Help - Search - Members - Calendar
Full Version: vnk. zīmējumi
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Silvana
ievērtējiet... secība ir no vecākā uz jaunāko!
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Arts
Zīmējumi ir vnk labi. smile.gif Vajag vairāk piestrādāt un būs ok.Ļoti labi priekš iesācēja.
Red Devil
ziimeejumi jau ir labi, bet pacenties rokas ziimeet garaakas, un pameegjini citu pozu a to muljkiigi izskataas ka visur vienaa un tajaa pashaa pozaa, izskataas ka tikai apgeerbs un dreebes mainaas.
Righorn
pedeejie triis vislaabaakie, paareejas meitenes taadas paaraak pleciigas!
harpy
QUOTE(Arts @ Jan 11 2006, 18:07)
Zīmējumi ir vnk labi. smile.gif Vajag vairāk piestrādāt un būs ok.Ļoti labi priekš iesācēja.
*

piekriitam shitam cilveecinjam par taam pozaam, man vislaik likaas, ka viens un tas pats ziimeejusm a nelielama nianseem ir

________

priekshpeedeejais ziimeejums i tieshama cmukinjsh smile.gif
ReD_FoXy
pirmajos trijos ziimeejums kjermenju forma ir kaa smilshu pulkstenim dry.gif ar laiku kad ietreneesies buus daudz labaak. vairaak ziimee.
bet kopumaa ljoti labi
Kaede
Kopumā zīmējumi ir ļoti labi. Citi labāki, ciki nu, tā, nevisai. Bet man pašai visvairāk patika tieši gaišas eņģeļa zīmējums! smile.gif
Sushi
Nja darbinji labi! smile.gif
Bet man liekas, ka peedeejaa ziimeejuma meitene smukaak izskatiitos ar seju... unsure.gif
Silvana
o.k. njemshu vērā dažus ieteikumus!
šis pamatīgi atšķiras no iepriekšējajiem, tikai kājas ir mazliet frīkainas... rolleyes.gif
image
Kaede
Pēdējais. Nepatika. Vairak neizteikšos.
Ella
Nez man patīk interesants tik viņam seju varēja kautkādu neraudošu... baigi skumīgi cit';adi izskatas... lai gan tas jau tā domāts laikam ...
Silvana
jap! tas tā bija domāts, nevarēju iedomāties viņu priecīgu dry.gif
Silvana
image
davio
Man taa izskataas peec sarkanalviites, kurai sejaa ir redzama nolemtiibas sajuuta. Vinju aizsuutija tas gluuniigais dzekinjsh, kursh skataas pa logu vai gadiijumaa tuuliit vinju neapeediis ljaunais vilks. Sarkangalviite ir ljoti nobijusies (To var spriest peec taa kaa vinjai ir saliktas kopaa kaajas) Toties to ka taa ir sarkangalviite var secinaat peec grozinja un smiekliigaas cepuriites.
hypnotize
nuu...kaajas ir bik pa garu...bet nu tas taa...
neticaas, ka sarkangalviite ietu pa mezju minjikos un tiiklinjzekjubiksees......=)))
Silvana
jautājums - kāds pēc jūsu domām tam ir dzimums???

image
Kazuki
ja skataas uz kruutiim tad sieviete, ja uz aciim viirietis, ja uz matiem nezinu.... smile.gif spaarni sanaakushi diezgan labi
Oly
dry.gif Amm... warbut ta ir kkada militariste kas ir nolikusi ķelli un tagad staw kkur starp zemi, elli un debesim? biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.