Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Vienači, burbuļgalvas un citi kroplīši.
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Deadly Frozen
Pirmie darbi. Sakārtoti aptuvenā secībā pēc uzzīmēšanas (nu ir virsū arī datumi, bet dažiem nezināmi, vienam nepareizi uzrakstīts utt) Konstruktīva kritika un ieteikumi ļoti gaidīti smile.gif

image

image

image

image

image

image

image

image

image
Deadly Frozen
image

image

image

image

image

image
kahi
Mitule.... Mitule.... Danuta Mitule??, vai es jau galiigaa sviestaa... nu vieniigais, ko teikt- smukas krāsas...taadas depresiivas...man jau patiik...
Sushi
Darbiem smuka kvalitaate, kraasas un kombinaacijas! Man patiik tavi darbi! smile.gif
Hmm, tev jaamaacaas ziimeet cilveeku kjermenji... Un acis bishku zemaak!
Deadly Frozen
Kāpēc visur, kur es uzpeldu vismaz kāds tik šaušalīgi šokējās, ka tā esmu es. Jā, Danuta Mitule.

Paldies sushi par komentāru, es zinu, ka pie ķermeņiem jāpiestrādā. Vispār - jāpiestrādā pie ļoti daudz kā...
kahi
es jau šušalīgi nešokējos!!! bet ieliec vēl kaut ko, lai var vairāk redzēt!!
Lii
Smuki darbinji, dazhi jau ir taadi padepresiivi (piemeram pakaartaa meitene), bet katrs jau ziimee ko grib. smile.gif Nezinu, man tie savdabiigie kjermenji liekas interesanti... savs stils. wink.gif
Arts
Slimnīcā zīmējot vienmēr būs depresīvi darbi...nu Danuta ar ko slimoji???
Deadly Frozen
Pirmkārt - es negribu dzirdēt nekādus pārmetumus, par slimību, tāpēc saku uz reiz - es esmu gandrīz izārstējusies un viss ir kārtībā. Diagnoze - depresija. Vienīgais, no kā šobrīd vēl neesmu tikusi vaļā, ir autoagresija, kas noved pie paškropļošanas. Bet vispār arī visa tā slimnīcas atmosfēra iespaido uz drūmiem darbiem. Nav rokturu, ārā pastaigāties nelaiž, apmeklēt drīkst tikai vecāki, reizēm pat māsas vai brāļi netiek ielaisti, visas tās procedūras, ārsti, kas pret tevi izturās, kā pret trako, medmāsas, kas uzskata, ka būtu daudz labāk, ja tevi drīkstētu sašpricēt un tu visu laiku gulētu un vienkārši nedomātu...

par citiem darbiem runājot - gaidu, kad atkal tikšu pie skanera, tad būs vēl pāris zīmējumi no klades *arī slimnīcas darbi* un arī paši pēdējie, kas tika zīmēti šīs nedēļas laikā.
Pinky
man patiik, kaa ir izkraasots, bet... man diez ko nepatiik tie gotiskie, depresiivie ziimeejumi sad.gif
AmnE
Baigi labi ziimeejumi, par proporcijaam-tas tiresa, bet idejas ir superiigas!
Kikyou
QUOTE(Arts @ Feb 4 2006, 16:22)
Slimnīcā zīmējot vienmēr būs depresīvi darbi...
*

Atkarīgs no tā, kādā slimnīcā.
Tad, kad es ar pneimotoraksu 2 ned slimnīcā gulēju, man bija reti priecīgi darbi. XD Bet tā jau atkal bija cita slimnīcas nodaļa laikam.

Man īsti depresīvie darbi vairs neiet pie sirds, kopš tā laika, kad sāku gaišāk skatīties uz dzīvi. =/ Nedaudz biedē. Bet ko gan es saprotu - man ir cits zīmēšanas stils (kawaii anyone?) un dzīves uztvere. :3

Bet kamēr tu esi slimnīcā, nedomā par to, ka tu esi šeit un nevari darīt to, to un to. Domā par to, ko tik tu nevarēsi darīt tad, kad tu beidzot tiksi ārā! ^_^ Dzīve ir skaista.
harpy
vieni no smukaakajiem ziimeejumie, ko este esmu redzeejusi smile.gif
pagaidaam jaukaakais ir zilais ziimeejums pirmajaa postaa.
Par to kjermenju pielaboshanu piekriitu, citaaid pagaidama sajuuta, kagalvas i bikinjaas pa lielu, bet visaa visumaa smukinji smile.gif
Deadly Frozen
Tieši manas proporciju izjūtas dēļ ir nosaukums galerijai tāds XD Bet kā jau es teicu - kroplīšiem arī jādzīvo!

Un kikyou - tajā posmā man bija ļoti grūti, un, lai tiktu vaļā no nebeidzamās skumju sajūtas, es vienkārši zīmēju skumjus darbus, tādā veidā emocijas pārvelkot uz papīra un dodot vietu jaunām. Tāpat es daru ar murgiem un dažām vēlmēm, no kurām man jātiek vaļā.

Paldies visiem liels par komentēšanu happy.gif Līdz šim visi ir bijuši salīdzinoši ļoti saudzīgi pret netalantīgo mani smile.gif unsure.gif
Ella
Man patiik, starp citu skatoties uz pirmajiem darbiem izkataas ka tev veidojas savs atshkjiriigs stils turklaat ljoti interesants wink.gif
Kikyou
QUOTE(Deadly Frozen @ Feb 5 2006, 14:49)
Līdz šim visi ir bijuši salīdzinoši ļoti saudzīgi pret netalantīgo mani smile.gif unsure.gif
*

Nē, netalantīgs ir tad, kad cilvēks var uzzīmēt tikai zaru cilvēciņus, tātad ne tu. XD
Deadly Frozen
image
happy.gif
Zīmēt gan es nezīmēju, bet viss, kas ir darīts tālāk par ar digikamu nofotogrāfētu skici, ir mans darbs. Yeey happy.gif
Kikyou
Baismīgi košas krāsas ir viss, ko varu pateikt. x__x
P.S. Tas uzraksts uz krekla melo.
edg
QUOTE(Kikyou @ Feb 16 2006, 17:19)
Baismīgi košas krāsas ir viss, ko varu pateikt. x__x
P.S. Tas uzraksts uz krekla melo.
*

Protams, ka uzraksts melo! Tu tachu pati ieveeroji koshaas kraasas, kas ir rabarberu (pokemonu) iipatneejais gjeerbshanaas stils.
Deadly Frozen
Tas ir vienas meitenes attēlojums. Viņa ir krāsaina. Jautra. Un smieklīga XD Tāpēc arī vajadzēja tik košu. Her signature colors XD
vampire_kiss
sieviete ar tumshajiem vilnainajiem matiem..laikam 2,bilde..manupraat visizdevushaakaa no visaam....
labais..smile.gif
paperdoll
QUOTE(Deadly Frozen @ Feb 16 2006, 01:52) *

IPB Image
happy.gif
Zīmēt gan es nezīmēju, bet viss, kas ir darīts tālāk par ar digikamu nofotogrāfētu skici, ir mans darbs. Yeey happy.gif

Yay for me! blush.gif

Bet patiesībā tagad, pēc tik ilga laika apskatot Deadly Frozen darbus tie liekas vērtīgi. Tiešām atšķirīgs stils! Vienīgi man ir jautājums par acīm - vai tas ir tavs īpašais pasaules redzējums (cilvēki ar acu novietojumu mazliet augstāk nekā neparasti) vai arī tas ir tava zīmēšanas stila knifiņš?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.