Help - Search - Members - Calendar
Full Version: LFFB pasākums 26.02. Akadēmiskajā bibliotekā
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Seila
I daļa
Lilita : Roboti mākslā
Echo : AI pirms 20 gadiem un tagad
Traksimus : Roboti Azimova pasaulēs
Artis: AI Star Wars pasaulē
GL: Nanotehnoloģijas

II daļa (pēc pusdienām)
Seila : spēle "Kas, kur, kad"
Aivars : Jūras malas piedzīvojums (spēlētāji jau nokomplektēti)
Traksimus : Paranoja (ir brīvas vietas)
Artis: galda spēle Star Wars pasaulē

Visi laipni aicināti.
(Ja prot uzvesties)
sipps
QUOTE(Adar @ Jan 11 2006, 18:01)
6. Mārtiņa (Kamaza) vadītā diskusija "Vai Tu vēlētos būt vampīrs?"
*

KAMAZA del vien ir verts apmeklet so paskumu.
ETM
Neaizmirstam pashu galveno!
QUOTE(Adar @ Jan 11 2006, 18:01)
(Ja prot uzvesties)
*

Nu tipa ir veerts padomaat vai bljausiishanaas un sabiedriskaa miera trauceeshana piecu kvartaalu raadiusaa ir prashana uzvesties.
Seila
Šajā gadījumā vārds uzvešanās ir vairāk domāts par to, ka gaiteņos ir ļoti daudz stikla vitrīnu, kuru klātbūtnē nebūtu ieteicams vicināties ne ar ko smagu un skraidīt apkārt mēģinot panākt un nogalināt pretinieku laugh.gif
Un par troksni. Nu skaļš šajos pasākumos ir bieži atskaitot tos brīžus, kad notiek lekcijas, kuru laikā tomēr parasti valda klusums (neattiecas uz kamaza diskusijām biggrin.gif )
davio
Juus runaajiet taa itkaa visi paareejie buutu kaa no beernudaarza dry.gif
Mees tak visi esam kaa mazi engeliishi rolleyes.gif
ETM
QUOTE(davio @ Jan 11 2006, 18:42)
Juus runaajiet taa itkaa visi paareejie buutu kaa no beernudaarza  dry.gif
Mees tak visi esam kaa mazi engeliishi  rolleyes.gif
*

uz cik otaku pasaakumiem tu esi bijis?
sipps
QUOTE(Tigra2 @ Jan 11 2006, 18:52)
Nevarat pasākumu citā dienā lūdzu, jo 22 janvārī būs Go turnīrs...
Man ljoti gribētos aiziet.
*

tas nav otkau pasakums, bet gan LFFB pasakums un saubos vai vini atcels ilgi planotu paskumu tikai tadel ka kads nevar ierasties
Shaisuke
Ceru ka atkal taas lekcijas nebuus tik garlaiciigas kaa toreiz taa lekcija par imunitaati, kuras laikaa pamatiigi dabuuju izguleeties.

~BN~
Aven
kas ir LFFB??
Latvijas futbola federaacijas biblioteeka? laugh.gif
edg
Esmu bijis tikai reizi - pirms diviem gadiem, un atceros, ka man ljoti patika, iznjemot to dalju, kur Kamazs nevareeja beigt lieliit Fallout...

LFFB = http://www.lffb.lv
Kaede
Es jau te vienā vioetā teicu, ka, ja varēšu tikt, tad ieradīšos. Uf, pirmo reizi. laugh.gif Uzņemiet draudzīgi... rolleyes.gif
Seila
QUOTE(davio @ Jan 11 2006, 18:42)
Juus runaajiet taa itkaa visi paareejie buutu kaa no beernudaarza  dry.gif
Mees tak visi esam kaa mazi engeliishi  rolleyes.gif
*

Nu bet protams tikai eņģelīšiem arī mēdz augt radziņi un astītes. laugh.gif

QUOTE(Aven @ Jan 11 2006, 19:58)
kas ir LFFB??
Latvijas futbola federaacijas biblioteeka? laugh.gif
*

Latvijas Fantastikas un Fantāzijas biedrība

QUOTE(Angelic @ Jan 11 2006, 20:22)
Es jau te vienā vioetā teicu, ka, ja varēšu tikt, tad ieradīšos. Uf, pirmo reizi.  laugh.gif  Uzņemiet draudzīgi... rolleyes.gif
*

Pie mums parasti neviens nemēdz kost smile.gif
+Chibi+
*cough* Tajā reizē, kad aivvv mani aizvilka pēc negulētas nakts uz to lekciju par samurajiem, es neko nedzirdēju no lekcijas, bet uzzināju daudz baumu par visiem kurbijkurniešiem. Heh, tad jau laikam vērts iet tomēr ir.
Inx
removed.
Seila
Ak jā pēdējā laikā ar galvu kaut kas galīgi nav kārtībā tāpēc, ja šodien vēl parādās cilvēki, kas gatavojās vai ir pārliecināti, ka dosies uz šo pasākumu tad varbūt, ka ir vēlēšanās doties kopā. Mani varēs atrast visu nakti caur PM biggrin.gif
GM
QUOTE(Adar @ Jan 22 2006, 00:58)
Ak jā pēdējā laikā ar galvu kaut kas galīgi nav kārtībā tāpēc, ja šodien vēl parādās cilvēki, kas gatavojās vai ir pārliecināti, ka dosies uz šo pasākumu tad varbūt, ka ir vēlēšanās doties kopā. Mani varēs atrast visu nakti caur PM biggrin.gif
*

Tev nešķiet, ka varētu būt pārāk auksts, lai dotos uz to pasācienu? Pie tam ņemot vērā to, ka vienīgā vērā ņemamā atrakcija tur būs Kamazs ar savu diskusiju.
Seila
QUOTE(GameMaster @ Jan 22 2006, 01:03)
QUOTE(Adar @ Jan 22 2006, 00:58)
*

Tev nešķiet, ka varētu būt pārāk auksts, lai dotos uz to pasācienu? Pie tam ņemot vērā to, ka vienīgā vērā ņemamā atrakcija tur būs Kamazs ar savu diskusiju.
*

Redz vienmēr pastāv nenormāli cilvēki, kuriem galva nav īstajā vietā. Līdz ar to varam konstatēt faktu, ka nē man nešķiet pārāk auksts, jo auksts būs visu nedēļu. tongue.gif
Kaede
Šoreiz man neizdevās ierasties, ceru, ka nākamreiz nebūs tik ļoti aukstts un es jutīšos labāk... unsure.gif
Būtu kādas atskauksmes par to visu...? rolleyes.gif
Seila
Nu tad atliek tikai pateikt, ka naakamaa reize ir sho sveetdien 26...laikam februaarii, ja tagad nejaucu datumus. 12:00 dienaa Latvijas akadeemiskajaa bibleotekaa un runa ies par maaksliigo intelektu, vai ariii vienkaarshaak sakot par robotiem smile.gif

I daļa
Lilita : Roboti mākslā
Echo : AI pirms 20 gadiem un tagad
Traksimus : Roboti Azimova pasaulēs
Artis: AI Star Wars pasaulē
GL: Nanotehnoloģijas

II daļa (pēc pusdienām)
Seila : spēle "Kas, kur, kad"
Aivars : Jūras malas piedzīvojums (spēlētāji jau nokomplektēti)
Traksimus : Paranoja (ir brīvas vietas)
Artis: galda spēle Star Wars pasaulē
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.