvieshiem tas ir ugunskrusts.
Namejs
tas ir kaashkrusts....ugunskrusts ir apgriezts otraadi......un peace ziime ir zem taa kaashkrusta
Sigfa
image

taa ir miera embleema. Atrodi 10 atshkjiriibas.

Taada svastika ir ugunskrusts, citaadi zinaams arii kaa peerkonjkrusts.

paaris piemeeri seko:

Variaacija par teemu. Iz Kuuravas simbolikas image

jau izsenis abejaadi virziitie stari apziimee vienu un to pashu. To ka hitlers izmantoja tikai vienu variaaciju nemaina faktu. Par to pashu vari paarliecinaaties uz skyforger albuma vaacinja 'peerkonjkalve'.
Namejs
nu ok lai taa buutu
Arts
Nu ko jūs kasaties klāt krustiem??Ja kāds uzminēs krustu kas ir uz mana cilvēciņa cepurītes dabūs zefīru!! smile.gif Un vēl kāršukrustu atbrīvoja no hitleriskā ļaunuma un atgrieza kā labo vlastiku(pateicoties budistiem).Kā zīmējums?man viņu turpināt???
Namejs
tew dereetu to ziimeejumu paartaisiit.....jaapiestraadaa kaartiigaak pie proporcijaam un apgjeerba...izskataas ka tu to buutu uzziimeejis piecaas minuutees
kahi
tas ''cilvēciņš'' būtu tas džeks sākumā gāzmaskā?? ja tā, tad simbols uz viņa ''cepurītes'' bīstami atgādina Rīgas tirgoņu senās emblēmas, kuras parasti spieda(dedzināja) uz mucām, lai, pēcavārijas gadījumā, varētu atpazīt!!! sev arī gribēju tadu simboliku piesavināties...
Arts
Tas kurš būtu spēlējis BloodRayne sapratīs ka tā bija viena elitārā grupa.G.G.G.-Gegen Geist Group(anti spoku brigāde).Lūk es izvēlējos to smuko simbolu un uzliku.Par to gāzmasku es iedvesmojos no Fallout.Darbs bija pavirš un 5 min vērts,bet šodien man nebija laika,lai vispār ko darītu ar datoru.

Darbs tiks paveikts!!! ph34r.gif
Arts
Nu ko posti vairojas vēl aktīvāk nekā trusīši. smile.gif Experiments no Photoshop,bet vienalga scrap.Būs kautkas ar zīmuli jāuzzīmē. dry.gif
Righorn
Sāc zīmēt "Fan-ārtus" un gan jau ar laiku tu pats sāksi saprast visu zīmēšanas knifu! Proporcijas un visas pārējas *ujņas... unsure.gif
Arts
Nu man obligāti???Nu labi... sad.gif Sākšu ar MGS.
Righorn
QUOTE(Arts @ Mar 5 2006, 17:00)
Nu man obligāti???Nu labi... sad.gif Sākšu ar MGS.
*

Tā zīmēt ..zīmēt un BUMS esu profs nepastāv. Kā saka jāmācās no labākajiem, tur tev ar tos fanartus vajg(protams shis neattiescas uz cilveekiem ar super talantu)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.