Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Let the Painting begin!
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Pages: 1, 2
Aven
Nu tad taa..
shiten mees taisiisim pashi savu komiksu...

Gen. autors:
Aven

CO. Autori:
Davio
Righorn
Ghoul
Arts
Dark_Angel

Sizheta autors:
Tigra2 !!

Sizhets:
Comedy(shobriid)

Cerams ka riit viss saaksies..
Un kaa teca dizhenie dzhedi:
Let the force be with us!

[UPD]
Taa shis buus mans chars: vinja vaards ir Daniēls jeb Dens

image
Shis vinja veidols vareetu buut, kameer vinsh straadaa krogaa..
image
A shis peectam..
davio
Taa manu viduslaiku charu izdomaaju taisiit taadu (Avena ideja par to ka tas vareetu buut Mage)(Tigra2 teica ka vaardam jaabuut Agnuss)
image
Aizmugureejais skats tiks pievienots peec NENOTEIKTA laika.
Righorn
Man buus kaut kas liidziigs shim -> (bet esmu droshs ka 3 reizes vienu un taadu pashu neuzziimeeshu dry.gif )
image
Ghoul
OK muusu partijas uber coolais fighteris Alak Nailo ( izskats shpikots no Drizzt Do' Urden, bet tas taa... biggrin.gif )...
image
davio
Oho! Mums te sanaak standarta rpg speeles komplekts! tongue.gif Hmm.... Nez kas buus Aven?
Ghoul
QUOTE(davio @ Jan 10 2006, 21:17)
Oho! Mums te sanaak standarta rpg speeles komplekts!  tongue.gif  Hmm.... Nez kas buus Aven?
*

nu tiiri teoreetiski vinjam vajadzeetu buut rogue, bet tas ja taisam riktiigu DnDeeisku pariju... lol
njaa man buus gruuti ziimeet savu charu.. lol...
Aven
Tiek riikots konkurss.. par labaako scenaariju..
Teema:Lord of the Rings(liidziiga) vai D'n'D..
Ar scenaariju man ejiet uz shitejieni:KONKURSS
Labaakais tiks izmantots komiksa tapshanaa un uzvareetaajam otaku slava..
Arts
Tavs ūber cōļais fighter ir ļoti līdzīgs Persijas Princim.Ļoti simpātiski zobeni. biggrin.gif Ak kāds es esu akls.
Ghoul
QUOTE(Arts @ Jan 11 2006, 12:39)
Tavs ūber cōļais fighter ir ļoti līdzīgs Persijas Princim.Ļoti simpātiski zobeni. biggrin.gif Ak kāds es esu akls.
*

mjaa man arii taada doma bija, bet veel liidziigaaks ( gandriiz identisks ) vinjsh ir Drizzt Do' Urden biggrin.gif
Arts
Kuru jūs gribat,kā pēdējo charu?Dēmonu vai assasinu? wink.gif
Ghoul
QUOTE(Arts @ Jan 11 2006, 17:44)
Kuru jūs gribat,kā pēdējo charu?Dēmonu vai assasinu? wink.gif
*

ass-ass-inu, bet ja gribi kko debiilu esi vai nu puukjeens vai nimfa biggrin.gif
Aven
QUOTE(Righorn @ Jan 10 2006, 19:28)
Avenes zīmējums man derdzas acīs...baigi izceljas!!
*

Mans niks ir AVEN, genitiiva loc. buutu AVENA!!
Kazuki
es vispaar gribeeju kaa charu likt to skeletu, bet ja sakaraa ar scenaariju tas nneiet cauri vienk pasakat kas man jaaziimee uzziimeeshu.
Righorn
QUOTE(Aven @ Jan 11 2006, 21:04)
Mans niks ir AVEN, genitiiva loc. buutu AVENA!!
*

Tavu niku driizaak var saprast kaa ogu(Avene), jo ventinju(arii manaa izloksnee/izrunaa) vaardiem nonem galotni taadat sanaak AVEN'!!! tongue.gif
Arts
Man rīt būs tikai zīmējums.Viņš ir dēmons.Viņa vārds ir Sendkros.Viņam ļoti patīk smiltis.Man atliek viņu radīt....kamēr nav par vēlu. ph34r.gif
Arts
Nu tad beidzot... blink.gif
Arts
Nu tad beidzot... blink.gif
Ghoul
QUOTE(Arts @ Jan 12 2006, 19:56)
Nu tad beidzot...  blink.gif
*

lol, atgaadina Raziel no Legacy Of Kain seerijas speeleem, bet labs, buus gruuti taadu visulaiku ziimeet...

Ehh ir ideja, ka mees vnk vareetu ziimeet web komiksus un iereekt par visaadaam RPG situaacijaam...
Aven
A davai labaak nobeidzam sho pasaakumu, un tad skatoties kaada popularitaate domaat par naakoshiem projektiem..
Righorn
QUOTE(Aven @ Jan 12 2006, 19:21)
A davai labaak nobeidzam sho pasaakumu, un tad skatoties kaada popularitaate domaat par naakoshiem projektiem..
*

Nazinu... shis viss izveertaas paaraak nopietni!!! Gen autors co autori...zanrs... SHIS kaa neekaa nav nekaads ETM komikss... scenaarijs un ko veel tik neizdomaa... vai tad idejaa nebija uzziimeet kaut ko mulkiiku un iepostot te un kopiigi pasmieties, nevis taisiitu kaut kaadu profesionaalu mangu????????????? huh.gif
QUOTE(Arts @ Jan 12 2006, 19:59)
Labāk taisām parodijas.Par spēlēm,par viskautko un filmām.Kā Vgcats.
*

O shii ir laba ideja laugh.gif
Arts
Labāk taisām parodijas.Par spēlēm,par viskautko un filmām.Kā Vgcats.
davio
Njaa saakumaa man arii nebija ne jausmas ka kautkas taads saaksies. Bet tas tik pieraada ka manupraat muusos grib pat vairaak klausiities nekaa ETM laugh.gif .
Vieniigi zheel tigras sad.gif vinja jau ir saakusi taisiit to "seriaalu". Es jau nesaku ka es negribeetu piedaliities shajaa komiksaa, it iipashi ja tigra uztaisiitu tikai kaadas 6 epas bet par cik 1. bija tik maz kaa tad epu vareetu buut paari 100 un diez vai es gribu ziimeet 100 epas. Bet ja jau juus gribiet taisiit kko debilu un smiekliigu ok man nav iebildumu. Righorn tu saac!
Kazuki
nu bet mees tak varam pameeginaat kas sanaax no tagadeejaa varianta.
Aven
Thats the spirit! happy.gif
Es driiz pabeigshu 1. epu un juus lemiet..
davio
ok var jau meeginaat bet 1. epa ir jaataisa Avenam jo es nezinu vai man sanaaks uzziimeet vinja charu kaa vinjsh berzh griidu.
Arts
To man gribētos redzēt.Es mēģināšu uztaisīt episode par savu charu.
Kazuki
vo malagjeci puikas. vajag meegjinaat nevis chiixteet. vot taa ir attiexme. smile.gif
edg
QUOTE(davio @ Jan 12 2006, 20:22)
Vieniigi zheel tigras  sad.gif  vinja jau ir saakusi taisiit to "seriaalu".
*

Nesaprotu, kas tigrai trauceetu piedaliities. ETM komikss ir katram tikai viens ziimeejums reizi 5 dienaas. Manupraat, cilveeks var piedaliities kaut 10 taados reizee!
davio
Tak ne jau par juusu seriaalu runaaju! Es domaaju ka par cik vinja jau ir saakusi raxtiit to muusu sizhetu un mees te peekshnji saakam zheeloties un izdomaajam ka netaisam to seriaalu kuru vinja iesaaka raxtiit tad vinjai bija veltiigs darbs.
Aven
OK, viss buutu labi , bet kursh ziime to elfu??
Arts
Tas ir mans pirmais darbs saistīts ar comic.Es biju pārāk slinks,lai izveidotu backroundu.Man vienkārši uznāca un es gribēju uztaisīt to ātri..Lūdzu nelamājiet mani.

P.S. Pārsvarā domāts tiem,kuri ir paspēlējuši Prince of Persia Warrior Within.
Kazuki
arts tu esi malacis. ir ok. smile.gif
Ghoul
lol, ir labai, malacis biggrin.gif
davio
He vismaz tu uzziimee kautko bet es tikai gaidu kad Aven uztaisiis tos kadrus no komiksa.
btw: man ljoti patika beegshana no dahakas. it iipashi kad bija jaabeeg 2 reizi.
man persooniigi liekas ka warrior within ir labaaks nekaa the two thrones.
EDIT: redzeeju Avena nepabeigtos darbus ticiet man ir veerts paciesties tas iipzshnieks ir uber kruts.
edg
QUOTE(davio @ Jan 12 2006, 21:08)
Tak ne jau par juusu seriaalu runaaju! Es domaaju ka par cik vinja jau ir saakusi raxtiit to muusu sizhetu un mees te peekshnji saakam zheeloties un izdomaajam ka netaisam to seriaalu kuru vinja iesaaka raxtiit tad vinjai bija veltiigs darbs.
*

Nu, var jau arii seriaalu zimeet, kad buus sizhets gatavs. Piesakos iemest pa kaadai bildei, ja buus interesants.
Arts
Wow jāpaskatās vēlreiz mans darbs,vai jūs patiešām sakat taisnību.Nu no manis kautkas iznāks?Vai vēl gribat? rolleyes.gif
ETM
piu, kaa var nedalekt ka .BMP NEVAJAG LIKT!!!
var tak izmantot to pashu .png, kursh arii ir lossless formaats...

doma laba, btw (Arts peedeejais).
edg
Arts tikai taas liinijas raustiigas, taapat kaa man. Buus jaapameegjina tas .NET Paint vai kaa vinsjh tur saucaas.
Arts
Var arī ar photoshop,bet tas ir pārāk sarežģīts. sad.gif
ETM
Ne Paint.NET, ne Photoshop pret raustiigaam rokaam nepaliidz. (kaut gan photoshopaa var iamantot shft+click metodi)
Kazuki
image

mans chars. profils kaut kaa nesanaaca >.<
Arts
Jauks chars,atgādina kādu cilvēku ko pazīstu.*Must make demon girlfriend for Sandcross* ph34r.gif Šōdien mēģināšu pasmieties vēl par kādu spēli(komiksa veidā) wink.gif
hypnotize
nuu...kaajas kaa desas...nav nekaadas formas...un pirmaa meichinja kkaa sliipi staav..., bet man patiik svaarcinji....")
Kazuki
QUOTE(hypnotize @ Jan 14 2006, 21:37)
nuu...kaajas kaa desas...nav nekaadas formas...un pirmaa meichinja kkaa sliipi staav..., bet man patiik svaarcinji....")
*

nu ko lai dara? jaaatziist, ka kaajas es paintaa uzziimeet nemaaku. dry.gif sad.gif nav skillu. nu ja kaads var pielabot uz priekshu.
Aven
Sveiki visi! Ceru ka neazmirsaat kas tas par topiku laugh.gif labi..piedodoet ka tik ilgi bet es biju ljooti (ljooooooooti) aiznjemts...
Sushi
Hm, hm, hm! Let the painting begin, eh? Davai, davai! Uz priekshu! biggrin.gif
Aven
image
image
image
image
image
image
image
image
image
davio
Un peec gandriiz meenesha darba tas beidzot ir gatavs. Man patiik taa "naave".
Sushi
Jaaaa! Beidzot! Un varen kraasaini! Man patiik! Neslikti, neslikti! Tas galvenais varonis smiekliigs!!!
Kazuki
shitas ir labs laugh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.