Kad biju mazāks man piederēja liels Play Station. Par dzimšanas dienā saņemto naudiņu nopirku trīs diksu JRPG. Jo patika bildīte uz vāka. Saucās Tales of Destiny II. Japānā šī spēle ir zināma kā Tales of Eternia.
Biju ļoti iepriecināts, ka brīžiem spēle bija ierunāta. Tas bija jocīgi jo pat pēdējās FF uz PSOne balsis nebija.
Un skati visi bija zīmēti ar roku. Nu skaisti. Un sitieni, maģijas, sammani(aizmirsu kā viņus sauc) bija vienkārši ideāli. Cīņas bija kā Tekkena un FF apvienojums. Varēja spēlēt divi spēlētāji vienlaicīgi Es izgāju vienu reizi, otru, trešo.
Paaugos. Dabuju PS2. PS nācās pārdot ar visu manu Tales of Destiny II
Un lēnām par viņu sāku aizmirst. Esmu aizmirsi gelveno varoņu vārdus. Pasaules nosaukumus utt.
Nevienam manam draugam kam ir PS viņa nav. Neko pat nav par tādu dzirdējuši.
un esmu meklējis viņu veikalos. Arī nekur nav. Žēl. Tik ļoti gribētus viņu uzspēlēt vēlreiz.
Karoč - vai kādam viņa ir? vai kāds par tādu zin? Neviens mans pazīstams nezzin, tāpēc es te gribētu par viņu parunāt. Varat teikt visu ko zinat. Kā patika utt.
Un varbūt kāds zin kur viņu var nopirkt? ja neskaita neta viekalus.
PS - es nenodarbojos ar tādām lietām kā spēles dabūšana torrentos un izmocīšana uz kāda PS emulatora.