Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Saglabaat nosuutiitaas veestules
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
edg
Es, personiigi, nosuutiitaas veestules saglabaaju regulaari ar ljoti retiem iznjeemumiem. Taapeec man nepatiik, ka pie katras veestules jaaiekjeksee tas saglabaashanas kjeksis. Vai citiem ir taapat kaa man, pilniigi preteeji vai neruup? Vienkaarshi, ja cilveekiem nekas nav pretii, es labpraat liktu peec nokluseejuma saglabaat suutiitaas veestules smile.gif
Tigra2
Es it kā gribētu saglabāt, bet vienmēr aizmirstu atķeksēt dry.gif , tāpēc saglabātās vēstules man ir ļoti maz, man patiktu, ja automātiski saglabātos un pēc tam varētu izdzēst, ja sāk trūkt vietas
Blackout
buutu eerti ja tas notiktu automaatiski dry.gif
Aven
Man vienalga- ja gribi liec, mani tas netraucees..
deleted-ray
Man, principā, vienalga. Kā arī ļoti reti rakstu PM.
Seila
Gandrīz nekad nelietoju. ļoti reta reize gadās, kad ir nepieciešams saglabāt kādu rakstītu PM, lai pēc tam varētu apskatīt, ti kas ir bijis uzrakstīts.
Sigfa
Jaa, buutu labi, ja ieviestu saglabaashanu peec default. Noderiigi, lai atsauktos uz ieprieksh teikto. Es arii parasti aizmirstu atkjekseet, vai atceros tad kad jau esmu nosuutijis.
jurc
Tā kā nekad un nekur nesaglabāju nosūtītās vēstules, tad domāju ka te arī nevajag likt! Tā jau pilna PM, tagad vēl vajadzēs dzēst ārā izsūtītās vēstules? Vai katru reizi ķeksis jāķeksē ārā? Nu nee... Lai paliek kā ir!
Pagaidām skatoties poll, daudzi ir pret. Patīkami.
aivvv
kuraa vieta ajurccik tu redzi variantu kas buutu pret edg idejai uzmini nu tur taada nav tongue.gif

un tu esi vieniigais kas ssobriid ir izteicies pret

es arii lloti labpraat veeleetos lai tas notiek automaatiski jo vieglaak ir izdzeest ssad tad kaadu veestuliiti (ko var dariit iekkekseejot ) nekaa nozzeelot ka kautko buutu vajadzeejis saglabaat....
Taka
Vismaz to ķeksi varēja atstāt ieslēgtu ja cilvēks tā grib
Mani tracina, ka ja aizmirst to ķeksi ielikt, vēstule pazūd.
Priekš kam tad "Sent Items" vajadzīgs ja tur nekas netiek glabāts?
Defaultais settings - ieslēgts
bet var izslēgt ja ļoti vajag.
Man vajag lai nosūtītā vēstule paliek
lastguru
veestuleem ir jaapaliek peec default - es regulaari aizmirstu iesleegt to fichu kad suutu PM.
Taka
QUOTE(lastguru @ Jan 7 2006, 18:54)
veestuleem ir jaapaliek peec default - es regulaari aizmirstu iesleegt to fichu kad suutu PM.
*

tieši tā, to vajadzētu atstāt ieslēgtu pēc noklusēšanas.
Ja nepatīk - atslēdz
jurc
Vai tiešām es šeit esmu vienīgais kas ir pret šo visu pasākumu?

Neredzu vajadzības saglabāt aizsūtītās vēstules, nekad nav bijusi vajadzība pēc viņām. Jums ir bijusi? Neticu.
+ apzinaties ka Ienākošo PM ietilpība samazināsies uz pusi jo otra puse būs aizsūtītie PM? Atkal sanāk lieka dzēšana!
aivvv
u are alone ph34r.gif

isnt it scary laugh.gif laugh.gif laugh.gif
lastguru
QUOTE(JurCHiX @ Jan 7 2006, 20:50)
Neredzu vajadzības saglabāt aizsūtītās vēstules, nekad nav bijusi vajadzība pēc viņām. Jums ir bijusi? Neticu.

naaksies noticeet.
zenofex
Nav nekas pretīm, kaut gan pats ļoti reti lietoju PM.
X_Kamui
Nebiju nekad izmantojis...
jo liidz šim nebiju to mazo uzrakstiņu, zem veeltules, pamanijis ^^
nu un ari negrasos to izmantot......... wink.gif
Kikyou
Jurchix, tas, ka tev nav vajadzība pēc nosūtītajām vēstulēm nenozīmē, ka citiem viņas arī nevajag.
Es gan maz rakstu PM, bet laiku pa laikam gadās tā, ka es nosūtu un tad sāku domāt, ko tieši es tur uzrakstīju.

Tāpēc, jā... Man ar nebūtu nekas pretī, ja tas būtu automatiski.
anishuara
nja es gandriiz vispaar nelietoju PM... wink.gif nav vajadziibas, ja nu tikai kautko uzzinaat vajag, piemeeram par Animefestu vai kaadaam tikshanaas vietaam... happy.gif
Hikaru
Ir tāda iespēja "saglabāt nosūtītās vēstules"?? blink.gif Es vislaiku brīnījos kapēc nesaglabājas nosūtītās vēstules. Izrādās tā iespēja ir kaut kur jāmeklē, kur to var uzķeksēt?? ....ale... huh.gif
jurc
QUOTE(Hikaru @ Jan 8 2006, 15:51)
Ir tāda iespēja "saglabāt nosūtītās vēstules"??  blink.gif Es vislaiku brīnījos kapēc nesaglabājas nosūtītās vēstules. Izrādās tā iespēja ir kaut kur jāmeklē, kur to var uzķeksēt?? ....ale... huh.gif
*

kad tu raksti PM, tur apakšā var arī ielikt to ķeksi lai saglabā!
Taka
Jā, tikai tas ķeksis nesaglabājas, katru reizi jāliek par jaunu. Leimi.
aivvv
aizmirstiet jurcciku izdariet to dry.gif
harpy
viens jautaajums - prieshkam vinjas saglabaat?
edg
QUOTE(harpy @ Jan 8 2006, 21:11)
*

Man, piemeeram, ir vaaja atminja, un es neatceros, kam esmu ko suutiijis. Itin biezhi noder paskatiities nosuutiito veestulju mapee.
harpy
QUOTE(edg @ Jan 8 2006, 22:21)
QUOTE(harpy @ Jan 8 2006, 21:11)
*

Man, piemeeram, ir vaaja atminja, un es neatceros, kam esmu ko suutiijis. Itin biezhi noder paskatiities nosuutiito veestulju mapee.
*

tsk...tsk...
ja kaads uz tavu vestuli atbild peec meenesha, ka tu nekaanevari atcereeties, tad naf nepieklaajiigi pajautaat ko shim no tevis vajag...
savukaart, ja kaads tavus vaardus paarprot taa jau ir vinja probleema
savukaart tagad, kad mees visi esam informeeti, ka tef ir dranjkjiiga atminja,man liekaas, neviens iipashi neapvainosies ja tu vienu un to pashu nosuutiisi divreiz, savukaart ja nesuutiisi neko kautk buusi soliijis, domaajamss, ka vinjiem pieleks, ka jaauzprasaas pashiem...laugh.gif
savukaart ja tu tur raksti sacereejumus, ne jau katru reizi tu to dari, tajaas retajaas reizees var atcereeties kjeksiishus salikt kur vajag laugh.gif
sorry, vienk., mana atminja ir kaa cura zekje, kuraa nekad nekas neturaas iegshaa.bet a shiim lietaam man nekad naf bijushas probleemas..bet nu... laugh.gif
edg
harpy, tu laikam nesaprati.
Pirmkaart, es aizmirstu, ko teicu pirms 20 sekundeem, kur nu atcereeties, ko suutiiju PM vakar. Taada ir vaaja atminja.
Otrkaart, es neesmu taads egoists, lai ignoreetu ikvienu, kas manus vaardus ir paarpratis. Paarskatiit vecaas veestules ir galvenais veids, kaa noskaidrot, ko esmu teicis, un paardomaat, kaapeec atbilde ir tieshi taada, kaada taa ir.
Taadaa garaa var turpinaat, tomeer es jau taa shkjeerzhu savu laiku, paaraak daudz skaidrojot lietas cilveekiem, kas kaartiigi nepaardomaa savas idejas un spriedumus.
lastguru
edg, es domaaju, uztaisi vnk taa un viss, nav ko mociities ar aptaujaam. man arii apmeeram tik par slikta atminja, es dazhreiz aizmirstu sho kjeksiiti iesleegt kad vajadzeetu (vet "vajadzeetu" manaa trakteejumaa ir vienmeer, jo vieglaak ir veelaak nodzeest, nekaa nozheelot par nesaglabaato)
jurc
Bet parasti ja nāk atbildes, tad arī tur ir ietverta mana vēstule iekš QUITE tagiem!

Lab, ja jau cilvēki prasa, ta jau lai arī ir!

*iet stūri papukoties uz jums visiem >.<
anti
ja cilvēki tev prasīs lekt no tilta, leksi ar?
edg
Jurchikam par beedu, checkbox tagad peec nokluseejuma iesleegts.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.