Ja tu buutu paspeeleejis ROSE, tu zinaatu kaads ir WoE Full 3D prikolaa, jo ROSE fiichas iipashi neatshkjiiraas no Ragnaroka... Un par tiem beernishkjajiem chariem, kaa redzi vinji ir taadi pashi kaa ROSE un visiem vinji patika...
Gfrafiskajaa zinjaa staav paaari? Hmmmmmm... Hmmmmm....
Shie te visi bija no ROSE, chari ir ljoooooooti liidziiigi RO2 chariem. Var teikt, ka RO2 ir ROSE un RO savienojums(kaa nekaa GRAVITY), vieniigi, nu ir, labi IR taa grafika uzlabota, var redzeet, mati reaalistiskaaki utt. Cik es paskatiijos tos RO2 screenshotus, man tieshaam viss atgaadinaaja Biku uzlabotu ROSE.... vieniigi tur ir Ragnaroka origjinaalaas fiichas, bet arii Rosaa bija daudz jau viss kas no ragnaroka panjemts, kad es speeleeju, bet tur nebija RO klasiskie monstinji kaa Porings utt.
Equipmenti ljoti daudz bija pat ar taadiem pashiem nosaukumiem un fiichaam, kaa arii klashu skilli bija gandriiz visi liidziiigi Ragnaroka skilliem, vieniigi ROSE bija 7 dazhaadas planeetas kuras katra bija tik parmeeriigi milziigas un katra lielaaka par RO pasauli, nez kaa buus otrajaa Ragnarokaa... Es protams gribeetu paspeeleet RO2! Jaagaida, kad iznaaks!!
GRAVITY FOREVER!!!!!!!!