QUOTE(CirvjaKaac @ Feb 7 2006, 14:31)
QUOTE(Namejs @ Feb 7 2006, 00:05)
cirvjakaac gribeetos redzeet tawus ziimeejumus...lai taksh meegjina un newienc naw dzimis meistars un tie padomi ko sheit citi useri dod ljoti paliidz so... shut ya face ja newari neko sakariigu pateikt
Topika sācējs pats teica:"Nebaidaties izteikt kritiku" To arī izdarīju. Tev nav nekāda pamata man k-ko pārmest. Ēzelis...
QUOTE(Psycholog @ Feb 7 2006, 15:32)
QUOTE(CirvjaKaac @ Feb 7 2006, 13:31)
Topika sācējs pats teica:"Nebaidaties izteikt kritiku" To arī izdarīju. Tev nav nekāda pamata man k-ko pārmest. Ēzelis...
Jaajautaa, kas tavaa izpratnee ir kritika?
spameri!!! labs saakums bet nevajag piessarnjot citu topiku ar savaam nesaskanjaam un domstarpiibaam!!! (ja iepriek6eejais spams pazudiis, tad arii 6is te arii!).
Taatad sandzi tu ziimee diez gan vienkaar6us ziimeejumus (Juugio vai???). tas ir tavs fan arts un dod es tev uzdo6u vienu jau taajumu. vai tev pa6am patiik tas ko tu uzziimeeji???
mmm??? ja tas ir tavs dailjdarbs, ko tu centies panaakt un nonozzeelo, ka uzziimeeji un ieliki tos topaa, tad visam ir jaabuut pilniigaa kaaartiibaaa. jo taads ir tavs ziimee6anas stils. parasti ir taa, ja tev ir iepatikusies kaada Anime, tad tu centies ziimeet liidziigi (vis maz man taa ir. man patiik Lielas acis iiiiiiii.... Kawaj!!!). nu laikam tas ir viss. ir jaapieturaas tikai pie proporcijaam!