Aektan
Jan 29 2006, 22:44
Uz šo laiku es varu pateikt ka no komedijam man patik
Midori no Hibi
FMP Fumoffu
Onegai Series
..un laikam viss..
Kads var pateikt anime (comedy,ecchi) kuri ir patiešam funny ne stulbi ?
sandzi
Jan 29 2006, 23:00
shin chan
tas ir labs
vel dazas labas ainas one piece un vel shaman kinga var ierekt
Fullmetal Panic Fomuffu.( tajā, katrā epā, aiz smiekliem gandrīz no krēsla nokritu)
Fullmetal Alchemist (t.i tās smieklīgās vietiņas bija kapitālas)
Fruits Basket (tur ar bija daudz komisku momentu. Vel vairāk kas notika kad Kyou satika Kaguru XD )
Aektan
Jan 29 2006, 23:34
Fruits Basket (tur ar bija daudz komisku momentu. Vel vairāk kas notika kad Kyou satika Kaguru XD )
ja, bet man škiet ka ja ne kakis (Kyo? es neatceros vardu) fruit basket butu dull
"Love Hina" un "Ichigo 100%" <- noskaties !
School Rumble un Azumanga Daioh.
Abas animes gan īsti nav ecchi, bet comedy ir pāri malām un tāāaads... XD
Vispār comedy animes, kuras ir ecchi un nav debilas (man liekās) ir retums. Ecchi animēs parasti ar humoru tā ir kā ir - itkā pāri malām bet nekas tik ļoti smieklīgs. Bet ko gan es saprotu.
Vispār comedy animes, kuras ir ecchi un nav debilas (man liekās) ir retums
tapec es ari un prasiju par normaliem
imho neechi komeedijas vienkaarshi ir veerts mekleet citos co-zhanros, ne school/romance. fantasy-comedy neieteiktu, jo vairums liekas ljoti liidziigas. bet piem. Irresponsible Captain Tylor?
Es ieteiktu Green green...tas ir Comedy, eechi...(pati esmu redzeejusi 3 epas...bet var spriest ka ir rēcīga)
....patiesi iesaku:)
GoldenBoy, GTO, love Hina ir totaals craps, ja nespiez ar varu, labaak neskaties
love Hina ir totaals craps, ja nespiez ar varu, labaak neskaties
Piekriitu. Vieniigais kas tur notiek ir Keitaro(ja pareizi atceros dzeka vaardu) lidinaashana pa gaisu. Joki arii tur vaaji
Vieniigais kas tur notiek ir Keitaro
Keitaro (Kintaro Oe ja es nekljudos)
from GoldenBoy, ne no Love Hina
-----------------------------------
jau visu redzeju except
Irresponsible Captain Tylor
shin chan
no iepriekš minetam
hmm, Ecchi+ comedy = HIMM = He Is My Master.
citaadi mans komeedijas etalons ir azumanga daioh.
Psycholog
Feb 2 2006, 00:04
Azumanga daioh tie joki bija taadi diezgan vienmulji...reti kursh bija taads labs manupraat...bet nu tas ir tikai man ciedoklis...
Vareetu ieteikt Ranma (Ranma 1/2)
Minētajam(jai:)) Ranmam, varu pievienot vēl vienu seriālu pēc Rumiko Takahaši darba - Maison ikkoku. Romantiskā līnija (kas jāatzīst ir arī galvenā) un seriāla garums, protams, dažiem var krist uz nerviem, tomēr ir daudzas histēriski smieklīgas sērijas.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.