Help - Search - Members - Calendar
Full Version: I'M A VIZARD! O NOES!
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Blackout
mans pirmais chibi, gribeetu juusu komentaarus, un centiishos tos njemt veeraa naakoshreiz happy.gif

image
anishuara
domaaju ka taas ausis nav visai labas... nju u nmute kautkaada iazdiomiiga... centies akuraataak ziimeet happy.gif
Arts
OMG it's so damn cute!!!Tikai viena problēma-uzzīmē to no jauna.Un ieliec vairāk prasmes,es zinu ka tev tā ir.. biggrin.gif
harpy
nju labi tik daudz, ka vinjam ir ausis es sapratu, bet taa ar nesaprotu, kapeec mute aiziet zem zoda vai vismaz taa izskataas....tsk..miiliigi...
Blackout
hmm.. jaa... mute nav izdevusies viena no labaakajaam.... Man likaas ka taa roka kas aiziet aiz galvas ir taa lielaakaa probleema.. Par ausiim pat nezinu ko teikt >.< Centiishos paskatiities citu darbos...
One winged angel
Var teikt, ka ok! Par muti, ir noveerots, ka gandriiz visur(Anime) sevishkji chibi, kad chari runaa - mutes kustas, bet zodi buutiibaa staav uz vietas, ja ieskataas paliek smiekliigi. Mute mieriigi var paariet paari zodam, vieniigi ne shaadaa mieriigaa smaidaa smile.gif Pasha Tsukamas avataraa, kur ir redzams viens no tradicionaalajiem paarspiileejumiem, arii taa mute neiekljaujas sejas robezhaas! tongue.gif laugh.gif Nu bet tas taa... Normaals catboy
Kaede
Ja pirmais, tad, priekš pirmā bija tīri tāds neko. rolleyes.gif
Kikyou
Ou jes, vizard jū ār.

Ausis izskatās pēc daļas no frizuras. Bet tas tā... o.o Ar laiku.
Hmm, kas vēl. Ā jā, kakls ir par resnu un garu priekš chibi chariem. Chibi (Un nē, pirms te kāds sāk stulbas vārdu spēles, runa neiet par +Chibi+) parasti ir vai nu tievs kakls, vai nu arī kaklu nemaz nevar redzēt. (Pirmais variants gan man patīk labāk.)

Bet tā kopumā nav nemaz tik slikti. Ieliec vēl kādu darbu. XD
Blackout
ak, protams.. visvairaak ziimeeshu chibi ;> chibi izksataas tik miilji.. naakamaa buus meitene ;>
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.