Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Taads pilniigi random jautaajums...
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Shaisuke
Kaada muuzika jums asocieejas ar popart stilu? blink.gif

~BN~
Kaede
WTF vispār ir popart? Es pirmo reizi dzirdu ko tādu... laugh.gif
Nu, pēc nosaukuma jua nu toč ar kaut kādu popsu arī saistās!
Shaisuke
Par Andy Warhol esi dzirdeejusi? biggrin.gif

~BN~
Psycholog
Poparts, man likaas, attiecas tikai uz vizuaalajaam maakslaam o-O
Luis Royo piemeeram ir taads poparta maakslinieks..
Bet nu muuzikaa....pirmo reizi muuzhaa dzirdu...
Shaisuke
Luisaa Royo nau ne minjas no popart cik zinu XD Tas ir vistiiraakais fantasy. Liekas, ka Andy Warhol ir spilgtaakais shii stila parstavis.

Es jau nesaku ka arii muuzikaa ir, es vnk prasu ar ko asocieejas.

Man kaads cilveeks shodien teica, ka vinjam ar popartu asocieejas piem. Glam rock.

~BN~
+Chibi+
Dandy Warhols! Heh heh. "Bohemian Like You"
Ghoul
jap Luis Royo ir fantasy maakslinieks, kursh kljuvis slavens ar fantasy komiksiem smile.gif ehh vvz vispaar, kkaads roks, vispaar pirmais, kas galvaa ienaaca bija EMO ( must DIE!!! ) lol
Psycholog
nu nezinu...reiz kaads cilveeks gudraaks par mani man teica, ka Luis Royo praktiski nodarbojoties ar popartu, un taa es liidz shai dienai ari uzskatiiju smile.gif

Nu nav muuzikaa poparta tongue.gif
kahi
par luis royo, neprasiet, nezinu, bet poparts saistās ar kaut ko starp spīrsu un da vinci(lai gan nevaru iedomāties šos abus cilvēkus uz vienas plātnes!!)!
Shaisuke
QUOTE(Psycholog @ Feb 10 2006, 18:01)
Nu nav muuzikaa poparta tongue.gif
*

Es vaita teicu ka ir?? Paarlasi pirmo postu liidz pielec, tur bija rakstiits 'ar ko jums asocieejas popart stils' damnit!!

Un Ghoul, paluugshu bez apvainojumiem.

~BN~
Shinya
Man asocieejas ar faktu, ka nebiju par taadu dzirdeejusi dry.gif *lien atpakalj laimiigi dziivot savaa mucaa* tongue.gif
Bet dominee vaards pop...taatad maaksla ko rada popmuuzikji? blink.gif (nu taada bij apm. pirmaa doma)....nee es labaak palikshu tai mucaa,tur bij droshi dry.gif
Ghoul
nope, vnk taads kraasains, muteneem liidziigs stils, biezi atteelo slavenus cilveekus smile.gif

Bez apvainojumiem? tu to par emo? OMFG kas ar pasauli notiek... oh well.... lol
Shaisuke
Visvienkaarshaakais veids kaa uzzinaat kas tas taads ir - ierakstiit googlaa pie image search 'popart' biggrin.gif

~BN~
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.