Silvana
Jan 11 2006, 17:56
Zīmējumi ir vnk labi.
Vajag vairāk piestrādāt un būs ok.Ļoti labi priekš iesācēja.
Red Devil
Jan 11 2006, 18:15
ziimeejumi jau ir labi, bet pacenties rokas ziimeet garaakas, un pameegjini citu pozu a to muljkiigi izskataas ka visur vienaa un tajaa pashaa pozaa, izskataas ka tikai apgeerbs un dreebes mainaas.
Righorn
Jan 11 2006, 18:18
pedeejie triis vislaabaakie, paareejas meitenes taadas paaraak pleciigas!
QUOTE(Arts @ Jan 11 2006, 18:07)
Zīmējumi ir vnk labi.
Vajag vairāk piestrādāt un būs ok.Ļoti labi priekš iesācēja.
piekriitam shitam cilveecinjam par taam pozaam, man vislaik likaas, ka viens un tas pats ziimeejusm a nelielama nianseem ir
________
priekshpeedeejais ziimeejums i tieshama cmukinjsh
ReD_FoXy
Jan 11 2006, 22:03
pirmajos trijos ziimeejums kjermenju forma ir kaa smilshu pulkstenim
ar laiku kad ietreneesies buus daudz labaak. vairaak ziimee.
bet kopumaa ljoti labi
Kopumā zīmējumi ir ļoti labi. Citi labāki, ciki nu, tā, nevisai. Bet man pašai visvairāk patika tieši gaišas eņģeļa zīmējums!
Nja darbinji labi!
Bet man liekas, ka peedeejaa ziimeejuma meitene smukaak izskatiitos ar seju...
Silvana
Jan 13 2006, 16:50
o.k. njemshu vērā dažus ieteikumus!
šis pamatīgi atšķiras no iepriekšējajiem, tikai kājas ir mazliet frīkainas...
Pēdējais. Nepatika. Vairak neizteikšos.
Nez man patīk interesants tik viņam seju varēja kautkādu neraudošu... baigi skumīgi cit';adi izskatas... lai gan tas jau tā domāts laikam ...
Silvana
Jan 13 2006, 20:56
jap! tas tā bija domāts, nevarēju iedomāties viņu priecīgu
Silvana
Jan 20 2006, 18:11
Man taa izskataas peec sarkanalviites, kurai sejaa ir redzama nolemtiibas sajuuta. Vinju aizsuutija tas gluuniigais dzekinjsh, kursh skataas pa logu vai gadiijumaa tuuliit vinju neapeediis ljaunais vilks. Sarkangalviite ir ljoti nobijusies (To var spriest peec taa kaa vinjai ir saliktas kopaa kaajas) Toties to ka taa ir sarkangalviite var secinaat peec grozinja un smiekliigaas cepuriites.
hypnotize
Jan 20 2006, 20:07
nuu...kaajas ir bik pa garu...bet nu tas taa...
neticaas, ka sarkangalviite ietu pa mezju minjikos un tiiklinjzekjubiksees......=)))
Silvana
Apr 20 2006, 18:31
jautājums - kāds pēc jūsu domām tam ir dzimums???
Kazuki
Apr 20 2006, 19:34
ja skataas uz kruutiim tad sieviete, ja uz aciim viirietis, ja uz matiem nezinu....
spaarni sanaakushi diezgan labi
Amm... warbut ta ir kkada militariste kas ir nolikusi ķelli un tagad staw kkur starp zemi, elli un debesim?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.