Help - Search - Members - Calendar
Full Version: njaa.. kkas jaunaaks..
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
hitogoro
tjaa tongue.gif te i jaunaaki darbinji.. vienam dzekam skolaa plaanotaajaa ziimeeju biggrin.gif vinjsh sabildeej un atsuutiij man.. taa kaa noleemu ielikt arii te.. juusu apskatei biggrin.gif

nju?? ka tiik? smile.gif

image

image

image

image

image

image

man personiig peedeejais vislabaak tiik wink.gif
hitogoro
te buus veel wink.gif

image

image

image

image

image

image

image

image
flasherr
proporcijas ir OK,ēnojums ir labs,man jau nu liekas,ka zīmejumi ir vienk. lieliski.5.zīmējums da best!

P.S.es pat zinu,kurā plānotājā tie darbi atrodas
jurc
ohh... pāris bildes ar ecchi pieskaņu... tās man vislabāk patīk.

Bet ir ok... tev tiešām padodās zīmēt. Šur tur varbūt ir pāris kļūdiņas, bet pam patīk.
Varētu iedot savu plānotāju tev sazīmēt, ja man tāds būtu ^^

hitogoro
QUOTE(JurCHiX @ Jan 14 2006, 17:32)

Varētu iedot savu plānotāju tev sazīmēt, ja man tāds būtu ^^
*

mm tongue.gif man jau nau gruut iedo kko citu, ku uzziimeet biggrin.gif
Tomoko
Hmm.. nav nemaz tik slikti! 2., 4., 5. (peec pirmaa posta) un tas warrior baigi labie ziimeejumi! wink.gif Turpini ziimeet! smile.gif
LeoR
Ow, vesela kaudze ar ziimeejumiem, man personiigi vislabaak patiik meitene, kas nez vai taisaas plaut zaali, meitene ar rozi, metiene ar degoshu ciemu fonaa, dzeks kuram nav veicies miilestiibaa, spoguliitis un meitene ar kapuci. Tieshaam smuki.
Aven
Beidzot..BEIDZOT!! tu ieliki shos darbinjus! TIe ir tik labi, smuki, forshi, kawaii...
Daiga paldies ka ieliki shos darbinjus-vinji ir tik shmuki!! happy.gif
Ito no Kazuki
Wiii, elfene ar sirp ir rul-lis happy.gif Sigh, kaut mans plānotājs būtu tik tukšs, ka tur varētu visu ko sazīmēt tongue.gif Bet ja nopietni - I see potential, tāpēc pēdējais laiks no plānotāja pārvākties uz speciālu skiču albūmu - so go and get serious! ^.^
hitogoro
QUOTE(Ito no Kazuki @ Jan 14 2006, 21:01)
Wiii, elfene ar sirp ir rul-lis happy.gif Sigh, kaut mans plānotājs būtu tik tukšs, ka tur varētu visu ko sazīmēt tongue.gif Bet ja nopietni - I see potential, tāpēc pēdējais laiks no plānotāja pārvākties uz speciālu skiču albūmu - so go and get serious! ^.^
*

paldies happy.gif man taa ar i tiikamaakaa tongue.gif uj.. man jau ar plaanotaajs nau tuksh tpc neziimeeju savaa wink.gif eh.. njaa... skich albuums nau slikt doma patiesiibaa biggrin.gif
Nuin
Zīmējumi uzzīmēti ļoyi labi, proti dažās vietās ir kļūdas, bet tās var viegli izlabot.

Es labāk aizvēršos, jo pac zīmēju draņķīgi. ^^
hitogoro
QUOTE(Nuin @ Jan 14 2006, 21:37)
Zīmējumi uzzīmēti ļoyi labi, proti dažās vietās ir kļūdas, bet tās var viegli izlabot.

Es labāk aizvēršos, jo pac zīmēju draņķīgi. ^^
*

beeidz tongue.gif neviens neziimee drankjiig tongue.gif ja tu pateikt kaadas man i klljuuuds, naakoshreiz taadu nebuutu tongue.gif taapeec arii es gribu dzirdeet arii kaadas ir kljuudas, lai ziimeetu arvien labaak rolleyes.gif
Fausts
Youve got skill!!! Elfene ar sirpi ir topā laugh.gif Ieliec vēl kādu zīmējumu!!!
Kaede
Zīmē Tu, neapšaubāmi, ļoti labi. Diezgan liels talants! Zīmējumi ir °skaisti, interesanti, kvalitatīvi un zīmēti...plānotājā? laugh.gif
hypnotize
man patiik tas velns ar asti.....kuram ir tikai forma...nu ljoti patiik... smile.gif
Kikyou
Tas 6. atgādina man animefestu... Ecchi nāve, anyone? XD

Bet tā vispār ir ok. Pirmais man patīk visvairāk no visiem. ^_^
Kenshin
go, go, go, baby go go biggrin.gif nu re beidzot dabuuji skeneri biggrin.gif taa tik turpinaat tongue.gif , bish rokas taadas ne visai un vienam (laikam otrajam) puisiitim acis jociigas dry.gif , bet meiteniites gan lielais vairums labu labaas biggrin.gif heh, 5ktaa bilde= pasportrets tongue.gif
hitogoro
QUOTE(Kenshin @ Jan 18 2006, 11:30)
bet meiteniites gan lielais vairums labu labaas biggrin.gif heh, 5ktaa bilde= pasportrets tongue.gif
*

meiteniites es jau senaak ziimeeju tongue.gif tu tach zini biggrin.gif un par to 5to bildi kushjj tongue.gif neviens t nav sapratis wink.gif
Arts
Cik ilgi mācījies?Ļoti labi zīmējumi. smile.gif
hitogoro
QUOTE(Arts @ Jan 19 2006, 12:29)
Cik ilgi mācījies?Ļoti labi zīmējumi. smile.gif
*

ee tongue.gif es patiesiibaa taa iisti nemaaciijos. panjeemu bik paskatiijos proporcijas un saaku vienk ziimeet. neesu nekad taa iipash maaciijusies dry.gif
~Nefi~
Wow, es biju pilnīgi pārsteigta, pilnīgi supeeer!!! rolleyes.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.