Help - Search - Members - Calendar
Full Version: omg.. tas bija sen...
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
hitogoro
uj.. itie laikam buutu taa kaa mani ziimeejumi. bet ljoti seni. ir jau daudz daudz vairaak. vienk nau saskeneeti tongue.gif shitamie tapa baig sen.. tpc veel i taadi nevisai. tas bij kad tikko saaku ziimeet anime.. biggrin.gif piedoshan, ka nau jaunaaki. sagribeejaas lai noveerteejat shitos biggrin.gif

image

hitogoro
re ku arii pareejie kuri metajas kompii biggrin.gif

image

image

baac.. nebiju domaajus, ka man i tik maz .. piedoshan.. dry.gif
LeoR
Zini ko, tev labi sanaak. Manl iekas, ka darbinji ir interesanti un skataami. Par pirmo man tik mazliet smiekli sanaak: ar taadaam kiibinjaam pastaigaaties pa taadu vietu biggrin.gif
He, ja tu taa kaadreiz ziimeeji, tad gribeetos redzeet kaa tu tagad ziimee. happy.gif
Kaede
Man patika. Īpaši tas pēdējais! rolleyes.gif
hitogoro
njaa.. me domaa, ka vaig tagad kko dikti smuk saziimeet un ielikt wink.gif
davio
Oho! blink.gif ziimee tu ljoti labi!! tev ljoti labi sanaak cilveeka proporcijas. Ne kautkur ir rokas par iisaam, ne kakls par galvu lielaaks. Super! Ar nepacietiibu gaidu tavus "Jaunos" darbus.
silk
Man patīk tavi darbi- it sevišķi pēdējais. Manuprāt, tev labi sanāk ķermeņu proporcijas un apģērbs. Ceru, ka parādīsi arī savus jaunos darbus smile.gif Tu jau ilgi zīmē? ~
hitogoro
hihi biggrin.gif man priex, ka jums patiik. kaut gan nav nemaz tik labi.. biggrin.gif eem.. ar proporcijaam i baigais jox... es vinjas laikam kkaa juutu biggrin.gif jo es to taa iipash nekad necenshos ziimeet tongue.gif man vienk laikam sanaak biggrin.gif eh..nu ja. vaig vaig tos jaunaakos ziimeejumus ar iegruust biggrin.gif
harpy
pirmajaa bildee zakjiitis i vienkaarhsi neatvairaams, veel bikinjaas vajadzetu pielikt "skaidu"(vells ko tagad pilda pliishu mantinjaas, kaa to lietu sauc???) un diegu un es vinjaa iemiileetos!!!!! wink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.