Help - Search - Members - Calendar
Full Version: XXth Olympic Winter Games
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Gibloedelo

The Ferrari © ReutersFeb 10 2006
The appointment is set for tonight at the Stadio Olimpico in Torino: among the most important names of the world of sport, entertainment, politics and the international jet set will be spectators of one of the greatest media events of the past years, the Opening Ceremony of the Olympic Winter Games. At the stadium 35 thousand spectators are expected, while there will be over 2 billion people glued to their TV screens...

In the city some Italian and foreign stars have already arrived: Sofia Loren who will be the patroness of the Ceremony, Yoko Ono and the American actress Susan Sarandon. They will stay at the Principe di Piemonte, a luxury hotel in the town centre, just been renovated, At their arrival they said they were very excited to have been invited to take part in this world celebration,

In the meantime the preparations are proceeding feverishly for the Opening Ceremony: the show’s costumes will be “signed” by Giorgio Armani, The Italian designer in fact created the clothes for one of the most fascinating moments of the whole evening: the entrance of the Italian flag. The atelier Moschino, instead, designed the clothes for the athletes parade. Miss Italia, Edelfa Chiara Masciotta, flag-bearer for Italy, will wear a special dress designed to pay tribute to Torino,

Protagonists of the Opening Ceremony will also be the actor and director Adriano Giannini and the top model Eva Herzigova. A significant part of the show will then be the presence of the “lord of the rings”: nothing to do with Tolkien’s saga, but one of the most loved and winning athletes of Italian sport, Jury Chechi, who will have the honour to officially open the ceremony.
Psycholog
Nu un? Kāds ir slēptais ziņojums tajā visā?
Blackout
Shito visu vareeja noklausiities pa LTV7 -.- Un pietam latvieshu valodaa..
Taka
Droši vien tas fakts, ka Olimpiskās spēles - tas ir interesanti, īpaši jau ziemas smile.gif
Blackout
Man par olimpiskajām spēlēm piekāst XD Bet atklāšana bija interesanta, un vienīgais ko skatīšos ir kērlings, kaut gan nesaprotu ko viņi tur dara XD Un daiļslidošana, jo gribu redzēt, kādi rezultāti būs aziātiem (ķīniešiem, japāņiem). Tāpēc, ka daudzi saka, ka būs stipri XP
Ayumi
QUOTE(Taka @ Feb 12 2006, 12:31)
Droši vien tas fakts, ka Olimpiskās spēles - tas ir interesanti, īpaši jau ziemas smile.gif
*

Jā,jā. man te blakus jau teļuks kur jau skeitbordo jau. biggrin.gif Tiko bija viens varens japānietis. JAUZVAR! Esmu par japāņiem un nedaudz latviešiem biggrin.gif Vakar bija foršā daiļslidošana. Ir ok....
Blackout
*cough* *puke* shitam visam jaabuut offtopikam... XD Bet neskaitu to par offtopiku, vismaz man pati teema nav skaidra XDD topika nosaukums olimpiskaas speeles, a pashaa topikaa kautkaads sviests XD wth..? XD
Taka
Priekš tiem, kuri tankā - XXth nozīmē divdesmitās Ziemas Olimpiskās spēles smile.gif Un pats topiks paredzēts to apspriešanai.
Starp citu - igauniete dabūja zelta medaļu 2x7.5km iedzīšanas slēpojumā!
Apsveicam kaimiņus!
lastguru
OMG, cik daudziem cilveekiem piemetaas olimpiskais trakums... shausmas, es to vienkaarshi nevaru saprast... ja es veel pusliidz varu saprast kaapeec cilveeki nodarbojas ar sportu, bet kaapeec tie sportu veero nu nekaadi saprast nevaru... vieniigais iemesls ir uzzinaat par jaunaam trakuliibaam, paskatoties kaut ko taadu ko veel neesi redzeejis, bet skatiities vienu un to pashu sportu vairaak kaa vienu reizi nezinu kaapec buutu noderiigi.

P.S. uzzinaaju par olimpiskajaam speeleem no Davio, kad vinjsh pajautaaja vai esmu redzeejis atklaashanu.... protams ka neesmu, es pat nezinaaju par to biggrin.gif
deleted-ray
Es arī nesaprotu tos kas skatās sportu pa tv. Labāk ar kautko nodarbojos, tāpēc galīgi neinteresē ko rāda pa tv (ne hokeju, ne olimpiskās spēles, ne citu figņu). Lieka laika šķiešana smile.gif Bet gan jau ka daudzi oponēs, bet tas ir mans viedoklis.
Taka
QUOTE(lastguru @ Feb 12 2006, 14:04)
OMG, cik daudziem cilveekiem piemetaas olimpiskais trakums... shausmas, es to vienkaarshi nevaru saprast... ja es veel pusliidz varu saprast kaapeec cilveeki nodarbojas ar sportu, bet kaapeec tie sportu veero nu nekaadi saprast nevaru... vieniigais iemesls ir uzzinaat par jaunaam trakuliibaam, paskatoties kaut ko taadu ko veel neesi redzeejis, bet skatiities vienu un to pashu sportu vairaak kaa vienu reizi nezinu kaapec buutu noderiigi.

P.S. uzzinaaju par olimpiskajaam speeleem no Davio, kad vinjsh pajautaaja vai esmu redzeejis atklaashanu.... protams ka neesmu, es pat nezinaaju par to biggrin.gif
*

Nespried pēc sevis, es slēpoju un tāpēc mani interesē.

Ray - anime skatīšanās ir tikpat bezjēdzīga nodarbošanās, tikai šai forumā tā ir svēta, that's it.
aigarius
Priekš manis, just līdzi mūsējiem hokejā ir vienkārši nopietna un pilnīgi nekaitīga patriotiskā nodarbe - svēta lieta (nekaitīga atšķirībā no lielākās daļas pārējo patriotisko darbību).
Savukārt olimipāde ir vienkārši cilvēku individuālo un komandu spēju vislabākā koncentrētā izpausme.
edg
Lielaakai daljai cilveeku peec dabas patiik fanot. Cilveekiem patiik varonji. Cilveekiem patiik uzvaras. Cilveekiem patiik skatiities, kaa cits uznjemas risku un uzvar. Kaapeec? Taapeec, ka vinjsh pats taa gribeetu speet dariit. Gribeetu pats tur piedaliities. Bet shii gribeeshana nav tik speeciiga (vai citi apstaaklji neljauj), lai reaali veltiitu savu muuzhu tam. Skatiishanaas to tv ljauj tev vismaz daljeeji to izbaudiit. Kaa jau Taka teica - gluzhi kaa skatiities anime... Ir jau veel arii otrs faktors - sacensiiba. Cilveekiem patiik skatiities sacensiibas sportiskas intereses deelj. Vinji grib zinaat, kas uzvarees. Veel cilveekiem ir taada tieksme - fanot. No veciem laikiem ir taads instinkts - atbalstiit savu baru, jo iipashi taa liideri. Skatoties sporta speeles, tu izveelies vienu favoriitu un liec savas ceriibas uz vinju. Tu nevari atbalstiit vinju tieshi, bet vismaz to dari savaa praataa, un arii tas liek justies labaak. Un, kad tavas ceriibas uz favoriita uzvaru tiek atalgotas ar reaalu uzvaru - taa tachu ir sajuuta! Cilveekiem ljoti patiik, ka vinju ceriibas piepildaas. Taapeec vinji speelee azarta speeles. Es kopaa saskaitiiju vismaz 4 iemeslus, kaapeec cilveekiem patiik skatiities sporta speeles.
flasherr
Rubenis izcīnija medaļu!
X_Kamui
xD Nepatiik man tas speeles nav nekaa intersanta.... man piemeram ,))))

Pasaules chempionaat futbolaa vo tas bus kaut kas^^ hihi...
lastguru
QUOTE(-Kai- @ Feb 12 2006, 21:07)

un kas tad tur buus tik interesants? skraida pieaugushie kaa siikie beernelji censhas viens otram bumbinju atnjemt... "vai, vinjsh man atnjeema, aizieshu stuuriitii nokauneeshos/paraudaashu..." phe...
X_Kamui
QUOTE(lastguru @ Feb 12 2006, 21:45)
un kas tad tur buus tik interesants? skraida pieaugushie kaa siikie beernelji censhas viens otram bumbinju atnjemt... "vai, vinjsh man atnjeema, aizieshu stuuriitii nokauneeshos/paraudaashu..." phe...

biggrin.gif Ej tu!!!!!!!!!

Tu vel neesi spelejis futbolu, ka redzu..... ^^

PS
AVEN - NEKAAADS!!!!!
Aven
kaads sakars futbolam un ZIEMAS olimp. speeleem?
Blackout
Es tikai gribu redzēt, kā aziāti sados visiem pārējiem pa "pakaļu" ;>
sipps
QUOTE(lastguru @ Feb 12 2006, 21:45)
QUOTE(-Kai- @ Feb 12 2006, 21:07)

*

tev liekas ka futbols ir galigi garam? un vispar sports ka tads ir garam. tas liekas stulbi. BET PIEAUDZIS CILVEKS KURS TUSEJAS APKART AR MAZGADIGAJIEM ,SPELE GALDA SPELES. un brivaja laika skatas anime. tas tavuprat ir noramli???
Righorn
Bricis baigi fufelee, bet tomeer tik un taa pagaidaam lielaaakaa ceriiba....

warn by edg: Par lamaashanos un ljoti lielu burtu lietoshanu, lai labaak visi vareetu to izlasiit
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.