QUOTE(Taka @ Feb 5 2006, 11:07)
Kādā veidā partīcija nojukuse? Otru partīciju redz?
Partīcijas failu sistēmas tips? FAT32 vai NTFS?
Cik liela bija partīcija?
Es ieteiktu:
1. Var uzlikt uz veselās partīcijas kādu OS un savākt datus
2. Ielikt HDD citā datorā un provēt atjaunot.
Tā mazā 8MB partīcija eksistē jau kopš Win2000 laikiem un nepieciešama lai disku varētu pārveidot no Basic par Dynamic.
Dynamic diskam vairs nav partīcijas, bet ir volumes ar kurām var izveikt *nixoīdas darbības - palašināt - viena volume var aizņemt vairākus fiziskos diskus, montēt/demontēt pie folderiem (Church smejas
) utt. Dynamic diskus neatpazīst MS OSi zem Win2000.
Uz Dynamic diskiem instalējas tikai WinXP, Win2003 un Vista.
Nojaukta ir redzama jo abas ir ntfs. Nojaukta ir~74GB(viss cietais disks).
Ta nojauktaja tiek atrasti paris jauna windows boot faili jo tas ir master cietais un otrs slave.
nebija vairs ar chekdisku normaali automaatiski paarbaudaama/labojama? nodzeesi instaleejot veelreiz windows veco partiiciju? mainiiji neveiksmiigi taas izmeerus?
Ta kad es laidu windows(pirms reinstalacijas) man paradijas 1s ladesanas bilde un pec tam zilais ekrans.Logiski es pameginaju velreiz un notika tas pats. Tad pameginaju palais ar Last good configuration ar to bija taspats. Visbeidzot meginaju safemode un tas noveda pie iepriekseja rezultata. Pec si es nolemu ka jaliek xp disk CD un jamegina salabot vai uzinstelet pa virsu. Salabot ar disku nevareja un kad es gribeja parrakstit pie particiju izveles es redzeju ka man rada particijai uz kuras bij windows ka ta ir pilnigi tuksa. Vinu es neaiztiku un jauno windows uzliku un otra cieta kuram viss ok bija.
lai vinjsh nokopee no vecaas failsisteemas (ja taa veel ir pieejama) nepiecieshamo info (mangu/animi/whatever).
Atguvis es esu daudz info ar Niks paradito programu bet tur ir viens minus. Visi faili ir gandriz vienados nosaukumos lidz ar to izskirot kas no ta vajadzigs nevar.
leetaakais/vienkaarshaakais - dvd+/-r. rakstiiklis 35 lati, diski 4.4gb - pa 30-50 sanjiem.
Mja ta bus nakosa lieta ko upgradosu kompim pec si atgadijuma. Jasak naudina krat bus.