Help - Search - Members - Calendar
Full Version: My Pictures
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
sandzi
image
image
Luk, sos darbus es uzzimeju izglitojosajas anglu valodas stundas. biggrin.gif Un es gribetu no jums uzzinat, ko jus par siem zimejumiem domajat. Nebaidaties izteikt kritiku, tas varbut man vares palidzet, varbut ari ne tongue.gif
Pinky
labs saakums - ciinies ! es ar ljoti daudz skolas stundaas kko skriceleeju. smile.gif
Tjen
Zimejumi normalnjaks bet... vairak japiestrada smile.gif
Nu es nez mosh tef tads stils bet ja gribi iemacities tieshi anime stilinju tad pamegini palasit pamacibas Uzklikshkini
LeoR
Aah kritiku? Ok, pameeginaashu laugh.gif Ja negribi ziimeet ausis tad vajadzeetu uzzimeet ka tur iet paari matu skipsnas, taalaak acis nezimee tik shausmiigi garas, savaadaak pieres dalai un uzaciim galiigi nepaliek vietas, eh paareejais, manupraat, ir vairaak vai mazaak OK. Bet nu visaa visumaa man jau liekas ir smuki prieksh pirmaajiem darbinjiem. Kaa teica Pinky "Labs saakums - ciinies !" smile.gif
Kaede
Zini, tīri neko. Tādas patīkamas. Tu diezgan labi zīmē, lūdzu, liec tik vēl, ja Tev ir ko likt! Man patīk! rolleyes.gif
sandzi
kad man bus atkal kada stunda kur no garlaicibas spragst nos tad bus jauni darbi biggrin.gif
sandzi
4 no manejiem skicejumiem pasaka savu kritiku smile.gif centisos laboties un jusu padomus ieverot smile.gif
image
image
image
image
Psycholog
Tiiri taa nav ko kritizeet daudz...ir ok
Vieniigi varbuut labaak taas sejas tomeer izskatiitos nedaudz apaljaakas happy.gif (iznjemot otro, tai diezgan labi piestaav smile.gif )
CirvjaKaac
??? Ko jūs te lejat puisim ausī? Nav OK! Ugly! Paturi savus darbus pie sevis, kamēr pašam neliekas, ka ir feini sanācis. Vispār piegriezušies tie zīmētāji. Varbūt savu forumu atverat?
Namejs
cirvjakaac gribeetos redzeet tawus ziimeejumus...lai taksh meegjina un newienc naw dzimis meistars un tie padomi ko sheit citi useri dod ljoti paliidz so... shut ya face ja newari neko sakariigu pateikt
asamashii ritori banpaia
fiška matos - wink.gif
Ayumi
QUOTE(Namejs @ Feb 7 2006, 02:05)
cirvjakaac gribeetos redzeet tawus ziimeejumus...lai taksh meegjina un newienc naw dzimis meistars un tie padomi ko sheit citi useri dod ljoti paliidz so... shut ya face ja newari neko sakariigu pateikt
*

Namej, no vienas puses cirvjakaac'am ( biggrin.gif ) ir taisnība. Daudziem vajadzētu kārtīgāk patrenēties, pirms taisa šādus topikus (re, kāda kritika).
Bet tas nebūt nenozīmē, ka es saku to pašu.
ikviens attīsta savus skilus, un rekā, varam vērot šo attīstību. (paņemšu pa piemēru Kikyou topiku. ir redzams liels progress) Ja sandzi arī šādi turpinās, būs tā pat. Ir pat intresanti. Šie darbi, priekš iesācēja ir normāli (tas kompliments) gaidu nākošos zīmējumus. turpini! ^.^
Tsukino
sandzi, man patiik, bet kaa jau asamashii ritori banpaia saka...
fiška matos -  wink.gif

tu biku asas formas paturi - efects ir taads ka izskataas u yugio pusi, piedod, es esu tikai atklaata... zinu, ka ja saac tikai ziimeet to gruuti izveidot, beeeeeeet...

ir baigi labi ja mati neiet gaisaa kaa sari, bet ViLjNjOjAs...

LIKE THAT! (ok, gomen, piemeers sarezgjiits)
image
nu to var dabuut gatavu taa...
image
saroti no galvas jaavelk liinijas atbilstoshi veeja virzienam blink.gif
ceru ka saprati *dizzy*

un es iesaku tev izlasiit Aa! Megami-sama mangu - stils mosh pielips, tas pats no kaa 1. bilde
CirvjaKaac
QUOTE(Namejs @ Feb 7 2006, 00:05)
*

Topika sācējs pats teica:"Nebaidaties izteikt kritiku" To arī izdarīju. Tev nav nekāda pamata man k-ko pārmest. Ēzelis...
Psycholog
QUOTE(CirvjaKaac @ Feb 7 2006, 13:31)
Topika sācējs pats teica:"Nebaidaties izteikt kritiku" To arī izdarīju. Tev nav nekāda pamata man k-ko pārmest. Ēzelis...
*

Jaajautaa, kas tavaa izpratnee ir kritika? blink.gif
gramozeks
QUOTE(CirvjaKaac @ Feb 7 2006, 14:31)
QUOTE(Namejs @ Feb 7 2006, 00:05)
*

*

QUOTE(Psycholog @ Feb 7 2006, 15:32)
QUOTE(CirvjaKaac @ Feb 7 2006, 13:31)
*

Jaajautaa, kas tavaa izpratnee ir kritika? blink.gif
*

spameri!!! labs saakums bet nevajag piessarnjot citu topiku ar savaam nesaskanjaam un domstarpiibaam!!! (ja iepriek6eejais spams pazudiis, tad arii 6is te arii!).
Taatad sandzi tu ziimee diez gan vienkaar6us ziimeejumus (Juugio vai???). tas ir tavs fan arts un dod es tev uzdo6u vienu jau taajumu. vai tev pa6am patiik tas ko tu uzziimeeji??? dry.gif mmm??? ja tas ir tavs dailjdarbs, ko tu centies panaakt un nonozzeelo, ka uzziimeeji un ieliki tos topaa, tad visam ir jaabuut pilniigaa kaaartiibaaa. jo taads ir tavs ziimee6anas stils. parasti ir taa, ja tev ir iepatikusies kaada Anime, tad tu centies ziimeet liidziigi (vis maz man taa ir. man patiik Lielas acis iiiiiiii.... Kawaj!!!). nu laikam tas ir viss. ir jaapieturaas tikai pie proporcijaam! happy.gif
Namejs
taa wairs naw kritika tie wairaak liidzinaas uzbraucieniem...eezeli

(la nebuutu spams) saakumam pawisam neslikti...centies wairaak piestraadaat...pameegjini uzziimeet kko pilnaa augumaa
-kumori-
*LOL* Man nak jau smiekli...
Kr4 Jus visi nepareizi sapratat. Vins nemaz necenshas nevienu Yu-Gi-Oh! fanartu taisit, tos visus parametrus vins praktize no tas nolapitas gramatas "How to draw manga." [nesaprotu, kada no vinas jega] Tas, ka vinam nesanak ka gramata, nenozime, ka janogruzh viss uz briesmigako anime, kas vien pastav... [lai gan... *ghm*]
Tie ir vina pirmie zimejumi, kuri NAV FANARTI!! Fanarti vinam labak sanakushi, bet, tos diemzhel nevar paradit, jo tie tagad ir skaisti uzlimeti uz MANAS sienas pie daudziem nevajadzigiem Spike plakatiem... Bet... 2 gan ir... http://otaku.lv/index.php?showtopic=1238&hl= Son-Goku [vai Bardok-xz] un Son-Gohan ir sandzi darbi... Tikai briesmigi veci... Lai jums vismaz butu priekshstats, ka vins nozime un ka no sirds censhas pats kaut ko izdomat...

P.S. Tauta, lai ir skaidrs... TIE NAV YUGI FANARTI!!!! biggrin.gif
Mei
š darbu es zīmēju 3 gadus un vakar 4.00am pabeidzu image bet man liekas ka kaut kas trūkst vai kādsvarētu dot man ideju kas tas ir?
dcrow
QUOTE(Tairanda @ Feb 8 2006, 17:32)
š darbu es zīmēju 3 gadus un vakar 4.00am pabeidzu image bet man liekas ka kaut kas trūkst vai kādsvarētu dot man ideju kas tas ir?
*

Tev trūkst sava darba, neviz Blizzard Warcraft art worka!
Mei
es to kad ieraudziju tad ar sāku vēlējas lai man tāds ar būtu un parastas lpp jo printera ta man nav
Namejs
wtf 3 gadi?...jaa darbs ir labs pat ljoti...bet es nesaskatu ko tur 3 gadus ziimeet....kreisaa roka man nepatiik...naw parezi uzziimeeta taa wieta kur roka sawienojas ar kruushu muskuljiem...pabeigts tas darbs manupraat arii naw jo izeenota ir tikai wiena roka un kjermeni arii taakaa dereetu pabeigt
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.