Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Shaman king
Anime forum > Anime > TV, OVA & Movies
Mei
Es katru dienu skatos pa Jetix un tagad ari pari 12. skatities shaman kink iekš Jetix max. image

Mani uzjautrinaja vienā sērijā pie beigām tas kad Ziks ēda Yo un zvanija modinātājs yo modinātaju izslēdza un Ziks palika ar garu degunu. biggrin.gif

man nāk smiekli pēdējās sērijās kad ziks jau ir pie šamaņu karaļa kad ziks dusmojas

trīskārš posts!!!
Tiek piešķirts warns par atkārtotu brīdinājumu par dubultpostiem.
+ja apraksta par kādu seriālu, tad vajadzētu tomēr aprakstīt mazliet sīkāk, izteikt savas domas, nevis aprobežoties ar teikumiem "man patīk šis seriāls"
Rika
Man ljoti patiik! Fantastisks anime jeb multeniite (nezinu,kaa pareizaak)!Malacis,ka izveidoji taadu!
Mei
arigato, Rika.
Es ar caurumiem skatos sākot ar ierašanos dobī ciematiņā jo tad man jau sāka triekt ātrāk no TV un ķerties pie mācībām.
Hikaru
Pirmās 23 sērijas noskatījos. Sāku šo anime skatīties, jo viena no seiyuu ir Megumi Hayashibara wub.gif un viņa vēl dzied super Opening un Ending dziesmas. happy.gif Megumi Hayashibarai visas dziesmas ir super.
Es nobrīnījos, ka šajā animē ir baigi labs Action. 22., 23. sērijas vispār baigi labās bija. Tas baigais retums, pat nevienu anime nevaru atcerēties, kur Action laikā notiktu action nevis kaut kāda pļapāšana, laika stiepšana. Pasaka vienu teikumu un vsjo, ņem un uzreiz kaujas. Viss tā kā vajag.
Vispār super anime.
Mei
Es negluži piekrītu Samāņu turnīra 2. daļā kad jau ir tajā dobī ciematiņā es bieži vien dzirdu tik pļāpāšanu 1 - 2 min pirms sāk cīņu.
sandzi
saman kings ir vins no maniem milakajiem anime man pat ir visas serijas datora biggrin.gif es vinu skatos ari pa jetix kad man ir laiks
Mei
a man tikai sanāk skatīties tikai pa Jetix. sad.gif bet man jāpiecājas ka vispār varu redzēt.
image
image
pēc manām domām tās ir labākās ienas visā shaman king.

es ataisiju shaman king topiku arī iekš art
Ginji
nja shaman king ir laba anime.. man visvairaak uzjautrinaaja taa serija kur mortys dabuuja mosuki un beigaas MOsuke teica : plz someone presh escape button
Mei
to sēriju es ar redzēju
Kikyou
QUOTE(Hikaru @ Jan 29 2006, 05:37)
Tas baigais retums, pat nevienu anime nevaru atcerēties, kur Action laikā notiktu action nevis kaut kāda pļapāšana, laika stiepšana. Pasaka vienu teikumu un vsjo, ņem un uzreiz kaujas. Viss tā kā vajag.
*

Man tas pats! Es ar neatceros daudz tādas anime.

Vakar pabeidzu beidzot skatīties. Un zini? Nenožēloju.
Kad sāku vilkt itkā likās, ka, ā jā, 64 sērijas, baigi daudz - noteikti baigais sviests. Bet bija tā vērts. ^^

Tik dzīvespriecīgu anime man liekās es vispār nekad neesmu redzējusi. Pilnībā no beša mani izvilka.

Visi varoņi vienreizēji superīgi (itsevišķi Yoh ar savu mūžīgo optimismu). Humors arī ļoti labs; tā rēkusi skatoties action anime man liekās nekad vēl neesmu. Mūzika - tā ir gaumes lieta; man personīgi ļoti patīk.

Pilnīgi noteikti noskatīšos vēlvienu reizi, par spīti tam, ka tik daudz sērijas.

Ā vēlviena lieta. Nevērtē šo anime pēc pāris pirmo sēriju noskatīšānās. Sākums dažiem var likties neinteresants, bet ap kādu 10. sēriju paliek vien ar labāk. ^^

Daijoubu datte. Nantoka naru.
Fausts
Noskatījos visas sērijas japāniski ar subiem, patika!

Ieraudzīju amerikāņu versiju un biju gatavs vemt, tie {CENZĒTS} izcili māk sabojāt labu anime ar saviem balsu ierunātājiem un sarunu "uzlabojumiem"...

Anime labs, ļoti žēl, ka tas tika izvarots amerikāņu rokās... sad.gif
Kikio
Personīgi neesmu pārliecinājusies, bet ir gadījies dzirdēt, ka ar krievu versiju esot līdzīgi. Pati skatos japāniski un man patīk. Labs humors, garlaicīgi nav happy.gif .
Lust
Man patiik taa seerija , kur viniem uz rokaam bija kkaadi aparaati [ aizmirsu jau ] un kad tajaa seerija kaut ko prasija vini teica : Paskaties ! Laacis . :DDD 2 vai 3 reizes
Kikyou
QUOTE(Fausts @ Jun 13 2006, 18:54)
Ieraudzīju amerikāņu versiju un biju gatavs vemt, tie {CENZĒTS} izcili māk sabojāt labu anime ar saviem balsu ierunātājiem un sarunu "uzlabojumiem"...

Anime labs, ļoti žēl, ka tas tika izvarots amerikāņu rokās...  :(
*

Akdies, vai ne? Es ar noskatījos intereses pēc pāris sērijas un viekārši man automātisks "K.O." bija. :D
Steam
Tieši tapēc es vienmēr skatos Animi ar subtitriem...
Arfija
well ja tieshaam nava ko darit tad var paskatiities multeniites!!haha!!Njasaa..Kaadreiz pastaaveeja forums saistiits ar shito!
Kikumi
Ehh, man kaut kā neveicās ar šo brīnumu. Viss, ko varēju dabūt, tā bija amerikāņu cenzētā versija, kas bija dublēta krievu valodā. Teikšu tā: dubs bija ļoooooooooti vājš (dažviet pat izslēdzu skaņu, lai nedzirdētu Yoh Asakuras balsi). Tā kā tā bija cenzētā versija, neko īpašu neieguvu šo skatoties. Viss likas tik bērnišķīgs sataisīts. Par to nevilcināšanos es arī piekrītu. Tas laikam arī ir šīs animes lielais pluss, ka nav garās runāšanas un visi ķeras klāt pie darīšanas. Varbūt, ka mans viedoklis būtu cits, ja būtu redzējusi oriģinālu, bet tā kā man nav vietas un nav arī laika vilkt, iztikšu ar to, ko esmu jau redzējusi. Šai animei varētu ielikt 7 balles.
pinksakura
QUOTE(Kikumi @ Jul 14 2006, 16:24)
Varbūt, ka mans viedoklis būtu cits, ja būtu redzējusi oriģinālu

Neteiktu kad ljoooti maniniitos viedokils bet labaaks bik buutu.Teikshu atklaati krievu versija....s.cks.Bet japaanju ir labaaka.Tomeer atziishu dazhas balsis bija taadas mazliet eww...Kopaa viss ir skataams.Dikti gan man patiik endinga dziesma smile.gif un pats endings labs.Es shai animei gan dotu taadu dikti skjobiigu 8 bet taas jau manas domas.
Hikaru
Noskatījos līdz galam. Teikšu vien to pašu. Ļoti labs, intensīvs Action (cīņas), kas ir ļoti liels pluss, atšķirībā no Naruto un Blech, kur viss velkas ar ļoti garu pļāpāšanu un lēkāšanu. Un daudz optimisma šeit, ka patīkami skatīties. Laba komēdija un pietiekoši labs sižets. Laba mūzika. Visas Opening un Ending dziesmas ļoti patika. Nevienu openingu, endingu neizlaidu. Es teiktu 9/10
Catgirl
Noskatiijos visas seerijas.... un es varu teikt.......: ...ka man patika biggrin.gif
Tigra2
Noskatījos krietnu laiciņu atpakaļ, pirmās 20 sērijas krievu valodā(tas bija tas laiks, kad man nebija ne datora, ne i-neta)(Foxkids 22:00 reiz raadija), pārējās japāņu valodā(lai gan izlaidu arī tās pirmās pa otram lāgam japāņu valodā).
Kad izdzirdēju Jo brāļa balsi oriģinālajā, nokritu no krēsla, tik augsta... (atzīšos balsis man labāk patika krievu dubotājiem, tādas samtainas...mrr)

Un kopumā:

Sižets: Patika, nav ne vainas, interesanti un vietām pārsteidzoši.
Chari: Ļoti patika raksturi, Ren ir mans favorite, patika Jo frizūra(un Ryo frizuura arii), un, protams, Jo optimisms, nepatika kājas [visai kropliigas..] un tērpi: visai vienkārši.
Vērtējums: 8/10

Un mani šis seriāls pievilka jau kopš pirmās sērijas, pat ar visiem krievu dubiem un ''labojumiem''.
(Vēl tagad dažkārt rēcu par tiem charu vārdiem, krievi viņus tik smieklīgi izrunā Moņķi [Manta] Ryuu [Ryo](tas peec pyuu, dažkārt izklausiijās))
Sushi
Es gan skatījos Shaman King pa Jetix (ja kas, vēl jo projām rāda. visu laiku atkārto). Man tiešām nepatika to krievu dublieru balsis... it īpaši tas, ka Jo balss mainījās. Sākumā bija normāla, bet pēc tam viņu sāka ierunāt kkāds krievs, kas moška pat bija vecene...
Ja man vakarā nav, ko darīt, atkal paskatos Shaman King pa Jetix. laugh.gif
Catgirl
es pa Jetix visu laiku atkaartojumus skatos, jo atkaarto un neraada turpinaajumu, kad paraadija veelreiz to zvaigzi... dry.gif
kaiva
krieviski tas viss bija patiešām pašausmīgi pārtaisīts, bettik un tā es shaman king pa jetix kādas piecas vai sešas reizes pēc kārtas noskatījos, un vienalga smējos, varoņi ir tik kawaii, ka pat tas šausmas ko viņi teica nespēj aseriālu sabojāt, kad ttās bālsis apmainīja, ta gan bija varen jautri, ja neredzēja varoņa tēlu vairs nevarēja saprast kurš īsti runā. Nezinu, man kaut kā beigas nepatika, tai vietā, kas sākās pēdējā Jou un Hao cīņa, viss tā kā bišķīt sabojājās, tad autori izdomāja seriālu ātri apraut un uzzīmēja tās dažas pēdējās sērijas, vēl pastāv mazmazītiņa cerība, ka kādreiz viņi projektu novedīs arī līdz galam, bet cik nu labi, līdz galam, tas ir pilnīgi cits jautājums, ka tik nav tāpat kā ar Kenshinu. Bet par spīti visam un visiem, es vienalga mīlu šo anime, un tas jau nu nemainīsies. smile.gif
Mei
Es vairs nezinu cik ilgi jau skatos Shaman king, bet tik un tā man viņš ir iekš mana TOP10... Japāņu valodā abi opening un ending man ir un vēl mana , pagaidām, 28 dziesmu playlist ir pašas pirmās... reizēm pat pārējās aizvācu lai varētu atkārtoti tās klausīties...(nejautājiet kurā vietā TOP10 man atrodas shaman king, jo pati to vēl neesmu izlēmusi...)
Tatsuke-sama
Ak, shaman king ir mana visvismīļākā anime, un manga vispār ir lieliska, sāku skatīties pa jetix, krievu valodā, bet tagad ielādēju anglisko versiju ko vēl līdz galam neēsmu noskatījusies, bet ar subiem japāniski neskatos tādēļ ka Jo tur ir briesmīga un pīkstoša balss ko es vnk nevarēju izturēt kautgan es allaž esmu par subiem nevis dubiem, jo dubi nereti ļoti izkropļo animi, kā jau mēs visi labi zinām..Shaman king ierullē riktīgi!!!!
harpy
labinji - man veeljoprojaam naf saprashana kapeec es vinju skatiijos, ja nekljuudos taa graamata ko es lasiija shito skatoties bija sasodiiti laba biggrin.gif mmm, anime, mmm, anime bija, nebija slikta tiesi, bet nekas satriecosh a nebija, tiesa dezgan liels pluss - dazhi momenti, kad tiesham vareeja pasmaidiit.
Tatsuke-sama
nu jā jau jā, varbūt nav viņa ideāla, bet man šī anime ir īpaši mīļa savu iemeslu dēļ un man tikuntā viņa paliek vismīļākā un vislabākā no visām.. happy.gif
Shady
Laba multene =))) Man patika. Paris seriju es skatijos Jetiksa. Openings ir drausmigs X_X === Быть шаманом каралем...бла бла бла...
Man iepatikas Anna, speciga meitene, visi no vinjas baidas laugh.gif
Misa
Noskatiijos visu Shaman king , un varu teikt , ka man patika, pat ļoti. Visu laiku risinājās darbība, tāpēc garlaicīgi nebija. Man ļoti patika chars Anna, viņa bija forša. Vēl man patika viņu tērpi, it īpaši Rena ( man ir liidziigas bikses XD). Pa cik no sākuma biju skatiijusies Shaman king pa jetix un brīnījusies, kur Renam ir tik stulbs vārds kā "Ļeņi" , vēlāk bija tīrā laime skatīties animi uz datora ar oriģinālajām balsiim, un uzzināt, ka Ļeņijs viņš ir Tao Ren ^^.
Shady
Ja, kad tulko vienmer kautko maina pa savam dry.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.