QUOTE(+Chibi+ @ Jan 19 2006, 16:17)
QUOTE(ETM @ Jan 18 2006, 17:06)
Kur tas laiks kad peedeejo reizi skatiijos... paaris pirmaas seerijas.
Esmu redzējusi tikpat daudz, cik viņš. Un jā, šis topiks ir kā sitiens man ar bomi pa galvu par to, ka es neatdodu Hikaru Vadred diskus, un to pašu Vadred neskatos tālāk ar ETM. GOMEN.
I can change! I can learn to keep my promises, i swear it.. Hehe. so, man likās baigi jautri. Spekulācijas par tēmu - kur viriešu planēta dabūn bērnus -
v sugoi. Grafika nepatika. Man vispār ļoti nepatīk, kad var redzēt datordarbu. ĻOTI. ĻOTI ĻOTI. Nepatīk. Bet bij okay. Vēl redzēsim. mājiens ETM* Sesija beidzas 24.janv.
Bet peec sesijas kaads nopromisoja skatiities kaut ko citu...
Anyway, kaa topika aizsaaceejs jau piemineeja, vienam patiik taa, otram citaadi, bet izskataas ka to vienu kam patiik kad datorgrafika ir nomaskeeta, jeb, pareizaak sakot, nepatiik kad rendereetaas 3d sceenas lec aciis un pilniigi kontrastee ar ziimeeto fonu. Nu par gaumi nestriidas (par to njirgajas, ko shajaa gadiijumaa uzskatu par nekorektu darbibu, tapeec to nedariishu).
Tomeer interesanti... varbuut tas ir muusu nelielajaa komuunaa izplatiits ka datorefektiem nebuutu jaaizceljas? Tomeer to animi taa taisiija un negribeetos ticeet ka nevareeja uztaisiit savaadaak, tapeec rodas jautaajums: varbuut plashajaa pasaulee ( un es domaaju arii to ncilo tas dalju kas atrodas aiz muusu banaanu republikas robezhaam) ir daudz taadu kam CG patiik tad kad tas izceljas.
Veel man shajaa jautaajumaa ir domas, varbuut cilveeks ir staraa tieshi par to ka tas ir CG? Tad ja to sleepj, tad tas neliekas iists CG un tapeec tik ljoti neizraisa patiikamu emociju piepluudumu... hmm... Nu iisteniibaa te vareetu veel daudzas teorijas izvirziit, bet pagaidaam attureeshos.