Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Valkyrie profile
Anime forum > Anime > Requests
Seven_of_zero
Vai kādam varbūt ir "valkyrie profile" PC vai PS1 variants?
Spectre
Es taads neizgliitots.....
A kas tas ir ......
AlexMak
Ta ir ljoti interesanta RPG. Ar super sizhetu un grafiku(prieksh PS1). Uz PC es sho speli nav redzejis.
Seven_of_zero
Es to spēli biju gandrīz līdz pusei izgājis un tad pazuda abi cd. Varbūt te kādam ir?
Spectre
Intrigeejoshi, jo uz PC ir 1 loti labs PS1 emulators un, ja jau loti laba RPG game, laikam mani tas vareetu intereseet...... kaasies pamekleet ......
Saiko
ja vēl ir interese tad varu padalīties vēlams gan būtu mDSL otrā galā...
Spectre
mDSL nava, jo joprojaam [biju intereseejies] LAttelekom nemaz pie maniim te nepiedaavaa taadu pasaakumu, tapeec naacas nopirkt T1 biggrin.gif
Lietoju jau kaa gadu un esu apmierinaats, 1x ieguldi un tad priecaajies .... tongue.gif

Eemmm un to Valkyrie profile paleenaam jau naak no aarzemeem, nu gribeetos jau aatraak bet neveinaa torrentu saitaa nevaru atrast .... A dc vina ir tikai ne iipashi labiem juuzeriem ...
Saiko
Valkyrie Profile.torrent
Spectre
Saiko mmm laikam nesanaaks, jo kad atnaak torenta infs,t as ir corrupted un nevar saakt downloadeet.... buuus jaaturpina gaidiit DC ++
Saiko
vajadzētu strādāt... mēģini velreiz novilkt - dažreiz gadās kaut kas līdzīgs...
Sērfijs
Tāds neliels offtops.
For those who like Valkyrie profile iesaku pamēģināt Tales of .... sēriju (Tales of Phantasy, Tales of Destiny u.c.) un upcoming Namco X Capcom.
Sērfijs
Ok storyline`a ziņā kā analogu varu piedāvāt SaGa Frontier.

Jā par spēlēšanu un laiku.... heh, man vēl tagad plauktā stāv Star Ocean 3 neiziets un uima citu spēļu, kurās tikai story esmu izspēlējis.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.