Njuta..sho es meginaju uzimet vienam draugam...
mm, neslikti sanaacis. Tik negribeetos atrasties taa guloshaa chaliisha vietaa, shitaadaa pozaa taa tureet kreiso roku ir diezgan neerti pie tam veel taa, lai nebuutu redzams kreisais plecs. Ak jaa, man patiik, kaa uzziimeti zobeni
Ļoti labs un kvalitatīvs darbs! Man pat ļoti patika!
cilveecinji taadi pastiivi, bet visumaa...kruti... keda ir vislabaakaa...ceru, ka draugam patika!
Draugam patika bet es saku ka tas nav mans izcilakajs darbs jo es to zimeju pusmiega... jo draugam to vaijadzeja loti atri...
Es saku 00:00 un beidzu 3:00
Es ja kas pectam mosh uzpustoshu kautkadus vel savus darbus
Nirvana
Jan 5 2006, 22:05
Kopumaa ljoti jauki, man principaa patiik. Vieniigi tam puikam, kas visiem pie kaajaam gulstaas, diez vai ir ljoti eerti - roka vinjam taadaa diezgan nedabiskaa veidaa izlociita (domaaju, ka rokas garums arii ir mazliet paarspiileets). It kaa jau nekas nebuutu, bet liidz ar to tas viss izskataas mazliet stiivi un neiisti.
anishuara
Jan 5 2006, 22:09
Darbs ir super, ja nenemt veeraa to plecu un to roku augshaa staavosham 4alim...
bet kopumaaa man patika, joljoti gliits....
Tam džekam, kas kājās stāv, tā roka ar lineālu vilkta? XD
Bet tā visā visumā ir smuki! Tev ieroči iznāk labāk nekā man. T_T
Ko jus gribat no amatiera
Es tach nesen visp tikaj saku zimet... man ittka saka ka labi sanak...
A un ja kas man ar prasija par to to rokas vilkshanu ar linealu ...ja kas ne... es vinju nevilku ar linealu vienk man roka uztreneta tada zinja ka(vienmer geometrijas stunda naf lineala
un tadel sanak istikt ar roku
)
Apskaužu. Man ģeometrijā arī nekad nav lineāls, bet tik un tā velku šķības līnijas.
Bet pēc galīga amatiera nu gan neizskatās. o.o Tev sanāk.
Paldies
Bet nu es centishos labak!
Lai visiem jums smaids seja paradas(labis tas ta teiciens tads)
labi es laikam rit vel ielikshu vienu vai divus savus zimejumus...
Kopumaa izskataas smuki, bet pirmajaa ziimeejumaa tas dzekinjsh nav bikinj par daudz izpleties? Tādaa pozaa ir gruuti notupties kaajas pilniigaa shpagataa un tur savu bisi peec iespeejas taalaak(laikam baidaas ka taa var uzspraagt
)
Var var ta notupties bet tas prasa makslu
Nu spagatu karoch
ew pat nedomaaju ka tu tik labi ziimee...respect
vampire_kiss
Jan 8 2006, 13:51
ja tiri taa neko...labi ierochi sanaakushi...tikai taa lapa taada tumsha gruuti saredzeet..siikaakaas detalas...
bet taa jau forshi...taa kisa man atgaadina no trigun to forsho.....hehehe
tsk, pirmajaa bildee tam staavoshajam dzekam kautkas piliigi notiekti naf kaartiibaa a kaaju anotomiju, bet tas minka....minka...jeeziit, minka ir labs!!!!!
paareejie, nju taa, ziimee minkas, minkas tef lieliski sanaak
Ja kas tie visi zimejumi kurus sheit ieliku ... man godigi sakot nepatik nu ka teikt neviens neieguva man gandarijumu nu ka piem(nja es pabeidzu sho darbinju un man vinsh patik ) man ta vebija man bija apm ta(nja nu labi...kautkas lidzigs tam ko es biju iecerejis nu bet nja...
)
Tagad es sheit likshu tikaj tos zimejumus kuri man pasham patik
Nju labi tas ta....
Tjaks vakar uzkribeleju divus zimejumus ceru ka patiks (par ko es dzili shaubos
)
(tas tads edits) Bet nenemiet vera to manu parakstu uz zimejumiem tur ittka sanak Tjem
bet ja nemt vera al dzilju domu tad Tjen
Tas sapsihojies dzeks tev sanaacis taa neko. Otrs ar buutu labs ja buutu pleci plataaki (tur vajag pamatiigi plataakus tos plecus) un kaut kaa izskataas ka vinsh sakobiijies uz kreiso pusi ne taa. Bet nu visaa visumaa normaali ziimeejumi. Nu taadas manas domas par siem abiem ziimeejumiem
.
Hey pladiesinsh
bet es vel tikaj saku zimet
Kenshin
Jan 13 2006, 15:25
nu, ja tu saki, ka tikai saac, tad, veciit, tew no tiesas labi sanaak,
tikai
.. tam pirmajam darbinjam griibeetos zodu
.....un kaklu atdaliit, eh, kur juus visi prporcijas samaacaties??
nu labi ka ta bet ts zods 1-ajam darbam nja es vel galigi nemaku visus apgerbus zimet tapec tur vienk aizkrasoju ar melnu
nja un tapec ar ta sanac ittka kopa
Valintina dienas drudzis
))
Namejs
Feb 14 2006, 19:04
jejbogu piestraadaa wairaak pie proporcijaam
Righorn
Feb 14 2006, 19:10
QUOTE(Namejs @ Feb 14 2006, 18:04)
augsheejam vispaar nav plecu, taa ja skataas nevar pamaniit, bet ja izteelojas bildi a4gaarni, tad...
un apaksheeja llabaa roka arii nav(kreisa)
Zin ko es tef teikshu Niedre piiiiii jo es neuzimeju tik daudz cik tu un netaisos piestradat pie kautkadam proporcijam .... LOL.... jo es zimeju jo man tas patik un zimeju es Anime stila loti neilgu laiku
tak shto naf ko chakaret mani....jejbogu vareji kautko pozitivu pateikt... >.>
llabaa roka arii nav(kreisa)
tup man ir viss pareizi es nezimeju roku ar skatu uz plaukstu ez zimeju otradak
Namejs
Feb 14 2006, 20:37
es tjip baigi daudz ziimeeju...labi ja reizi 2 nedeeljaas biki paskriceleeju
Bet ta un ta tu vairak pa mani zime ;P
Labi beigsim sheit apspriest shadas lietas izmanto tad PM funciju ^^
nja... ja kas pats tu labak nezime >.>
Namejs
Feb 14 2006, 21:11
ok lai taa buutu
Namej karocha es pamaniju kura stadija man sak aizmirsties proporcijas kippa kad es saku izteloties detalizejumu tad man sak reali visas proporcijas klibot pat ne klibot bet man vienk galva pilna ar to detalizeshanu ka es saku aizmirst par proporcijam ^^
Namejs
Feb 16 2006, 00:33
uzwelc apm taadu skici kaa kreisajaa pusee kaadaa pozaa wien weelies....un tu wari domaat par detalizeeshanu cik wien uziet...and every thing will be bumbaas
visi ziimeejumi joprojām pastīvi, pacenties, džekiņ!
Pasivi... nu nez...
Hey, tauta kroč. man tāds lūgums [es te pasaktijos kā es zimēju, riktīgi norēcos [par sevi tā teikt japrot pasmieties manā gadijumā norēkties XD]] lūgums šāds -... varat šeit iemest kkādus linkus no kuriem var pamācīties 'kā pareizi jāzīmē tādam trulenim kā man'
Negribu dzirdēt nekādus 'pameklē gūglē tu idiot' or smth. vienk kuram ir laiks un velme iemetiet kādus tutorialu linkus ^^.!...
Cilveeks
Oct 31 2006, 17:36
Cowkiller
Oct 31 2006, 23:18
ziimeejumos rokas un kaajas ir kokainas un tas rada efektu ka cilveeki ir plakani kaa papiirs!
labais tavos ziimeejumos ir detaljas(pogas, kjeediites un citi siikumi)
Cilveek', paldies par linku :]! Govju sitēj - jā es to pac pamaniju XD!~ Bet nu jā, nekas es labošos...apsolu
[un jā metat tik tos linkus...need 'em']
nez man piemeeram patiiik it seviski ja tu nesen saaki tad man liekas ka ir baigi jau labi man patiiik vislabaak tas peedeejais...
QUOTE(Tjen @ Feb 14 2006, 17:14)
Valintina dienas drudzis
))
es nedaudz parākājos user'u galerijās, pēdējās lapās, un uzraku šo topiku, kas bija gandrīz nogrimis. XD
ļoti patīk šis v - dienas darbs. ēnojums labs, izstrāde rūpīga un laba. šoreiz man ir pilnīgi vienalga proporcijas, jo darbs kopumā izskatās vienkārši super!~
baigi doma patīk. tikai viens irteikums - tiem džekiņiem derētu tikt pie gurniem, bet ņemot vērā to, ka tas bija priekš v- dienas, visticamākais ka ir zīmēts ar mīlestību. XP
tā turpināt. progress redzams..
Am... man krampji met, kad redzu kā zīmēju xD...
Nu vienalga, paldies XD.
KKo uzīmēšu tuvakajā laikā. *laužās krampjos*
QUOTE(Cowkiller @ Oct 31 2006, 23:18)
labais tavos ziimeejumos ir detaljas(pogas, kjeediites un citi siikumi)
man ar patīk tās detaļas... pašai tas ir viens no sāpīgākajiem punktiem...
enigmo
May 26 2007, 20:00
Tev labi padotas tēlu kostīmi un sejas, bet tev jāpiestrādā pie tā lai viņiem būtu savas formas, body , ne kkādi stabi...
Nu man nepatīk...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.