Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Kaut kas no manīm
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
~Nefi~
image
Pinky
oi, shitais ir labs. taads diezgan profesionaals smile.gif
yorsa-kun
Viss jau buutu kulee, ja tik tas, kaa man shkiet, nebuutu noziimeets, bet gan pashizdomaats
bet kopumaa norma
Kaede
Man patīk, man visnotaļ ļoti patīk! Baigi jauki izstās. Ir vēl...?
harpy
smukjinji smile.gif Lai gan izskataas kaa noziimeets, bet manupraat vajag saakt a noziimeeshanu lai proporcijas etc ect ect vieglaka peec tam pasham saprast un apguut ir!
Bet bilde tirshaam i smukjinja smile.gif Manam patiik wink.gif
Tjen
Nja man ari baigi izskatas ka nozimets... ja ir nozimets tad nja nu labi pacenties bet naf ta baiga maksla kopmashinu atelot...bet ja butu pac izdomats zimejums tad butu super!!! biggrin.gif
Tigra2
Izskatās nozīmēts, bet tas tāpēc, ka pārāk labi, lai būtu īstenība... wink.gif
Noteikti turpini ar laiku varēsi savējos zīmēt tādā pašā līmenī smile.gif
Ja šis ir tavs, tad debešķīgi...
ETM
Jums kauna vispaar nav? Dazha laba komentaari vispar ir kaut kas ar kaut ko. Pieraadi no saakuma ka ir nozmiimets un tad brauc virsuu par to ka tas jau nekas nav. Ak jaa, neaizmirsti, ka ja tas nekas nav, tad tev dereetu pasham ar noziimeet kaut ko un uztaisiit labaaku.

Cilveeks censhas a juus taa braucat virsuu.
LeoR
Ziimeejumam nav nekadas vainas. Smuki!

"naf ta baiga maksla kopmashinu atelot..."

Es gan domaaju, ka ir diezgan daudz un pamatiigi jaatreneejas, lai sasniegtu "kopmashiinas liimeni" noziimeejot.
Winry
Tas nav nozīmēts....to var redzēt tikai jāieskatās......un es teiktu izcili...un gribu vēl redzēt! biggrin.gif
harpy
Manc domaat, ka tas ir taa noziimeets, ka bilde ir prieksha aun tad censhaas shamo paarziimeet, taakaa manam liekaas, tas ir daudz labaka nekaa saakt ziimeet nesameeriigi pasham no galvas, saakumaa taksh i jaapieshaujaas pie stila un tik tad var kautko savu saakt ziimeet, nju lai labi sanaak

bet es taakaataa saku - zimeejums i smuks un ir labi saziimeets!!!
kahi
ak princus baltaa zirgaa ziimeejam, ja??? nu vismaz peec taada izskataas! saskatiijos eidorian darbus, tagad taadaa vieglaa liiganumaa!! nu nezin, moš, tas dzeks visiem pirkstus griež, bet smuks jau nu bez gala!
~Nefi~
Milzīgs paldies visiem vērtētājiem. Pilnīgi sakaunējos... Es uzskatu, ka tas nav nekas tāds, ko es zīmēju...

image

Šis ir drīzāk tāds...aiz neko darīt. Tāds vairāk kā ātrds uzmetums...

image

Arts
Nu ko Eidorian ir konkurents!!!Un vēl ar labām bildēm!! smile.gif
sandzi
man liekas kad tu to zimejumu kas ir uz liniju lapas uzimeji kada garlaiciga stunda biggrin.gif bet varbut ne biggrin.gif
zimejumi ir labi bet pirmais man liekas kad ir nozimets jo es to bildi jau kautkur esmu redzejis
Namejs
pirmais darbs pilniigi atshkjiraas no paareejiem...taa par peedeejiem diviem....tew jaapiestraadaa pie proporcijaam
~Nefi~
Tagad kas citādāks, ne vairs ar roku veidots, tāpat, šitas tapa, jo man kļuva garlaicīgi...

image
Kaede
Interesanti, bet, mnas domas- par tumšu. Moš Tev tomēr labāk padodas zīmēt?
Rufucis
Baigi labi darbi apskauzhu tavu talantu:) dry.gif
Kenshin
wuuuh laugh.gif tas pats pirmais ir kawaiiii^^ mmmm, taads smukuminjsh^^
hmmaa, weel taa meiteniite uz liinij papiira arii tiri sakariiga, tikai sajuuta, ka mazlietinj saspiesta, beet citaadi tiiri ok^^
murasaki
ooo, pirmais man patiik- izstraadaats, detalizeets ziimeejums. paareejie, nu taa so so. (piedod, ja vari! biggrin.gif ) bet tas tikai mans viedoklis
~Nefi~
image

Paldies par labajiem vērtējumiem. Te jau ilgu laiku neko nebiju likusi, bet nu kkas jāieliek... rolleyes.gif

X_Kamui
Seja baaaaigi labi sanaaca!!!!! rolleyes.gif
Super, kapee es taa neprotu zimeet!!! *raud*
rebel
tagad tikai jautaajums,vai Tu to pilniigaa pashdarbiibaa vai luukojoties uz atteelu? jebkuraa gadiijumaa - dailji. Ritsuka,ehhhhhh.. Loveless *melts*
Ayumi
QUOTE(-Kai- @ Apr 22 2006, 01:31)
Seja baaaaigi labi sanaaca!!!!!  rolleyes.gif
Super, kapee es taa neprotu zimeet!!! *raud*
*

*adore* Ak dies... Viens vārds - skaisti!
*arī raud* kāpēc ES neprotu tā zīmēt T.T
Es gribu redzēt VEL VEL tavus zīmējumus wub.gif
Kaede
Aha, seja ir vnk super! Tev ir talants Lonesome! Bikses tādas padīvainas izstās, bet pārējais- super!!! Loveless... rolleyes.gif
kahi
viss labi, bet kaut kas ar kājām... par stīvu laikam!
Pakkun
jaa, kaajaam parasti ir arii muskuļi un tas nozīmē izliekumus. ne taadus kaa tur labajai kaajai, jo vinja ir vnk shkjiiba tongue.gif
Rufucis
Ļoti maziņas kludas ,bet tas nav svarīgi.Darbs tev ļoti labi padevies.Visu cieņu smile.gif
rebel
QUOTE(Pakkun @ Apr 22 2006, 11:07)
jaa, kaajaam parasti ir arii muskuļi un tas nozīmē izliekumus. ne taadus kaa tur labajai kaajai, jo vinja ir vnk shkjiiba tongue.gif

taa var arii nebuut shkjiiba,ja ir novietota kaa kustiibaa uz priekshu,-kaa liekot soli, kaa tas (gan tikai manupraat) arii visticamaak ir domaats.
tas gan par Labo kaaju no Ritsukas viedoklja. Ritsukas kreisaa kaaja,kas no apluukotaaja viedoklja atrodas labajaa pusee - taa gan ir drusku diivaina, - nesashaurinaas virzienaa uz celjgalu un ir resnaaka par Labo kaaju...
^^ XD
Pakkun
es gan shaubos vai vinja var vispaar buut kustiibaa uz priekshu.. uzmet acis rokaam veelreiz happy.gif vinja ir pie stikla.
rebel
QUOTE(Pakkun @ Apr 22 2006, 22:24)

khem. pirmkaart - vinjsh. Vinjsh,ritsuka ir vinjsh. male. masculine. bishonen. otrkaart - Novietota KAA kustiibaa,nevis esoshaa kustiibaa. es tach sapratu,ka pie stikla.pff. tongue.gif ^^
~Nefi~
Paldies visiem par labajiem komentāriem! rolleyes.gif

Kaede
Atkal ļoti labi izstrādāta seja, bet pārējās detaļas bikīt neveiklas liekas, tomēr patika! smile.gif
Tigra2
tik es tā domāju...
Es nesen i-netā atradu šo un brīnos, vai tiešām šis saits ir nozadzis tavus darbus, vai arī tu perfekti pārzini japāņu valodu un posto savus darbus te
http://sentakuneko.tea-nifty.com/top/2005/04/
diivaini, ne

glare.gif
rebel
nja,es arii jautaaju par to,vai Ritsuka tapis noziimeejot,jo liimenis ljoti atshkjiraas no iepiekshredzeetaa..
un nu..izskataas,ka te kaadam nesmukuminjsh sanaacis, vai arii..?
Tigra2
njā un pēdējais darbs arī tur ir un ir tapis 2005 gadā... huh.gif , skaties tik un brīnies.
Nav normāli, ja cilvēks pēkšņi nez no kurienes ieguvis ūberskilus un sāk ziimēt, ne savā stilā un pavisam citā līmenī.
rebel
es veel domaaju,varbuut tas vnk noskatiits netaa un tad paarziimeets,bet...diemzheel naacaas vilties,jo ziimeejumi sakrita mats mataa, un tik labi paarziimeet nav iespeejams. ehh. zheel gan. nekad neizprotu shaadas riiciibas iemeslus. pieveerstaa uzmaniiba?
ai,Lonesome, kaapeec gan labaak neraadiit mums Savus ziimeejumus?
Keydan
Пачти как на валпеипирах! Палец вверх!
Dead Star
Tas tiešām ir riktīgs nesmukums,kā rebel teica .. Droši vien cilvēks bija pārliecināts par visiem 100 procentiem,ka darbi netiks uzieti arī kur citur,bet, kā redzams, Tigra spēj visu biggrin.gif arī atrast darbus,kuriem nevajadzēja tikt atrastiem..
Kikyou
Un es jau gribēju rakstīt kautko apmēram "Ooooo! Super!" un "Kaut es tā mācētu...", bet laikam nāksies atlikt? o_O
edg
Njaa... Psihologjijaa to droshi vien sauktu par patalogjisku uzmaniibas truukumu. Varbuut mums buut pretimnaakoshiem, un izlikties, ka viss ir ok, un nekas nav noziimeets?
Storm
Kaa man shitas ieduura sirdii!!! mellow.gif SHAUSMAS! MAN KAUNS PAR TEWI!!!!

P.S Pilniigi gribas raudaat, nabaga cilveeks - aizej pie psihOloga tiesaam... ohmy.gif
gone away
Mjā...kas tāds redzēts pirmo reizi... ohmy.gif
Kirara
Man peedeejais ziimeejums veel taa..
asamashii ritori banpaia
hehe - a fake cool.gif
kahi
nu its so cute! mīlīgākais radījums, kādu šodien esmu redzējusi! njā, seja tik tiešām padevusies!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.