Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Naruto on CN O_o
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
ReD_FoXy
Pasaulee ir apgaazies viss kam es ticu jo driiz pa CN raadiis Naruto... Varbuut ne driiz bet es iekliidu CN speelees un pamaniiju kaut ko vienkaarshi... Es nez... Diivainu?

http://www.cartoonnetwork.com/tv_shows/naruto/index.html

Omg... Driiz vareesim veerot Naruto seerijas anglju valodaa XD
Ghoul
ahhh nav nekas iipash, pa CN biezi raada animes... smile.gif ehh ja man buutu CN, varbuut pat es paskatiitos sho animi ( laikam jau nee, bet tas taa... ), diemzeel nav .... biggrin.gif
Takashy
kaapeetc CN nevareeja raadiit anime kad man bija veel CN? . . .

>.<;

Blackout
nepriecaajaties par agru.... Pa CN raadiija arii taadu anime kaa Megaman NT Warrior.. kur personaazham kuru sauca Plantman vinji nosauca par Vineman -.-
Aven
Vaitad to raadiis pa TV? man shkjiet ka tas ir jaaluur netaa..
+Chibi+
kids, kids, tas ir ASV Cartoon Network! Viņiem animes vinemēr rāda, jau sākot ar SailorMoon. Te tikai ar satelītu cerat..
CirvjaKaac
Apskatīju pāris sērijas. Nu k-kā nepatika - Balsis šķiet pavisam neveiksmīgi piemeklētas, un intonācija kādā ierunātas sarunas, atgādina amerikāņu ieskaņotos Pōkēmōn'us - tāda debila, pārspīlēta, varonīga... Karoč izklausās truli. Nu nezz huh.gif
edg
QUOTE(CirvjaKaac @ Jan 12 2006, 22:13)
Apskatīju pāris sērijas. Nu k-kā nepatika - Balsis šķiet pavisam neveiksmīgi piemeklētas, un intonācija kādā ierunātas sarunas, atgādina amerikāņu ieskaņotos Pōkēmōn'us - tāda debila, pārspīlēta, varonīga... Karoč izklausās truli. Nu nezz  huh.gif
*

Taa tam arii jaabuut. Amerikaanju trulajai auditorijai to tikai vajag. Vinjiem ir cita dziives uztvere. Tikai dalja cilveeku ir tik diivaini, ka vinjiem labaak patiik japaaniskaa garaa ierunaats stuff.
bypass
Nū, piemēram, es starp Naruto un Pokemoniem nesaskatu lielu atšķirību.
Tas, ka naruto rāda pa CN, mani it nemaz nepārsteidz. Viņš ir bez maz vai ideāli pielāgots tai sabiedrībai - bezdē klonus and stuff, pretty cool. Yo!
harpy
Cikl nu manc i dzirdejeis, tad CN tiiri biezhi raada anime, tik cik es atceraas no tiem laikiem, kad man bija CN tad mums vinjsh vakaros paarveertaas par TN.. vai kautko tamliidziigu taakaa mees tur anime nju nekaa neredzeeja, cik man zinamas, vinju ar parasti raada veelu vakaraa vai pa naktiim wink.gif

QUOTE(CirvjaKaac @ Jan 12 2006, 23:13)
Apskatīju pāris sērijas. Nu k-kā nepatika - Balsis šķiet pavisam neveiksmīgi piemeklētas, un intonācija kādā ierunātas sarunas, atgādina amerikāņu ieskaņotos Pōkēmōn'us - tāda debila, pārspīlēta, varonīga... Karoč izklausās truli. Nu nezz  huh.gif
*

ja nebuus pamaniijusi/-is tad jebkuras dual audio anime anglju audio ir nebaudaams un necieshams....
lastguru
QUOTE(ReD_FoXy @ Jan 12 2006, 16:27)
driiz pa CN raadiis Naruto...

blink.gif tas gan diivaini... man gan likaas ka jau kaadus triis vai chetrus meeneshus vismaz raada, ja ne pusgadu...
Kenshin
eu, ohmy.gif nu beidz, nevar buut ka tik ilgi..... huh.gif blink.gif
+Chibi+
QUOTE(lastguru @ Jan 12 2006, 23:53)
driiz pa CN raadiis Naruto...

blink.gif tas gan diivaini... man gan likaas ka jau kaadus triis vai chetrus meeneshus vismaz raada, ja ne pusgadu...
*

tas nebija [Adult Swim]? Tur FMA rāda, to noteikti zinu. happy.gif
deleted-ray
Lai jau rāda, man labāk patīk vilkt un skatīties oriģinālvalodā, bez reklāmām un kad es gribu nevis tikos un tikos smile.gif Nēnu pati ideja jau itkā laba, bet ja iztulko sviestaini, kā arī Naruto jau tiem filleriem zb. Varēja rādīt kaut ko nopietnu, taču tas laikam nav tas kanāls, kur rādīs.
Church
h. ja jau taa kljuvushu par pagarlaiciigu fillershowu veel 'beernishkjos' lokalizeejot liidziigi kaa 4kids izdariijaas ar One Piece .. hrhrhr .. rezultaats vareetu buut skataams kaa komeedija / goblina tulkojums ;D
baseboalbatboy
Bet tur tajaa I-neta progrsammaa rakstiits ka pa toonami 9 00 un kur lai es rauj ASV toonami!!!MAn tikai Anglju un vieniigaa kaut cik sakariiga anime ko redzu ir DBZ un One piece!!! glare.gif
Taka
Pasaulee ir apgaazies viss kam es ticu jo driiz pa CN raadiis Naruto... Varbuut ne driiz bet es iekliidu CN speelees un pamaniiju kaut ko vienkaarshi... Es nez... Diivainu?

http://www.cartoonnetwork.com/tv_shows/naruto/index.html

Omg... Driiz vareesim veerot Naruto seerijas anglju valodaa XD
*

Nepriecājies, runa iet par CN USA, nevis pie mums pieejamo skandināvu CN.

QUOTE(+Chibi+ @ Jan 12 2006, 21:47)
kids, kids, tas ir ASV Cartoon Network! Viņiem animes vinemēr rāda, jau sākot ar SailorMoon. Te tikai ar satelītu cerat..
*

ASV kanālus Latvijā noķeramie satelīti neraida, būtu laiks to zināt...
Vienīgais (bez CN un FoxKids AKA Jetix) ko te var ar satelītu var noķert ir Disney channel un tas pats ir Skandināvu. Patīk skandināviski pēkšķošs Donalds Daks? wink.gif
ReD_FoXy
QUOTE(Taka @ Jan 13 2006, 21:42)
Patīk skandināviski pēkšķošs Donalds Daks? wink.gif
*

Labi teikts XDDD
Njaa bet vienalga redzot NARUTO starp CN multeneem man liekas diezgan aizvainojoshi... Pietam zinot anglju iipashaas tulkoshanas jebshu ierunaashanas speejas... Nabaga ASV beerni XDDDD
Church
QUOTE(ReD_FoXy @ Jan 13 2006, 20:28)
Njaa bet vienalga redzot NARUTO starp CN multeneem man liekas diezgan aizvainojoshi... Pietam zinot anglju iipashaas tulkoshanas jebshu ierunaashanas speejas... Nabaga ASV beerni XDDDD
*

labi ja lokalizeeshanas truukumi aprobezhojas ar nebaudaamu english dubu. bet ja veel tiek izcenzeeti ketchupa/gore skati, ja nogalinaashana tiek aizvietota ar apcietinaashanu, pistolju vietaa - plastmasas kraps ar izlecoshu uz atsperes boxera cimdu, vienam nepaartraukti smeekjeejosham charam cigaretes vietaa chupa chups. bh. luuk taa ir lokalizeeshana amiishu gaumee <g>
Kikyou
QUOTE(Shumins @ Jan 12 2006, 18:51)
Varbuut vairs nedomaas, ka Animes ir Yugio un Pokemoni...Lai tik izgliitojas laugh.gif
*

Diez vai. Amerika visu māk pārvērst par pokemonu. o_O
davio
Par to ka liidz Latvijai ljoti leeni nonaak tv seriaali un filmas es tev piekriitu, bet diezvai latvijaa raadiis shaadus anime, jo katraa treshajaa maajaa kaada vecmaaminja ieraugot ka vinjas mazais, miiljais mazbeerns skataas multeni, kuraa kaujas, skiist asinis un lido visaadi kermenja loceklji, vareetu saakt taisiit skandaalu. Kaa ne kaa latvijaa beast wars beidza raadiit shii pasha iemesla deelj.
Church
QUOTE(Shumins @ Jan 15 2006, 17:09)
...
Man vienalga prieks, ka beidzot kaut kur Anime ir ticis noveerteets aarpus Japaanas un to beidzot raada pa TV, tas nekas, ka hamburgeru zeme...
...
*

"beidzot" ir pilniigi nevietaa. vinjiem anime/manga industrija jau sen ir uzlikta uz koveijera. ir vairaakas firmas kas profesionaali lokalizee/tulko/dubo/scanlatee .. vinju fansuberi izplatiija anime cieniitaaju klubos, piem. universitaatees, vhs kasetes ar saviem tulkojumiem iespeejams jau tad, kad tu nebiji veel dzimis. nav nekaads briinums, ka starp iepuvushajiem kapitaalistiem ir daudz vairaak vecaaka gada gaajuma cilveeku. arii pa tv naruto ne tuvu nav pirmais anime seriaals raidiits. gan iespeejams - pirmais, par ko tu dzirdeeji. ;>
Taka
ASV animes industrija jau sen ir Japānas anime kantoru lielākais importa tirgus. Jau kopš 99-98. gada jeņķi regulāri, subo, dubo un tulko animi (uz DVD, VHS pat agrāk) un mangu, izlaiž visādus collector's editions, saundtrekus, figūriņas, t-shirt utt utml. stuff.
Ne sliktāk kā Japānā. Izvelc tak reiz degunu no sava DC++ un nokaunies par elementāru lietu nezināšanu.
Kā tu domā, no kurienes netā rodas visi tie DVD ripi ar dubiem angliski, no Japānas vai? laugh.gif
Animi ASV un Japānā jau vismaz gadus trīs uz VHS vispār neizlaiž.

Par seriālu rādīšanu - ASV pa TV ir rādīti (info uz sitiena, slinkums rakāties):
1. Escaflowne
2. GiTS seriāls
3. Vairāki Gundam, to skaitā arī Gundam Wing, G Gundam un Gundam SEED
4. Macross
5. Pokemoni, Digimoni, Sailor Moon, DBZ
6. Jubei-Chan the Ninja Girl, Card Captor Sakura
7. Cowboy Bebop
8. Mijadzaki filmām kopš Princess Mononoke laikiem ir ASV pirmizrādes lielajos kinoteātros nevis universitāšu anime klubiņos.

Kā jau teicu, man slinkums rakt, rakstīju šos no galvas, kurus zinu 100% ka rādīti.
Un vispār - ja gribi gūt kaut nelielu ieskatu par animes industriju ASV - aizej uz www.animeondvd.com - redzēsi, cik "maz" tās animes jeņķiem ir.

CN jau sen (gadus 3-4 minumums) popularizē visdažāko animi, aizej tak uz viņu saitu un palasies. Starp citu - CN nav lielākais animi rādošais kanāls ASV even. Ir tāds Sputnik TV - anime 24/7.

Par animi ārpus ASV - Japāņiem uz vairumu tirgu ir P I E K Ā S T!
Saprotiet vienreiz vai nē!?
Viņi ļoooooti labi pelna savā valstī un ASV, nu tagad plus vēl Rietumeiropu klāt paķēruši. Krievija un mēs ar savu mikroskopisko tirgu un vēl mikroskopiskāko pirkstpēju viņiem vienkārši neinteresējam. Tieši tā.
Katrai valstij bezmaz vajag savu licenzi, tāpēc CN UK un CN USA animi rāda, bet CN Scandinavia - nē.
Kad pirmais Arsenāls gribēja animi rādīt ziniet cik viņiem bija liels saraksts? Es zinu, jo pieliku roku tā veidošanā. Arsenāls griezās Japānas vēstniecībā - kā nekā anime ir daļa no Japānas kultūras. Japānas anime kompānijas, uzzinājušas mūsu tirgus apjomu, momentā zaudēja interesi. Izdevās parādīt tikai dažas, kuru kompānijas bija pretīmnākošākas. Paši ziniet cik tur bija maz...
Vēlreiz atkārtošu tiem, kam lēni pielec - Japāņiem mūsu tirgus ir pie vienas vietas. Un paliks. Krievija - jā, varbūt. Atsevišķi ņemta LV - viņiem N E I N T E R E S Ē. Gribi ko mainīt? Brauc uz Japānu dzīvot! (droši vien katra otaku sapnis?) smile.gif
bypass
Man tepat labi.
P2P tīkli pietiekoši plaši.
Velc ko gribi un kad gribi.
Tāpat arī skaties, ko vēlies, cik vēlies un kad vēlies.

Kur problēma? Pat, ja TV rādītu animē, tad tevi interesējošais tāpat būtu kaut kādā fiksētā laikā un apjomā. Un saturs būtu pārsvarā main-strīms anyway. Tā kā nav par ko sūroties.

Labs internets, lai arī salīdzinājumā ar citām valstīm ir dārgs, kopumā nemaz tik briesmīgi nemaksā.

Nu, ok, būtu feini, ja, ieejot virtuvē, gatavojot tēju un iezumzinot apputējušo teli, uz ekrāna attēlotos, piemēram, tēli no cowboy bebop, bet bez tā var iztikt. smile.gif

Un tas pieņēmums, ka visa Japāna ir viena liela animē fanu-puiku lande, svītriņa, otaku paradīze, ir krietni kropļains (spriežot pēc veselā saprāta).
zenofex
Nu tu gan, Taka, sabrauci nezinātājiem virsū.
Un kurš gan te briesmīgi vēlas, lai pa TV latviski rādītu anime? Kas jums nepietiek ar to, ko var dabūt inetā? smile.gif Anime mūžīgi mūžos Latvijā paliks underground, tur Takam piekrītu.

BTW, www.animenewsnetwork.com var palasīt par jaunākajām tendencēm ASV anime tirgū (http://www.animenewsnetwork.com/feature.php?id=221), tur variet smelties zināšanas gan par animi pa TV, gan arī par to lielo japāņu interesi ASV tirgū.

BTW, ja ar internetu nepietiek, šepat Krievijā animi rāda gan pa TV, gan arī izdod uz DVD, tas pats MC-Entertainment. Un manuprāt, tas ir tikai sākums, Krievija + tās satelītvalstis ir ļoti liels tirgus, vienīgais, kas tur trūkst, ir pirktspēja. Piedevām, krievu DVD ir salīdzinoši lētāki par ASV, un tos tepat var dabūt.

To visu es tā, lai ļaudis mazāk čīkst un vairāk pērk/kačā un skatās smile.gif
Church
QUOTE(Shumins @ Jan 16 2006, 00:28)
...
Nu tu gan veesturiskaas filmas sasaucies...Taisniiba jau tev ir...to neapstriidu, tachu Neruto vismaz ir kas no jauniem gabaliem...Nu daudz maz jauns...blink.gif
...
*

ok. kaa pre-naruto .. One Piece neder? pashaa japaanaa populaaraaks nekaa naruto. asv, paredzu, mazaak populaaraaks kropljojoshaas lokalizaacijas peec. kas veel no jaunajiem dzirdeets .. mhmm .. Zatch Bell (Konjiki no Gash Bell). un pietam shos nosaukumus atceros nosaukt uz sitiena pat tikai pa ausu galam dzirdeejis. nekad specifiski neesu intereseejies par asv tirgu pilniigas intereses truukuma / lielas antipaatijas peec ;>
tieshaam .. citreiz veelams izteikt viedokli bik papriekshu parokot background info .. "pospeshish, - ljudjei nasmeshish" ;>
[Edit]
P.S.
Escaflowne un Bebops i oldskuul? tad jaajautaa, cik no true oldskuul 197X-198X animeem esmi redzeejis ;> - kaut ko izsaka pirmie macrosi? ranma? maison ikkoku? touch? Lupin III? starp citu .. robotech (SD macross, genetic climber mospeada un SD cavalry southern cross apvienojums), kaa reiz dateets 1985@US. un lai gan tu shos showus neesi redzeejis .. savlaik bija ljoti populaars un radiija ljoti daudz anime fanus starp taipus diikja kapitaalistiem.
Church
QUOTE(Shumins @ Jan 16 2006, 08:54)
Macross visus, iznjemot macros 7 esmu redzeejis, ranma labs, robotech tagad velkas (bet vai radiis sajuusmu, nezinu, baigi leetie roboti)

robotech nevelc. in general - ieprieksheejaa manaa postaa mineeto 3 showu apvienojums ar vienu extra epu. + english dubs / un minimaals retouch lai shos neatkariigos showus apvienotu storylinee.
...Tagad speciaali prieksh veciem faniem velku un tos old one un skatos...Lai gan animaacijas galiigi auzaas, dazjaam tieshaam labs story apakshaa...taads patieshaam reaalaaks un saprotamaaks...

imho it sevishkji romance gabali ir ljoti daudz ljoti labu starp vecajiem. vlom gan uzskaitiit garum garo listi piemeeram ;>
Bija viens anime veel veecaa stilaa ar vaardu Bersek 1998:

padoms. viena no labaakajaam mangaam ever. joprojaam in progress .. ~ 30vol so far. viens no gadiijumiem kad manga >> anime.
Taapat tagad favorite movie, kas nesen tika skatiita Kozure Okami 1973-1976...

Lone Wolf & Cub? ir ieburnota vinju kolekcija, bet taa arii nenoskatiita:
Lone Wolf & Cub (Kozure Okami) LA movies (1-Sword of Vengeance (1972), 2-Babycart at the River Styx (1972), 3-Babycart to Hades (1972), 4-Babycart in Peril (1972), 5-Babycart in the Land of Demons (1973), 6-White Heaven in Hell (1974))
Ir gan lasiita manga .. viena no miiljaakajaam. Mangakas ir radiijushi kaut ko reti skaistu ar ljoti nepierastu veesturisko detalju atbilstiibu. Nedomaaju tikai notikumus/personas/paziistamo zobenkalju vaardus utml., bet personiibas/dziives veidu/mentalitaati.
Ja nemaldos, vinju spalvai pieder arii Samurai Executioner manga.
Taka
QUOTE(Shumins @ Jan 16 2006, 00:28)
QUOTE(Taka @ Jan 15 2006, 23:09)
Starp citu - CN nav lielākais animi rādošais kanāls ASV even. Ir tāds Sputnik TV - anime 24/7.
*

Shis te iet caur skandinaaviem vai krieviem???
Kjip nesen sencis home pielika vienu krievu kasti uz 4 galvaam...Varbuut pat home vareeshu redzeet laugh.gif
*

Tas ir ASV pieejams Satelītu TV kanāls, cik reizes jāskaidro. Kontekstā skaties.
Ginji
skatities Jetix 21-40 shaman king..cooll anime
baseboalbatboy
Esmu arii kko pa to Shaman king dzirdeejis tik nez vai laba ....paskatiishos vai man pa stuulbo anglju jetix raada ph34r.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.