Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Steel Angel Kurumi
Anime forum > Anime > TV, OVA & Movies
Hikaru
Anime par robotiem Steel Angel (vēl viena Chobits... kaut gan vairāk velk uz Nuku Nuku, jo ir arī Action), kuras uztaisītas apvienojot zinātni un maģiju. Viens puika nejauši... aktivizēja vienu Steel Angel.. un kļuva par viņas Master. Un viena.... laikam viena... organizācija grib sev piedabūt to Steel Angel, Kurumi. Un tāpēc sākas Action kaujas. Ļoti interesanta anime.
Galvenais man patika šī anime dēļ... romance laikam.
24+4=28 sērijas pa ~14 min. katra, ka īpašas bremzēšanas nav, Story iet uz priekšu.
Un beigas ļoti patika.

Vienīgais, kas sāk krist uz nerviem - Kurumi rozā mati.
Vēl ir 2. sezona un ova Steel Angel Kurumi Zero, kas vairāk nebija tik interesantas.
Taka
Paskaties veco Saber Marionette J smile.gif
zenofex
Viena no idiotiskākajām animēm, kuru man gadījies skatīties smile.gif Tēli nenormāli mākslīgi, pliekani, storijs pakārts aiz pupiem, piedodiet, aiz puņķiem. Bija dažas vietas, kur varēja pasmieties, bet, nudien, šitā skatīšanas bija īsts zemē nomests laiks.
Hideki
Mani šajā animē liekas piesaistija krāsainā grafika. Lai arī sižets sākotnēji nav īpaši orģināls, beigas un final battle arī likās labi. Nu jā, yuri arī! biggrin.gif Tikai sākumā bišonens ar savu pacifismu mani kaitināja vairāk par jebkuru citu animēs redzētu čaru. Ja jau nekādi nevarēja palīdzēt pirmās kaujas laikā, tad varēja vai nu atcelt, vai nu kaut nedaudz mainīt savu direktīvu, lai Kurumi vismaz varētu efektīvi aizstāvēties. mad.gif

Patika tvaika mečas uz kāpurķēdēm. tongue.gif
IronSoul
Youtube nolūrēju pirmo epu. Nez izskatijās interesanti blink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.