QUOTE(Taka @ Jan 26 2006, 13:44)
Azureus ir rakstīts Javā un drausmīgi rij datora resursus, pēc vairāku dienu downloada - CPU load 100% (3GHz CPU!!!), 1GB RAM - full, nu ziniet...
nu nez, nez, man ar mDSL uz AMD K6-2+ 330MHz (kaads veel atceras shaadus prochus?
vinjsh ir downclockots lai no procha ventilatoru nonjemt
) ar 256MB atminjas - tas ir mans download "serveris" Azureus straadaa nedeeljaam ilgi, un nekaadas 100% noslodzes nava noveerots...
QUOTE(Taka @ Jan 26 2006, 15:15)
Daudzu kļūme ir pieļaut torrent klientam izmantot visu linku, viņš no tā aizrijas, ieteicamais max DL speed mDSL klientiem ir 54kb/sek - 80% no linka. Nevar dot visus 64 - aizrīsies.
nu jaa... veel teoreetiski var TCP ACK prioritizeet (ja ir ruuteris kas atbalsta shaadus trikus) lai upload neaizsit download.
QUOTE(Hikaru @ Jan 26 2006, 15:28)
Es jau pats torrent klientam lieku, lai nevilktu ar maksimālu ātrumu, lai normāli vilktos viss pārējais caurr DC++. Vispār torrenti ļoti neerti, slikti informācijas sūkšanas rīki. Obligāti vajag, lai vilktu no tevis, tikai tad vilksies no citiem.
nu bet protams, kaa tad tu domaa P2P tiikli straadaa? ne jau no viena cilveeka viss upload
ja gribi izmantot sho tiiklu, maaki arii daliities!
bet manupraat tu vnk torrentus izmantot nemaaki, ja tev tie liekas nerti. kaa saka, "jums nepatiik kakji? juut tos vienkaarshi gatavot nemaakat!"
QUOTE(Revol @ Jan 27 2006, 00:12)
No latvijas torrentiem animi nekad neesmu vilcis, un nedomaaju ka tur kas mainiisies, probleema ir taa, ka parasti tiek ielikti taadi ripi vai fansubi, kas man liek jautaat vai kaadu vispaar interesee kvalitaate vai arii tiek ielikts pirmais kas kaut kur pagadiijies.
mans primaarais tiikls ir Bittorrent. visa anime man naak no taa. kaut kad izmantoju arii eDonkey, tagad gandriiz nekad, ja nu vieniigi nu nekaadi nevar atrast ieksh bittorrent tiikliem. no LV trackeriem neesmu neko vilcis, tikai no aarzemju; un vispaar riebjas regjistreeties. es regjistreejos tikai laikam kaados 2 trackeros: viens bija vajadziigs lai kaut-ko diez gan retu dabuut... otrais ir tas kur es uzturu ratio - boxtorrents - vienreiz ratio bija kaadi 40... dabuuju par to Power User statusu
tagad man ratio laikam kaadi 3, varbuut 4... slinkums skatiities.
QUOTE(Revol @ Jan 27 2006, 00:12)
ps, tad man tikai jautaaums kaada ir tava upload/download attieciiba parasti, ja vinja nav ieveerojamai virs 1/1 tad nav nemaz iemesla daudz ko chiiksteet
es shaadus uzerus kam ratio ir mazaak par 1 nesaprotu... daliities vajag, ne tikai pateereet! man reti kuram downloadam ratio ir mazaaks par 1, ja shaadi gadaas, tad kompenseeju ar ko citu. un tas pat njemot veeraa ka man ir mDSL ar to visu briinishkjiigu upload "aatrumu". vienalga es varu dabuut vairaak nekaa man ir laiks noskatiities.