Help - Search - Members - Calendar
Full Version: LNB
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Shaisuke
Shodien no kaada japaanja uzzinaaju, ka LNB beernu nodaljaa ir diezgan padaudz japaanju mangas, zurnaalu un graamatu. Vinji esot dabuujushi to visu no Japaanju izdevnieciibaam un uzdaavinaajushi LNB.

Tas tik taa... informaacijai wink.gif ja nu kaadam interesee.

~BN~
Zuzix
Gomen par stulbumu, bet kas bija LNB?
Shaisuke
Latvijas Nacionala Biblioteka.

Taa persona, kas man sho paveestija, teica ka probleema ir taa, ka shii literatuura veel nav katalogjizeeta valodas shkjeershlju deelj, taadeelj arii cilvekiem maz zinaams.

~BN~
Blackout
Labaak vareeja atdot otaku.lv apvieniibai T_T
Shaisuke
QUOTE(Tsukama @ Feb 19 2006, 17:35)
Labaak vareeja atdot otaku.lv apvieniibai T_T
*

Kaadeelj gan??

btw, taada vispaar ir?

~BN~
Blackout
nav, bet varbuut vareeja paintereseeties vai ir taads otaku.lv... ><' vismaz vareeja iedot kaigan biedriibai, lai izdaliitu visam otaku... XD
Shaisuke
Kaigan biedriiba tad veel nepastaaveeja.

~BN~
ETM
kaada jeega buutu tos materiaalus "izdaliit"? Biblioteeka ir tachu publiska, ne? nu tad neredzu nekaadus skjeershljus pie materiaaliem tikt.
Ayumi
Hmm, I gotta get there. Iesim shopingot XDD LOL
Tsukama, NAV tikai anime fani- otaku. Nejau visi anime fani reģistrējas otaku. Un šiem anime faniem arī gribēsies tikt pie šiem dārgumiem (manās acīs)
Paldies Shaisuke, par info. ^^
Deadly Frozen
Ja viņiem būs Angel Sanctuary, tad drīz vairs nebūs XD
Kaede
Hmm. Paldies par info. Būs kādreiz moš jāaiziet un jāpapēta!!! rolleyes.gif
Bitter_me
Vaaks, es shad un tad intereses peec esmu paokskereejusies pa biblioteeku, bet nekad neko taadu neesmu maniijusi.. ohmy.gif bet tik un taa paldies par info...
riit iesu izrevideet beernu nodalju.. laugh.gif
Blackout
Njaa. Es gribeetu Negima ;>
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.