Shaisuke
Feb 19 2006, 14:18
Shodien no kaada japaanja uzzinaaju, ka LNB beernu nodaljaa ir diezgan padaudz japaanju mangas, zurnaalu un graamatu. Vinji esot dabuujushi to visu no Japaanju izdevnieciibaam un uzdaavinaajushi LNB.
Tas tik taa... informaacijai ja nu kaadam interesee.
~BN~
Gomen par stulbumu, bet kas bija LNB?
Shaisuke
Feb 19 2006, 14:30
Latvijas Nacionala Biblioteka.
Taa persona, kas man sho paveestija, teica ka probleema ir taa, ka shii literatuura veel nav katalogjizeeta valodas shkjeershlju deelj, taadeelj arii cilvekiem maz zinaams.
~BN~
Blackout
Feb 19 2006, 18:35
Labaak vareeja atdot otaku.lv apvieniibai T_T
Shaisuke
Feb 19 2006, 18:39
QUOTE(Tsukama @ Feb 19 2006, 17:35)
Labaak vareeja atdot otaku.lv apvieniibai T_T
Kaadeelj gan??
btw, taada vispaar ir?
~BN~
Blackout
Feb 19 2006, 18:53
nav, bet varbuut vareeja paintereseeties vai ir taads otaku.lv... ><' vismaz vareeja iedot kaigan biedriibai, lai izdaliitu visam otaku... XD
Shaisuke
Feb 19 2006, 19:12
Kaigan biedriiba tad veel nepastaaveeja.
~BN~
kaada jeega buutu tos materiaalus "izdaliit"? Biblioteeka ir tachu publiska, ne? nu tad neredzu nekaadus skjeershljus pie materiaaliem tikt.
Hmm, I gotta get there. Iesim shopingot XDD LOL
Tsukama, NAV tikai anime fani- otaku. Nejau visi anime fani reģistrējas otaku. Un šiem anime faniem arī gribēsies tikt pie šiem dārgumiem (manās acīs)
Paldies Shaisuke, par info. ^^
Deadly Frozen
Feb 21 2006, 22:45
Ja viņiem būs Angel Sanctuary, tad drīz vairs nebūs XD
Hmm. Paldies par info. Būs kādreiz moš jāaiziet un jāpapēta!!!
Bitter_me
Feb 23 2006, 23:23
Vaaks, es shad un tad intereses peec esmu paokskereejusies pa biblioteeku, bet nekad neko taadu neesmu maniijusi..
bet tik un taa paldies par info...
riit iesu izrevideet beernu nodalju..
Blackout
Feb 26 2006, 12:45
Njaa. Es gribeetu Negima ;>
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.