Help - Search - Members - Calendar
Full Version: I'M A VIZARD! O NOES!!
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Blackout
mans pirmais chibi, gribeetu juusu komentaarus, un centiishos tos njemt veeraa naakoshreiz happy.gif

image
Tomoko
He, peec tik ilga laika shis ir mans pirmais posts shajaa topicaa.. Nu, diemzjeel mana kritikas pareiziiba var buut ljoti nepareiza, bet tik un taa uzrakstiishu wink.gif

Man liekas tev taas acis buutu taa kaa OK, bet vinjas manaas aciis ir par lielu... un manupraat vinjam ir atstaatas par maz vietas matiem (piem ja ninjemtu ausis) Un viennoziimiigi - kakls par lielu!!! Taa jau normaali! No viena ziimeejuma paaraak neko nevar spriest, taa kaa ieliec veel kaadu ziimeejumu wink.gif!
kahi
neesmu speciaaliste ziimeeshanas jaut., bet neliela saprashana man ir...teikshu taa... vareeja buut nedaudz ruupiigaaks, jo darbs izskataas nepabeigts!!! bet man nav iebildumu - ka tik cilveeks var izpausties!!! piekriitu Tomoko, ieliec veel kaut ko...labpraat pakritizeeshu!!! biggrin.gif
Madara
mati taadi pieplakushi un buutu jaapiestraadaa pie mutes biggrin.gif bet protams galvenais ir treninjsh un centiiba.
sandzi
tas man atgadina manus zimejumus algebras stunda biggrin.gif
zimejums nav slikts bet tads nekartigs izskatas tongue.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.