Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Kurš ir ātrākais torentu klients???
Anime forum > Anime > Requests
Righorn
Kursh tad iisti ir aatraakais man pagaidaaam ir bitcomets,(aatrumu redzat augshaa)???
Revol
Aatrumu shajaa gadiijumaa torrent clients ietekmee vismazaakajaa zinjaa, viss ir atkariigs no konkreetaa torrenta velkoshaas publikas upload aatruma un seedu aatruma, jo kaa vienmeer total download==total upload, un tur neviens torrent clients neko neizmainiis. aatrumu vareetu striideeties tikai sisteemas noslogotiibas jautaajumaa kur viens no vieglaakajiem ir µTorrent, pats personiigi lietoju Azureus.
jurc
Nav ātrāku/lēnāku torrentu klientu, visi ir +/- vienādi, tik jautājums ir kurš no viņiem visiem ir labāks.
Vienu brīdi kad pārgāju no BitComet uz uTorrent, tad likās ka tam ir daudz ātrāks ātrums. Ok, uz to brīdi tā bija, bet tas bija tikai laika jautājums. Izsecināju ka visi vairāk vai mazāk vienādi ātri velk.
Un ātrums ir atkarīgs arī cik daudz seederu kopā ir. Ja tur tik kādi 5 seedi un 20 peeri, ta protams ka ātrums nebūs liels + ja viņi vēl ie piegriezuši ul ātrumu ta nekas labs tur nesanāks.

Te arī paceļas jautājums - vai tiešām ir grūti pagaidīt pāris dienas kamēr atnāks tev vēlamais fails? 50-60kb/s ir ļoti labs ātrums priekš ārzemju torrenta... viena/pāris dienas un kas ir vajadzīgs būs klāt.
Ja es no pusbeigtiem torrentiem atrodu to ko man vajag, vienalga velku lai arī kāds ātrums būtu, kaut vai 2kb/s un gaidu mēnesi kamēr atnāk, galvenais ka nāk.

Samierinies ar to kas ir pieejams, un iemācies būt pacietīgs, tā tu sapratīsi ka gandrīz viss ir pieejams, tikai vajadzīgs laiks un pacietība.

Phe... izlepuši te ar lielajiem ātrumiem. Mani torrenti visulaiku turās ap 10-30kb/s, taa pat nesanāk laika visu noskatīties un diski tik krājās kaudzēm
Church
gandriiz vai joka peec dereetu arii pollu, kaadu klientu lieto tauta? bet par origjinaalo postu / jautaajumu .. ja ir vismaz nedaudz virs 10KBytes/s upload per torrent, tad download speed parasti tiek ierobezhots vai nu ar konkreeta torrenta dziiviigumu - seed/leech skaitu, cipari skaistaaki protams 0day reliizeem un populaaraakiem showiem, kaa arii no tava ISP. pats lietoju origjinaalo klientu vai taa minimaali modificeeto paveidu, bittornado. btlaunchmanycurses.py vai btdownloadcurses.py ar --max_upload_rate 40 zem screen-a. aatruma atshkjiriibas klientiem vareetu saakties pie aatrumiem virs MByte/s, kur vareetu lielaaku lomu speeleet klienta resursu pateerinjsh, keshoshanas/diska aloceeshanas algoritmi un citas lietas.
Hikaru
besii vislaik no 30-60 kbps vilkt? blink.gif OMG cik tev labs ātrums!! Es arī gribu sev tādu ātrumu.
lastguru
pat uz mDSL (kas, laikam, skaitiijaas bremziigaakais piesleegums of them all) shaads aatrums jaunaakajaam reliizeem ir normaals, taa kaa, Hikaru, laiks mainiit provaideri tongue.gif

un pa teemu, es lietoju Azureus, kas vienaadi labi straadaa uz Windows un uz Linux, tam ir visas fiichas kaadas es teoreetiski vareetu gribeet, pietiekoshi aatrs, atbalsta UPnP (kas man ir svariigi), nu un arii diez gan smuks.
bbad
pie maziem ātrumiem visi bittorrent klienti strādā apmēram vienādi.

ir dzirdēts, ka pie laba neta ar rtorrent ir panākti daudz lielāki upload ātrumi
Taka
BitComet ir agresīvākais nevis ātrākais. Pie kam izmanto kreisas metodes (DHT network) - konektējas ar klientiem ne tikai caur trackeri bet arī pa tiešo, kas nepatīk daudzu trackeru saimniekiem jo čakarē reitingus.
Principā BitComet cenšas izspiest maksimumu no kanāla, ļoti labs klients vājiem/aizsistiem linkiem, kādi ir vairumam Rīgas guļamrajonu vienastrepjutelpas "provaideriem".
Azureus ir rakstīts Javā un drausmīgi rij datora resursus, pēc vairāku dienu downloada - CPU load 100% (3GHz CPU!!!), 1GB RAM - full, nu ziniet...

Bet Hikaru mums vienkārši ir megakonservatīvs, lieto provaideri, kas šķērē ātrumu, raksta CD matricās, labi ka vēl uz P166MMX animi neskatās un neraud ka bilde raustās smile.gif

Piedevām trackerī var apgriezt ātrumus - teiksim neļaut kačāt ātrāk par xx kb/sek, vai arī pie zināmiem download % strauji nomest ātrumu. Ir novērots dažiem trackeriem, ka tuvojoties 80% ātrums neganti nokrītas bez iemesla. mDSL lietotāji ļoti cieš arī no dažos trackeros praktizētā stila DLspeed=1/2 UL speed. Tā kā mDSL upstreams ir tikai 128kbit=16Kb, tad downloads iet tikai ar 8kb/sek. Bet šādu trackeru par laimi ir mazums.
DSL jau sen nav sliktākais interneta pieslēgums Latvijā un bez tam - ārpus Rīgas tas bieži vien ir vienīgais.
Righorn
QUOTE(Taka @ Jan 26 2006, 13:44)
BitComet ir agresīvākais nevis ātrākais.
*

Tad jau man varteikt ir "labaakais no klientiem", vai kaa???
tagad ar braalja stulbo dc++ vispaar uz 15 tik velkas
Sword
Tas vienalga ar kadu progu tu kača galvenais ir kads ātrums ir tavam netam. Tad vinš kača ar visu iespejamo ātrumu. mellow.gif
Taka
BitComet ir ērtakais un parocīgākais torrent klients.
Protams, manas domas. Katram patīk kas savs, bet jāatceras viens - ja nets ir lēns, nekāds klients to nepaātrinās.
Daudzu kļūme ir pieļaut torrent klientam izmantot visu linku, viņš no tā aizrijas, ieteicamais max DL speed mDSL klientiem ir 54kb/sek - 80% no linka. Nevar dot visus 64 - aizrīsies.
Hikaru
Bet Hikaru mums vienkārši ir megakonservatīvs, lieto provaideri, kas šķērē ātrumu, raksta CD matricās, labi ka vēl uz P166MMX animi neskatās un neraud ka bilde raustās smile.gif
*

Es jau sen rakstu DVD matricās. rolleyes.gif Un Pentium 4, 3GHz man pagaidām vispār anime gandrīz nebremzē. Tāpēc paskatoties skaidrojošā vārdnīcā, varu teikt ka īpaši konservants..t.i konservs... vai ka tas vārds..... es neesmu, kaut gan parasti (bet ne vienmēr) visi izgudrojumi ir, jo jaunāki, jo dumjāki. biggrin.gif

Es jau pats torrent klientam lieku, lai nevilktu ar maksimālu ātrumu, lai normāli vilktos viss pārējais caurr DC++. Vispār torrenti ļoti neerti, slikti informācijas sūkšanas rīki. Obligāti vajag, lai vilktu no tevis, tikai tad vilksies no citiem. blink.gif
Janus
Atrums ir labs lielaku atrumu tu varetu varetu iegut kacajot no latvijas torrentiem, bet ta es nesaprotu par ko tu sudzies. blink.gif
Taka
O! Tad jau mana infa ir novecojusi, sorry smile.gif

Tas pats attiecināms uz animēm - jo jaunākas jo imbecīlākas. Diemžēl.
Tā ir normāla tehnoloģiju evolūcija: CD-->DVD-->Blu-Ray/HD-DVD, pieaug ietilpība.

Tā ir torrentu ideoloģija - dalies ar visiem. Bet tu pārspīlē, jo lai dalītos ar citiem, vispirms torrent klientam ir jāsavelk tavā datorā kaut kāds minimums lai sāktu seedot, principā parasti kādi 5% vismaz.
Righorn
Vienaa lapaa man bija 200 kbps bet kad biju novilcis jau 4 gb lielu seriaalu , naacas samierinaaties ar to ka vajag samaksaat lai dabuutu koodu kursh ir jaaraaksta lai atzipotu sad.gif

mans pagaideejais aatrums 45-50 kbps [svaarstaas, citreiz uz iisu laiku nokriit uz 30kb] "5/8[5/17]" tie ir tie peeri un seedi, iipashi daudz nav...

kaads nezin kaadu labu latvieshu anime torrentu lapu??? tongue.gif
Taka
ihack.lv
files.lv
torrents.lv
Righorn
QUOTE(Taka @ Jan 26 2006, 19:24)
ihack.lv
files.lv
torrents.lv
*

ihack ir "coming soon" sad.gif
torrents.lv ir vip.torrents.lv kursh man naaviigi gļuko sad.gif
un files.lv ir "
The domain name you are looking for is already registered but not in active use" sad.gif
bet varbuut kaut ko iisti neesmu nospiedis....
ir arii shadow.lv bet tas ir ar krievu valodu apseests!!
Taka
vip.torrrents.lv ir īslaicīgs risinājums, drīz būs atpakaļ normāls
Pagaidi, parādīsies Revol's viņš vēl kādu zinās noteikti.
Revol
QUOTE(Taka @ Jan 26 2006, 21:25)
vip.torrrents.lv ir īslaicīgs risinājums, drīz būs atpakaļ normāls
Pagaidi, parādīsies Revol's viņš vēl kādu zinās noteikti.
*

Ir jaaapbeedina tevi, nezinaas gan vinjsh citus. tongue.gif

Mans primaarais p2p tiikls ir un paliek ed2k tiikls. [eMule forever biggrin.gif ]
No latvijas torrentiem animi nekad neesmu vilcis, un nedomaaju ka tur kas mainiisies, probleema ir taa, ka parasti tiek ielikti taadi ripi vai fansubi, kas man liek jautaat vai kaadu vispaar interesee kvalitaate vai arii tiek ielikts pirmais kas kaut kur pagadiijies.

Parasti anime velku caur eMule, ja gribu aatri tad ieeju grupas irc kanaalaa un novelku no kaada xdcc-bota, vai arii, ja nav vai paaraak gara rinda, tad aizeju uz grupas torrent lapu un tur velku. Bet vispaar prieksh anime vilkshanas torrenti tiek izmantoti ljoti reti, un lai arii daudzi uzskata [un liidz zinaamam punktam vijiem ir taisniiba] ka ed2k tiikls ir leens, tomeer ar savu mDSL piesleegumu varu bez jebkaadaam probleemaam savilkt daudz vairaak nekaa speeju noskatiites, un lai arii lielaaks download aatrums nebuutu slikti daudz vairaak es gribeetu lai mDSL tiktu paaugstinaats upload aatrums. Vieniigais reaalais torrentu izmantoshanas veidz man ir vilkt caur latvijas trackeriem DVD-R filmas un lossless muuziku no citiem mDSL lietotaajiem izmantojot Open Garden palielinaato aatrumu.

ps, tad man tikai jautaaums kaada ir tava upload/download attieciiba parasti, ja vinja nav ieveerojamai virs 1/1 tad nav nemaz iemesla daudz ko chiiksteet tongue.gif
harpy
Manc buut lietot lielakaoties BitLord - praktiski tadas pats kaa BitComet, bet shamaa naf gljuki vismaz man naf naacies a vinjiem saskarties smile.gif
tas jaunais utorrent taa laikam sauca - sajaaja man visu kompi, kad vinju uzinsteleeju un es neesmu vieniigaa, kam vinjsh taa ir izdariijis...

un par latvijas trekeriem manc seezh www.tracker.deep.lv cik nopratu tad beidzot vinjsh ir kaartiigi nolikts uz kaajaam un darbojas labi smile.gif
Righorn
QUOTE(Revol @ Jan 27 2006, 00:12)
...Open Garden palielinaato aatrumu.
*

kas tas taads????
vuuuj man attieciiba ir vismaz 4:1 tas ir apmeeram 40kb download un 10 upload tongue.gif !
Revol
QUOTE(Righorn @ Jan 27 2006, 08:56)
...Open Garden palielinaato aatrumu.
*

kas tas taads????
*

Open Garden ir ieksheejais tiikls starp mDSL un pDSL lietotājiem kursh ir 2mbps/512kbps kameer savienojums ar ne mDSL lietotaajiem ir 512/128

QUOTE(Righorn @ Jan 27 2006, 08:56)
vuuuj man attieciiba ir vismaz 4:1 tas ir apmeeram 40kb download un 10 upload  tongue.gif !
*

Tu downloado chetras reizes vairaak nekaa tu uploado un veel suudzies huh.gif , ko tad jaasaka tam kursh uploado chetras reizes vairaak nekaa downloado?
Protams ar lielaako dalju muusdienu interneta piesleegumu kuri ir asinhroni, ar daudz lielaaku download nekaa upload aatrumu ir gruuti uztureet 1:1 attieciibu, bet taadaa gadiijumaa iegusstot 4:1 attieciibu nebuutu iemesla pilniigi nekaadaam suudziibaam.
lastguru
Azureus ir rakstīts Javā un drausmīgi rij datora resursus, pēc vairāku dienu downloada - CPU load 100% (3GHz CPU!!!), 1GB RAM - full, nu ziniet...

nu nez, nez, man ar mDSL uz AMD K6-2+ 330MHz (kaads veel atceras shaadus prochus? wink.gif vinjsh ir downclockots lai no procha ventilatoru nonjemt laugh.gif wink.gif ) ar 256MB atminjas - tas ir mans download "serveris" Azureus straadaa nedeeljaam ilgi, un nekaadas 100% noslodzes nava noveerots...

QUOTE(Taka @ Jan 26 2006, 15:15)
Daudzu kļūme ir pieļaut torrent klientam izmantot visu linku, viņš no tā aizrijas, ieteicamais max DL speed mDSL klientiem ir 54kb/sek - 80% no linka. Nevar dot visus 64 - aizrīsies.

nu jaa... veel teoreetiski var TCP ACK prioritizeet (ja ir ruuteris kas atbalsta shaadus trikus) lai upload neaizsit download.

QUOTE(Hikaru @ Jan 26 2006, 15:28)
Es jau pats torrent klientam lieku, lai nevilktu ar maksimālu ātrumu, lai normāli vilktos viss pārējais caurr DC++. Vispār torrenti ļoti neerti, slikti informācijas sūkšanas rīki. Obligāti vajag, lai vilktu no tevis, tikai tad vilksies no citiem. blink.gif

nu bet protams, kaa tad tu domaa P2P tiikli straadaa? ne jau no viena cilveeka viss upload mad.gif mad.gif mad.gif ja gribi izmantot sho tiiklu, maaki arii daliities!

bet manupraat tu vnk torrentus izmantot nemaaki, ja tev tie liekas nerti. kaa saka, "jums nepatiik kakji? juut tos vienkaarshi gatavot nemaakat!" wink.gif

No latvijas torrentiem animi nekad neesmu vilcis, un nedomaaju ka tur kas mainiisies, probleema ir taa, ka parasti tiek ielikti taadi ripi vai fansubi, kas man liek jautaat vai kaadu vispaar interesee kvalitaate vai arii tiek ielikts pirmais kas kaut kur pagadiijies.

mans primaarais tiikls ir Bittorrent. visa anime man naak no taa. kaut kad izmantoju arii eDonkey, tagad gandriiz nekad, ja nu vieniigi nu nekaadi nevar atrast ieksh bittorrent tiikliem. no LV trackeriem neesmu neko vilcis, tikai no aarzemju; un vispaar riebjas regjistreeties. es regjistreejos tikai laikam kaados 2 trackeros: viens bija vajadziigs lai kaut-ko diez gan retu dabuut... otrais ir tas kur es uzturu ratio - boxtorrents - vienreiz ratio bija kaadi 40... dabuuju par to Power User statusu biggrin.gif tagad man ratio laikam kaadi 3, varbuut 4... slinkums skatiities.

ps,  tad man tikai jautaaums kaada ir tava upload/download attieciiba parasti, ja vinja nav ieveerojamai virs 1/1 tad nav nemaz iemesla daudz ko chiiksteet  tongue.gif

es shaadus uzerus kam ratio ir mazaak par 1 nesaprotu... daliities vajag, ne tikai pateereet! man reti kuram downloadam ratio ir mazaaks par 1, ja shaadi gadaas, tad kompenseeju ar ko citu. un tas pat njemot veeraa ka man ir mDSL ar to visu briinishkjiigu upload "aatrumu". vienalga es varu dabuut vairaak nekaa man ir laiks noskatiities. biggrin.gif
Righorn
boxtorrents?? phe man taaa lapa diezgan bessii!! it kaa brovsot var bet, labaaks jau ir search, bet lai dariitu to vajag registreeties, bet tas ar nav iespeejams jo tur jau viss pilns!!
shiis ir triis labaakaas aarzemju anime lapas(peec mana skatiijuma) ja kaut kas nav vienaa tad ir otraa, jau nav otraa tad ir treshaa...
[bez reģistrācijas]:
DownloadAnime
TokyoToshokan
[ar reģistrāciju, bez ē-pasta stapnieciibas, piereģistrējies un kačā]
AnimeYu-me

Kā ir izdevīgāk, kačāt 4 sērijas atsevišķi(pirmo, kad taa ir lejaa, tad otro utt.) vai arī visus 4 tāskus kopā??????
Taka
Tokyotosho bieži vien tiek izlikti linki no tā paša boxtorrents, tā kā bez reģistrācijas neiztikt.
Vēl varētu pieminēt www.animesuki.com - nosacīti "galveno" trackeru saitu, tur tiek liktas tikai unlicensed animes.

Lastguru - Lattelekom tīkla rūteri TCP ACK prioritizē, pārbaudīts. Varu uzzvanīt viņu datu pārraidei un noprecizēt wink.gif
Church
QUOTE(Righorn @ Jan 27 2006, 14:32)
boxtorrents?? phe man taaa lapa diezgan bessii!! it kaa brovsot var bet, labaaks jau ir search, bet lai dariitu to vajag registreeties, bet tas ar nav iespeejams jo tur jau viss pilns!!

man gan besii boxiem tikai kad vinji ir down. cik daudz visa kaa nav novilkts .. pashreizeejie 94gb novilktie un 193gb uzseedotie imho ir tikai labi ja 3shaa-5taa dalja no novilktaa no turienes (ik palaikam neupdeitojaas ratio, un ljoti ilgi lietoju boxtorrent bez regjistraacijas savlaik). bija source #1 kur dabuut complete anime / manga manos otaku karjeras pirmajos gados, kad maz bija redzeets. jaunaas reliizes protams biezhaak sanaak njemt no citurienes.
harpy
QUOTE(Church @ Jan 27 2006, 16:19)
QUOTE(Righorn @ Jan 27 2006, 14:32)

man gan besii boxiem tikai kad vinji ir down. cik daudz visa kaa nav novilkts .. pashreizeejie 94gb novilktie un 193gb uzseedotie imho ir tikai labi ja 3shaa-5taa dalja no novilktaa no turienes (ik palaikam neupdeitojaas ratio, un ljoti ilgi lietoju boxtorrent bez regjistraacijas savlaik). bija source #1 kur dabuut complete anime / manga manos otaku karjeras pirmajos gados, kad maz bija redzeets. jaunaas reliizes protams biezhaak sanaak njemt no citurienes.
*

boxtorreent pashlaik ir probleemas ar serveri taapeec ar vinji visu laiku raistaas kaa punjkjis uz draats...ir atrast stabils serveris, betaam pagaidaam truukst liidzeklju, kameer nesavaaks vinjsh turpinaas raustiities - jaasamierinaas...
Iespeejams, ka peec tam arii varees akal piereghistreeties lietotaajos...tsk...manc nekaa naf dzirdeejis, ka tur nevar piereghistreeties...ghe jaapjuataajaas smile.gif

------
Bet pamataa ja ir veelme dabuut anime lieto aniDB tur taksh norraada kas ir subojis un cik taalu ticis un tad aiziet un vinju saitu un sameklee torrentu, jebshu ja naf saita izmanto mirc vaishu emule....tsk....
Un veinmeer paliek Baka-Updates - ja kaads kaadreiz ir subojis arii licenzeetu ep var vinju atrast un iet uz suberu lapu vaishu lietojam irc) un AnimeSuki smile.gif
Kaa arīi vienmeer paliek torrentz.com biggrin.gif nu ja runa pa aarzemji trekeriem.

Righorn
kaa darbojas emule un taa novilkshana no irc botiem????? nekad ar shiem neesmu njeemies.. sad.gif
yoji
irc boti... cik taa mana pieredze ir no urbanchaosvideo.. tad ieejam kanaalaa, uzrakstam komandu search un faila nosaukumu, ta tev tie boti privaaatajaa sametiis visu kas no taa vinjiem ir, tad atkal komanda download un faila nosaukums vai kas taads un ta jaaskataas, vai nav rinda, jo bots reizee ljauj kachaat 1 cilveekam...

emule

taa kaa man ir ruuteris :/ , aatrums man tur nav lielaaks kaa 20kb/s, tachu var atrast to ko nevar ne dc++, ne torrentos.. iesaku tureet blakus torrentiem.
Revol
QUOTE(Righorn @ Jan 28 2006, 12:19)
kaa darbojas emule un taa novilkshana no irc botiem????? nekad ar shiem neesmu njeemies.. sad.gif
*

Kirika's IRC Guides
eMule Beginner's Guide
ed2k likus var dabuut no AniDB, vajag pieregistreeties lai tos redzeetu.
image
Righorn
Paldies!!! laugh.gif
pa nakti visu siiki izpeetiishu.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.