Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Iespeja dabut realas lietas no Japanas
Anime forum > Anime > Requests
janisj
Nu es esmu jauns shai forumaa - ceru ka neklasificeesiet shito kaa spamu?! unsure.gif

Kopsh apriilja divoju Tokijaa un liidez ar to man ir iespeeja dabuutu praktiski jebko no mangas/anime kas ir - arii retas un diezan vecas lietas - tadas kuras vairs neraada pa TV un neturpina vai kas vienkaarshi ir klasika, jo te ir tadi speciali shopinji kuros var tikai pabriiniities kas atrodams. Pac esu biski tads ka fans un zinu cik gruti ir dabut kaut ko realu Latvija - resp. gandriz nevar un ne visiem patik lasiit tas tulkotas lietas no vacijas. Ta ka ja kadam ir velme paturet rokas kadu realu miiljaakas mangas vai anime eksemplaaru varat man uzraxtiit mailinju. Lielaaka dalja no ta gan protams, ka ir japaniski, bet nu tas jau pieder pie lietas tongue.gif

jatnieks.janis.rne@tufs.ac.jp
keitaro
nu baaaac! beidzot kaut ko dzirdu no tevis! ok, tu mani paziisti ar citu vaardu, taa ka varbuut uzreiz neiebrauksi, kas es esmu... vienalga, tuuliit suutiishu tev garu meilu. tad jau...
kuchieris
Var sarunaat, ka man atsuuta Japaanas ciedra seeklas - baigi gribaas 'bonsai' audzeet. Pagaidaam njemos ap muusu pashu Latvijas lapegli - VELNS negrib diigt...
keitaro
QUOTE (kuchieris @ Jun 3 2004, 02:13 PM)
Var sarunaat, ka man atsuuta Japaanas ciedra seeklas - baigi gribaas 'bonsai' audzeet. Pagaidaam njemos ap muusu pashu Latvijas lapegli - VELNS negrib diigt...

shitas ir labs! vai neesi saskatiijies cowboy bebop, ka gribaas bonsai audzeet?
ShinChan
QUOTE (kuchieris @ Jun 3 2004, 02:13 PM)

Ir gan cilveekam apnjeemiiba bonsai kokus audzeet. Tas ir ilgs un mokosj darbs, kur saakumaa nav nekaadas garantijas, ka beigaas kaut kas arii izaugs.

Tu jaanij gadiijumaa neesi bijusjais Latvijas skaistaakaas mazpilseetas iedziivotaajs?
edg
Man liekas, ka mums uz visiem vajadzeetu panjemt vienu mucinju sakee... nogarshoshanai... tongue.gif
Yume
Droshi, un tu izmaksaa.. biggrin.gif
kuchieris
QUOTE (edg @ Jun 4 2004, 09:37 AM)
Man liekas, ka mums uz visiem vajadzeetu panjemt vienu mucinju sakee... nogarshoshanai... tongue.gif

Skatiijos, cik maksaa - 0.3 l - Ls 4.03 Gribeejaas panjemt uz vienu tusinju laukos, atdaliities no paareejiem uz kaadu laicinju un uzburt iisteni japaanisku ainu - tas taa, sevis apmaaniishanai.
kuchieris
Ta lai paliek - par daargu... Gan paspeeshu... Bet tiem, kas taisaas satikties sakaraa ar anime veidoshanu vai kaa citaadi, tas buutu iespeejams - kopaa leetaak.
kuchieris
QUOTE (keitaro @ Jun 3 2004, 05:37 PM)

Neesmu redzeejis. Tur arii kaads njemas ar bonsai?
keitaro
QUOTE (kuchieris @ Jun 4 2004, 11:28 AM)
QUOTE (keitaro @ Jun 3 2004, 05:37 PM)

Neesmu redzeejis. Tur arii kaads njemas ar bonsai?

lielajam onkam (neatceros kaa vinju sauc) kosmiskajaa kugjii bija vesela istaba piekrauta pilna ar bonsai kokiem. kad vinjsh stresojaas, tad gaaja apgriezt zarus saviem kocinjiem...
keitaro
QUOTE (kuchieris @ Jun 4 2004, 09:48 AM)
Man liekas, ka mums uz visiem vajadzeetu panjemt vienu mucinju sakee... nogarshoshanai...  tongue.gif

Skatiijos, cik maksaa - 0.3 l - Ls 4.03 Gribeejaas panjemt uz vienu tusinju laukos, atdaliities no paareejiem uz kaadu laicinju un uzburt iisteni japaanisku ainu - tas taa, sevis apmaaniishanai.

Rimi 0.7 l - Ls 8 (razjots kalifornijaa)
Stokman 1.5 l - Ls18 (razjots japaanaa)
Yume
Fui Keitaro, kaa vareeja aizmirst vienu no bebopa galvenajiem varonjiem, Jet Black vinju sauca. happy.gif Nu jaa bet noneemaas ar to audzeeshanu vinsh gan.. Izskataas ka tas ir labs liidzelkis pret stresu. happy.gif
edg
QUOTE (keitaro @ Jun 4 2004, 04:21 PM)
QUOTE (kuchieris @ Jun 4 2004, 09:48 AM)
Man liekas, ka mums uz visiem vajadzeetu panjemt vienu mucinju sakee... nogarshoshanai...  tongue.gif

Rimi 0.7 l - Ls 8 (razjots kalifornijaa)
Stokman 1.5 l - Ls18 (razjots japaanaa)

Iists sake razhots Japaanaa, citi neskaitaas! wink.gif
Batou
un ko ir darinaajis vecais samurajs Kikushi? labi, locked. ar veelmeem pa tiesho pie topika aizsaaceeja - jatnieks.janis.rne@tufs.ac.jp (lai padzeesh juusu spamu, hehehe)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.