Fall_out_girl
Jan 9 2006, 22:08
skaidrs, ka man nesanāk, bet es sāku zīmēt tikai dažas dienas atpakaļ.
Tikai esiet godīgi.
seja izskataas kaa izstiepta, jo deguns bik pa mazu un luupas pa zemu.
taa visaa visumaa normaali.
neslikti sanaacis....bet kaklam jaabuut renaakam un luupas par zemu...but still good
misty_moonlight
Jan 9 2006, 22:29
Jebkursh saakums ir gruuts, bet pamaacies proporcijas un turpini ziimeet
Manupraat viss ir lieliski uzziimeets, tikai galiigi neveiksmiigi salikts uz sejas. Ja visu saliek tur kur tam jaatrodas (patieshaam smuka seja tad sanaak) tad vareetu teikt, ka sanaacis ir vienkaarshi fantastiski prieksh pirmaa darbinja
manc teikt, acis bikinjaas pa augstu un luupas daudz pa zemu......
Pakjeemojoties grafiskajaa redaktoraa, saliku to apruveni (aptuceni, jo pats maz no taa jeedzu) iistajaas proporcijaas un sanaaca briiniskjiigs darbs. Goda vaards, detaljas sanaak (varbuut luupas nevajadzeeja detalizeet) tagad tik jaadabuu proporcijas. (nee, es nepostoshu savu editoto, jo taa buutu necienja pret autoru)
Darbam nav ne vainas, tikai seja tāda strannā, kaut kāda, ne tāda īsti, kā pankūka...
Mmmm..vafeles.
Tas feiss izskatās uz vafeļpannas cepts.Seju vjag saīsināt un degunu smukāku un mutīti augstāk.
Nirvana
Jan 10 2006, 19:12
Tas ir kaa "tikai pirms dazhaam dienaam"? To bish tu liidz shim vispaar ziimuli rokaa neesi njeemusi? Apsveicami.
Lai nu kaa, te veel pagaidaam tieshaam nav, ko iipashi veerteet, bet es ticu, ka progress driizumaa ir sagaidaams.
Zīmējumam nav ne vainas, tikai lūpas ir nedaudz par zemu un seja izskatās nedaudz saspiesta. Ņemot vērā, ka tu tikai nesen atpakaļ esi sākusi zīmēt, zīmējums ir sanācis labs...un nākošie sanāks vēl labāki.....tici man ^^ ~
Tigra2
Jan 10 2006, 20:46
Mēģini seju zīmēt īsāku, neietaupot uz pieres rēķina.
Muti augstāk, degunu lielāku, vai arī vienkārši citas formas,
Asaras nevajag, jo seja neizpauž ''raudošas emocijas''.
kaadreiz pa tv3 gaaja kaut kaada debiila multeniite(pirms gadiem...4), tur liidziigas sejas, bet jau patiik
Kikyou
Jan 13 2006, 23:07
QUOTE(kahi @ Jan 13 2006, 20:45)
kaadreiz pa tv3 gaaja kaut kaada debiila multeniite(pirms gadiem...4), tur liidziigas sejas, bet jau patiik
Džindžeras dienasgrāmata... vai kā tur tas saucās...?
Hmm. Ko lai saka. Turpini zīmēt. Varbūt iznāks. :3
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.