Rufucis
Feb 1 2006, 22:48
Visu ko vjadzeja jau pateicu virsraksta.
Esmu iesacejs vērtejiet atbilstoši.
Pats izdomaju
Rufucis
Feb 1 2006, 22:51
Man jautajums kā var ieladet bildi ta lai to redz uzreiz te vina izskatas neparāk labi
ne dubultposto, izmanto pogu EDIT!
Liec nevis ka attachment, bet kaa [Upload Image]
Nu zini Aven atradies te admins!
Bet par ziimeejumu ir ok bet nepatiik, ka vinjsh paaraak sastindzis.
Man patiik kaariiba! Jaa ziimejums tiiri nekas, tikai cilveeks taads pakalsns,man parasti iznaak resni un muskuljaini...
vajadzeja vinam bisku kustibu uzimet un mazliet emocijas lai vins dzivaks izskatas
Psycholog
Feb 1 2006, 23:15
QUOTE(Rufucis @ Feb 1 2006, 21:48)
Visu ko vjadzeja jau pateicu virsraksta.
Esmu iesacejs vērtejiet atbilstoši.
Pats izdomaju
Roka kreisajaa pusee kautkaada deformeeta
Nu rokas kopumaa nedaudz neproporcionaalas manupraat
Kaajaam peedas, lai gan nav pabeigtas, tomeer jau redzams, ka buus nedaudz par mazu...bet nu tas taa...
Un es nezinu...tu centies taisiit taadu takaa mangu vai kaa?
Ja mangu, tad tev aciim bija jaabuut pilniigi savaadaakaam.
(Ehh...pats maacos tikai ziimeet, buus laikam man arii kaadu dienu postot savus eksperimentus...kritika reizeem ir tiiri noderiiga...
)
CirvjaKaac
Feb 2 2006, 01:10
Ko var piebilst.. Nu neglīti!
Rufucis
Feb 11 2006, 18:18
Nebija ko darīt.Zinu zinu vajag more practise:)
tajaa peedejaa izskataas, ka galva buutu nocirsta, un šeiten uztupinaata tikataal, lai veejš nenopuus!
Rufucis
Feb 11 2006, 19:50
Man prieks ka tev tāa sķiet
apskaties orginalu un pasaki to pashu
http://www.drawmanga.ru/tutors-characters/iria.shtm
Namejs
Feb 11 2006, 22:11
teishi taa need more practice....keep on tryin'
un tos tev nav kauna radit citiem cilvekiem? ka savus makslas darbus?
nu pilnigai garam tev ieteiktu vai nu nezimet vai ar nelikt vinus publiskai apkatei.
QUOTE(sipps @ Feb 11 2006, 21:16)
un tos tev nav kauna radit citiem cilvekiem? ka savus makslas darbus?
nu pilnigai garam tev ieteiktu vai nu nezimet vai ar nelikt vinus publiskai apkatei.
Come on, sipps - cilvēks taču nav vainīgs, ka jamam absolūti nav (un, šķiet, nebūs) mākslinieka talanta.
Namejs
Feb 11 2006, 22:20
whocares par talantu...work is everything...man piem arii naw ne kripatinjas talanta
QUOTE(GameMaster @ Feb 11 2006, 21:18)
Come on, sipps - cilvēks taču nav vainīgs, ka jamam absolūti nav (un, šķiet, nebūs) mākslinieka talanta.
nu tad nevakag radit citiem ja neproti zimet
es tacu nedziedu publiski apzinoties ka neprotu dziedat
Rufucis
Feb 11 2006, 23:17
un spriezot pec taviem zimejumiem var secinat vienu es drizak iemacios dziedat nekas tu zimet, bet nu gan pietiks te spamot un un lielities par to ka nu makslinieks esi neparspets.
Rufucis
Feb 11 2006, 23:32
pa ko tu runa ?papriekšu varbut iemacīsies rakstīt?
Rufucis
Feb 11 2006, 23:54
Man šķiet ka šis ir mans labākais darbs.
Jūsu posti diezgan grauj ,bet turpināšu trenēties. Pa iepriekšējo bildi man pašam ari viņa isti nepatik
. Šī bilde gan man patīk.
Namejs
Feb 12 2006, 00:41
zods un kakls par garu
Kaa mans draugs par maniem darbiem teica "olgalvis"
Psycholog
Feb 12 2006, 03:44
A vispar mati labi sanaak
Vismaz manupraat
sandzi
Feb 12 2006, 04:06
izskatas taka kads butu vinas galvu taka luffyjam izstiepis bet tikai bez ta atpakal atvilksanas efekta
Zods un kakls par garu? Tev kauna nav? Cilveeks slimo ar retu slimiibu - zhirofreeniju, bet tu aciis saki: "Kroplis!"
Btw, arii man tie ziimeejumi izskataas drankjiigi. Mans padoms ir treneeties un neraadiit mums savus ziimeejumus, liidz tie neaizsniegs taadu liimeni, ka uz tiem buutu patiikami skatiities.
Rufucis
Feb 12 2006, 15:59
uzimeju pēc izpludusha parauga
sorry aizmirsu kurš to te ielika . Ceru kas shis kautcik normāls
Tigra2
Feb 12 2006, 17:17
Galva daudz labāka par iepriekšējiem, ķermenis arī labāks, bet tomēr pārāk izstiepts. viņas kreisā kāja ir pavisām savādāka kā labā. pie darbiem iesaku vairāk piestrādāt.
patīk tas, ka svārki arī kustās vējā, tas padara darbu dzīvāku.
Noteikti turpini.
Shis noteikti ir labaaks par jebkuru no ieprieksheejiem.
Varbuut vari uzziimeet kaadu ziimeejumu bez parauga izmantoshanas?
Rufucis
Feb 23 2006, 19:19
Nav jau nekas dizš
Kikyou
Feb 23 2006, 19:25
Mm, ko lai saka. Turpini trenēties.
Ja tu nezīmē zīmēšanas pēc, bet tev patiešām patīk zīmēt, ar laiku būs progress. :3
QUOTE(Kikyou @ Feb 23 2006, 18:25)
Pilniibaa piekriitu!
Rufucis, pameegjini savus ziimeejumus arii eenot!
Rufucis
Feb 26 2006, 16:26
šito neēnošu
man šis kautcik patīk pats nezinu kā radās doma zimet tik ņem un zīmē.Kāds var iedot kadu tutoriāli photoshopā kā no sāakkuma līdz beigam jarīkojas??AAAA un vēl kautka ir iespejams peireģistrēt photoshopu kaā ?Bez pičošanas
nu reku
Kikyou
Feb 27 2006, 18:14
Mm, pēdējais neslikts.
Kļūdas...
Pleci ir bikiņ par platu. Rumpis arī laikam.
Labais (no šīs puses - kreisais) vaigs tāds, kā pēc zobārsta.
Un jāa, pats par sevi - plaukstas, bet man nepatīk par plaukstām piesieties, jo plaukstas patiešām grūti zīmēt.
Bet visā visumā man patīk. Ir progress.
Galvenais, ko pamanīju - tagad acis ir pareizajā attālumā. Par acīm runājot... Šinī zīmējumā tu neizkrāsoji acis, Tā kaut kā labāk izskatās. ^^
Turpini trenēties! Būs labi. ^_^
P.S. Nav ko skriet ar to Photoshopu. Ja cilvēks īsti labi nezīmē, tad ar photoshopu izskatās tieši sliktāk nevis labāk.
Taa meitene kura seezj.. man izskataas, ka vinjai kaaja portfelii
!
Rufucis
Mar 4 2006, 20:34
Te viens darbs kas man pasham tīri labi patīk
lūdzu nepiesienaties pa shali pie kakla pamaniju pats tikai tagad
kājas pa tievu- atgādina sērkociņus!!! un apavi arī kaut kā neizskatās!! vispār, džeks tāds stīvs, laikam nosalis, bet aukstā laikā tas ir pieņemami!!
Kājām platums ir tā kā vajag. Vienkārši bikšu stara nav mūsdienu stilā - 2m diametrā. -.o'
Varbūt nedaudz īsākas vajadzēja, bet ehh... Pofig.
Ar tik stipru vēju šalle īstenībā tā arī varētu būt. Viss atkarīgs no materiāla. XD
Jau atkal, pleci bikiņ par platu.
Ā un kas ir ar tām rokām? Izskatās, ka džeks nokārtojās. XDD
Bet tā vispār ir ok. No aizmugures nav viegli zīmēt. Man vismaz.
Erik4xp
Mar 5 2006, 21:40
Izskatās jau labi, tikai piestrādā pie kurpēm, citādi izskatās, ka tajā vietā viņam kājas nogrieztas...
Viņš taču nokārtojas......................
Vējainā laikā čurāt nav labi.Un ja vējš lido pret tevi?
Rufucis
Mar 5 2006, 22:53
Ņu ta es biju iecerejis ka vina rokas ir atstutetas pret vēderu.Piedurknes uzstaisiju nokarājushas laikam tāpēc rodas tas efekts.Pa kājām nu pie tām man ritīgi jāpiestrādā
Vispār bija domāts itkā tas chars skatītos tāluma nez kaukur
Nu lainu kā paldies par kritiku
QUOTE(Rufucis @ Feb 26 2006, 15:26)
šito neēnošu
man šis kautcik patīk pats nezinu kā radās doma zimet tik ņem un zīmē.Kāds var iedot kadu tutoriāli photoshopā kā no sāakkuma līdz beigam jarīkojas??AAAA un vēl kautka ir iespejams peireģistrēt photoshopu kaā ?Bez pičošanas
daudz labu tutorialu ir deviantart:
http://browse.deviantart.com/resources/tut...rder=5&limit=24lai regjistreetu PS, tev vajag serial keys, man gan nav linka uz nevienu no taam lapaam, bet google.lv pameklee, gan jau atradiisi.
Rufucis
Mar 14 2006, 22:10
Nebija ko darit nolemu pazimēt
Galvenais kritizējiet ludzu proporcijas pa labo roku nez ...nu skatās pashi un pasaka kas labāks ar izmaņām vai bez
keep smile
un
Rufucis
Mar 30 2006, 19:52
Nu kda ir tada ir.Nēesiet skarbi trenejoties pazīmēju.
hypnotize
Mar 30 2006, 20:06
hmmm...proporcijas proporcijas....
peedeejajam man skjiet, ka peedas vajadzeeja nedaudz mazaakas...itkaaa taalumaa aiziet...buutu efektiivaaks skatinjsh...unnnn.....pameegjini meby tuvaakaas liinijas izcelt, lai kaut cik apjoms.....
bet man patiik tavs pesimistiskais stilinjsh....
Tas peedeejais taads diivains sanaacis.. iespeejams, no shii lenkja, taapeec, taa. Naziitis labs.. ^^
Anyhow, pirmspeedeejais labs sanaacis. Tikai ja pleci buutu shauraaki, un buutu izlabots kreisais plecs, skats buutu patiikamaaks! Jebkuraa gadiijumaa, ir ok! Just keep practising!
flasherr
Apr 7 2006, 16:54
tukšas acis.
džeks nr1 - viņš, ko sataisījies durstīties?? piekrītu par tukšajām acīm!
darbs nr2- ļoti jauks zīmejums, fascinē, tikai kājas (pēdas) izskatā kā milzizmēra kurpēs ieautas!
Rufucis
Apr 21 2006, 22:33
viens uber ātrais
Var redzet ko dari elektrotehnikas stundas
Bet ta tiri normali
Tikai seju vajadzej rupigak zimet.
tjipa fizika? nu bet tās pēdas! nezinu, vai esmu to jau teikusi, bet tās pēdas!!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.