Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Concept Sketches 2005 / 2006
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
aeonseraph
Nu tā...
Šī ir pirmā reize kad izlieku kkur savus darbus. Tāpēc mani interesē tautas viedoklis wink.gif Šīs visas ir skices kuras bik apstrādāju Photoshop'ā smile.gif

image

image

image
Angelina
izskataas sameeraa iespaidiigi. gribeetos redzeet skices veel tajaa stadijaa,kad vinjas nav skaaris photoshops. negribi ielikt arii dazzas taadas? wink.gif
Arts
Wow indiāņu temetika... ohmy.gif Patiešām skaisti. smile.gif Kurā konkursā piedalies??
aeonseraph
Tātad, šeit ir pati skice, bez nekādiem efektiem smile.gif

image

p.s.

Ja tā godīgi, tad tā nav indiāņu tēma smile.gif
Un nē, pagaidām vēl nepiedalos, un neesmu piedalījies nekādos konkursos.
Angelina
bez photoshopa, manupraat, izskatas labaak smile.gif
aeonseraph
Nu paldies smile.gif
labi, tad izlikšu arī abus iepriekšējos wink.gif

image

image
Sigfa
labas, tiiras un gludas liinijas, speeciigas prtoporcijas, ar dazhaam kljuudaam, bet nevar jau gribeet visu. skatos shtrihu arii labi pieproti, vieniigais, eenojums par vaaju attieciigaa pret kontuuraam. un nekjeepaa savus alieenjus ar PS.

Kur maacijies ziimeet?
Namejs
mjaa...eenojums ir biki par waaju bet darbi it ljoti labi...cik ilgi tu jau ziimee?
Psycholog
Nu eenojums kaa eenojums tieshaam ir suudiigs smile.gif bet nu lai izceltu darbu kaa taadu ljoti pat noder un ljoti gliiti salikts ir, teiksim taa smile.gif
Nu personiigi man tas ragainais ljoti pat patiik...
Photoshopu vispaar izdzees un nekad vairs pat nedomaa par taa izmantoshanu!

Talantu veejaa laid nepubliceejot..
aeonseraph
Nu tāpēc jau tās saucās skices, un ar ēnojumiem es pie šitiem konkrētajiem zīmējumiem pat īpaši necentos. Vnk uz ātro tika uzskicēti tēli, tā teikt kamēr vēl ideja ir tikmēr fixi jāuzmet uz paīra.

Zīmēt es nekur neesmu mācījies, vienīgi augstskolā bik šo to parādīja, bet pamatā visu pats apguvu smile.gif
zīmēju es jau no kādiem 6 gadiem smile.gif

Ā un tie PS efekti man pašam arī diezko nepatīk biggrin.gif vnk izliku tāpēc jo itkē nemaz negribēju rādīt originālus, bet nu labi wink.gif

Paldies jums par kritiku, no kļūdām cilvēks mācās! smile.gif
Ito no Kazuki
Oooh, kireina e desu ne! happy.gif Tieshaam gliiti darbinji - lineaarais ziimeejums, eenojums, vopse to vsjo! Cepur' nost un thumbs up! Liec tik veel iekshaa!
kahi
nu man jau patīk šitādi zīmējumi. par tām ēnām nesatraucies, man īsā laika posmā pielēca, kur viņas vajadzīgas! piekrītu, ka tev jāieliek vēl kādi darbi!
aeonseraph
Paldies par labiem vārdiem smile.gif
ok, pierunājat, izlikšu vēl pāris darbiņus wink.gif

image

image

p.s.
šitādā līmenī man vinju ir diezgan padaudz! biggrin.gif
Žēl, bet tā nu ir sanācis ka vnk nepietiek laika nevienu novest līdz galam.
Angelina
paklau,tev buutu jaaziimee izlustraacijas!!! nopietni!!!
Psycholog
Personiigi man visvairaak patiik visas taaas maskas un tuulji, kas uz vinjiem ir savilkti (nez, vai to var nosaukt par brunjojumu blink.gif )
aeonseraph
Paldies Angelina! smile.gif Es labprāt zīmētu arī ilustrācijas, vnk man ir maz tā brīvā laika.. darbs utt. lai gan būs laikam kko jāpamēgina uzmeistarot wink.gif
Ja kas, šitie visi ir no manējā story, kuru laikam būs neiespējami realizēt dzīvē unsure.gif
murasaki
vajag tik meegjinaat! jo ir kjeeriens
enigmo
Man this thing I call a true artwork!!!!kā man gribētos sasniegt tādu Lv!Liec tik vairāk,lai būtu man un citiem ko apbrīnot! smile.gif
dcrow
Sorry, neticu! Pārāk profesionāli un noformēts kā artworks kautkādai spēlei!
zeloco
ar taadu talantu jaamet darbs pie malas un jaapelna nauda ar saviem ziimeejumiem, kaa Dcrow piemineeja - kaut vai character sheeti datorspeeleem vai k-kam tml.
super <3
aeonseraph
QUOTE(dcrow @ Mar 23 2006, 16:37)
Sorry, neticu! Pārāk profesionāli un noformēts kā artworks kautkādai spēlei!
*

man arii sorry ja netici. tachu tie ir mani ziimeejumi arii noformeeju pats! un tas nav artworks nekaadai speelei bet gan manam stoorijam kaa biju raxtiijis kkad ieprieksh!

QUOTE(zeloco @ Mar 24 2006, 00:27)
ar taadu talantu jaamet darbs pie malas un jaapelna nauda ar saviem ziimeejumiem, kaa Dcrow piemineeja - kaut vai character sheeti datorspeeleem vai k-kam tml.
super <3
*

liels paldies smile.gif
bet nevaru mest darbu pie malas... nezinu gan kaa es ar tiem ziimeejumiem vareetu normaalu naudu pelniit Latvijaa? kkaa neesmu pamaniijis ka LV buutu uztaisiita taada liimenja speele smile.gif turklaat mani speeles iipashi nesaista, vairaak gan anime, manga.
Haikis
ai esi dzirdējis par dažām grupām tepat, kas zīmē komiksus un lai gan kādreiz mēģināja uztaisīt animi tā arī nekas īsti nesanāca? Iespējams, ja tevi tas nopietni interesē vari piedalīties.
aeonseraph
QUOTE(Haikis @ Mar 28 2006, 13:28)
ai esi dzirdējis par dažām grupām tepat, kas zīmē komiksus un lai gan kādreiz mēģināja uztaisīt animi tā arī nekas īsti nesanāca? Iespējams, ja tevi tas nopietni interesē vari piedalīties.
*

kko esmu tā pa ausu galam dzirdējis. Taču tad tas vairāk būtu hobija līmenī. Interesēt jau mani tas interesē, bet ja piedalītos, tad piedalītos tikai kādā nopietnā projektā. Viss tikai tāpēc ka man ir ļoti maz brīvā laika.
A kas tās īsti i pa grupām? un kur var redzēt kādus to cilvēku darbus?
ed_soprano
nu u..bliiins...baigi forshi...koncepti baigi patiik,..un man liekas ka tev baigi labi sanaak.
zeloco
nu tad jaaziimee manga vai anime. ljaudis no otaku.lv mangu izpirks, ka neliekas un anime skatiisies biggrin.gif
Keydan
Одно слово: нереально!!! smile.gif
Зделай из этого карьеру!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.