Help - Search - Members - Calendar
Full Version: VOX!
Anime forum > Anime > TV, OVA & Movies
Ghoul
ehh taakaa manis veidotajaa "anime pa TV" topikaa nekas netika rakstiits, tas laikam tika izdzeests biggrin.gif taapeec taisu jaunu topiku, lai informeetu tos kuri neseko TV programmai un nezin par anime pa TV.
Kaa jau pamaniijaat nosaukums ir VOX un kaa jau visiem zinaams anime raada veelu, taatad ja veelesieties skatities anime tad esiet gatavi pirmdienas riitaa palikt nomodaa liid aptuveni 03:00 smile.gif

Naakosh pirmdien (23.01.2006 ) pulksten 01:05 ( peec latvijas laika ) kanaala VOX tiks raadiita anime filma X - The Movie
Aiz naakosh pirmdien(30.01.2006 ) taajaa pashaa kanaalaa, pilksten 01:05 ( peec Latvijas laika ) tiks raadiita anime Submarine 707R.

Vispaar pa VOX katru 1dienu raada anime, tikko beidza raadiit ar juna un agrak bija raadiijushi Gungrave, kuru es nenoskatiijos *raud*, taa ka, ja pirmdienas naktii nenaak miegs var paskatiities anime pa TV, es personiigi teisos skatiities X-The Movie.. smile.gif
Ghoul
lol neeee tai jaadzivo, taa ir vieniigais veids kaa es varu skatiities anime ar skanju, un pa naktiim tikuntaa negulju lol. Ehh veel man ir ceriiba, ka vinji atkaartos Gungrave, to es skatiitos... biggrin.gif

PS.
Vo bljin.... huh.gif laugh.gif
Righorn
Nevaru sagaidiit X-movie,tam klaat noka4aashu serialau un redzeeshu visu atkal, sho jau sen zinaaju atradu info kaut kaadaa 5 decembrii anime.de!!!
X_Kamui
************ Nu kapeeec man nav ta VOX kanaala ehhhh.......

Njaa nesen pa TV raadija Howls mooving castle un es to beidzot noskatijos, hehe.
QUOTE(S.U.D)
es personiigi teisos skatiities X-The Movie..

xD Sen jau vajadzeeja....... gaili laugh.gif
Ghoul
QUOTE(-Kai- @ Jan 20 2006, 22:07)
************ Nu kapeeec man nav ta VOX kanaala ehhhh.......
QUOTE(S.U.D)
es personiigi teisos skatiities X-The Movie..

xD Sen jau vajadzeeja....... gaili laugh.gif
*

\HAAAA HAA taa tev arii vajag laugh.gif

ehh zinu vaavereen laugh.gif bet man nav skanjas taapeec anime neskatos... sad.gif
Righorn
Kā nav skanas ??? kaa to saprast??? blink.gif
Ghoul
QUOTE(Righorn @ Jan 20 2006, 22:59)
*

jau kaadus 3 meeneshus atpakalj es ( vispaar ne es, bet tas taa.. ) nogalinaju manu skanjas karti, luuk taa es dzivoju bez skanjas liidz shobalt dienai.... sad.gif
Righorn
QUOTE(Righorn @ Jan 20 2006, 21:59)
*

QUOTE(Ghoul @ Jan 20 2006, 22:09)
jau kaadus 3 meeneshus atpakalj es ( vispaar ne es, bet tas taa.. ) nogalinaju manu skanjas karti, luuk taa es dzivoju bez skanjas liidz shobalt dienai.... sad.gif
*

Nopeerc jaunu, kaadu sliktu vinjas ir gauzaam leetas!!
Sinder
Ee... kautkad pamaniiju, ka pa МузТВ raada Chobits... bet taa arii laiku nepifikseeju, taa kaa nezinu cikos tur ko raada biggrin.gif
Dero
Baigi vēlu atapāties, pagājušās 2 vai 3 nedēļas rādija arjuna filmas. tongue.gif
Righorn
Vo vellls kaa es shonakt skatiishos X movie, Cerams ka maate nedziis guleet(a poh*j vinja tik un taa 12:00 jau gul tongue.gif )
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!
Pirmajaas reklaamaas nenotureejos un aizmigu huh.gif unsure.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.