vampire_kiss
Jan 1 2006, 20:25
nu dazi mani darbi...ceru ka vares redzeet...ko domaajat...??nezinu kaa jums bet man jau patiik....
+4. tikko pievienoju...(zinu..chibi ir mazi....my mistake..nu shitie buus giga -mega chibi)
+5. kaut kas ko es uzziimeeju vienam citam saitam helloviinos...laikam kaa tas jau ir redzams...
Man ljoti patiik visi darbi! Ruupiigi izkraasoti.
Otrais taads forshinjsh, smiekliigs!
Ieliec veel kko, bet taa ljoooooti labi. No manis tikai pozitiivi+
anishuara
Jan 2 2006, 16:56
EU! Shi ir super darbi, taatad muusu forums ir pieneemis vel vienu labu ziimeetaaju...
Vienreizēji... o.o
Tu ļoti labi krāso ar zīmuļiem (tie tak ir zīmuļi vai ne?). o.o
Man vislabāk patīk pirmais. Tā tik turpini.
Ieliec vēl kādu, ja ir. :3
*meklē žokli zem galda* Superīgi zīmējumi! Tas pirmais ir ļoti foršs. Patika vislabāk. Patīkamas krāsas un viss ir tik kārtīgs!
Noteikti turpini zīmēt! Gribas vēl redzēt!
Man kkā nepatīk 3ajā zīmējumā bikšu priekša.. tā wairāk pēc pakaļas izskatās >_<
aber wispār - i adore the 1st
Patikai tikai pirmais zīmējums. Bet tas nu ļoti patika. Burvīgs!
ziimeejumi uz goda....bet....1. un 2. ziim wajadzeeja piestraadaat wairaak pie plaukstaam un 3. ziim. to ausi kura wairaak paweersta pret zemi wajadzeeja biki wairaak uz augshu
wow.. superiigi, cik tu ilgi jau ziimee. par shiem - respect
baseboalbatboy
Jan 3 2006, 17:13
Njaa riktiigi labs bet tas treshai taads baizss
Katrā ziņā var redzēt ka zīmēt tu māki, un tas tev patīk. Ja tā turpināsi tad pēc mēnešiem 5 varēs baudīt tiešām jaukus zīmējumus.
Pagaidām mazliet pieklibo ķemeņu proprocijas - vismaz otrajā un trešajā bildē.
Bet krāsot gan tu māki, droši vien bērnībā patika krāsot "Izkrāso pats" grāmatiņas xD
vampire_kiss
Jan 3 2006, 18:06
@JurCHiX:5 meeneshi..sazin kur buushu peec 5 meneeshiem...hmm...kermena proporcijas tu domaa kaa??peec iistu cilvekus standarta vai anime..??jo es vairaak uz 2.balstiijos...un tur jau visaadi ir redzeeti tie kermeni..hehehe...
@baseboalbatboy:njaa...ziimeeju jau ar taadu nodomu..nedaudz trax nedaudz baissmiigs...mans otrais es....
@zeloco:pashmaajas celaa...*domaaju*...kopsh 9.klases kas ir...apmeeram...3 ar pus gadi....
@Namejs:njaa..ar plaukstaam kaa ir taa ir...viens no sarezgiitaakajiem veidojumiem...bet es tagad meeginu apguut to apliishi tehnku(kaa es to saucu)...
@Angelic:nu jaa visi jau arii nevar taa uzreiz iepatikties...kas kuram tuvaak...bet paldies..
@Zuzix:NJAA..tas arii pats vecaakais....varbuut taapeec....nu ko dariit..taads keeminsh sanaaca...hehehe....
@Kikumi:ooo..paldies....gan jau veel ko ielikshu....tikai nezinu vai sheit pat klaat vai citu veidot...interesanti kaa var panaakt ka tie tur pa visu ekraanu nevis taadi maziitini....
@Kikyou:protams ka ir...
paldies par komentaaru...jaa zimuli.paga kaa saucaas..faber kaut kas tur.....
@anishuara:ai paldies....
@Sushi:ja man ar patiik tas otrais...hehehe....big thanx....
Wow wow! Really beautiful drawings. Two last ones are sooo cool!
Respect! First one is pretty good too!
vampire_kiss
Jan 4 2006, 13:12
QUOTE(Atashi @ Jan 3 2006, 19:50)
Wow wow! Really beautiful drawings. Two last ones are sooo cool!
Respect! First one is pretty good too!
thankyou..
i see you joined recently..welcome!!!
waaaaaaaaaaaaaaau! tavi darbi ir vienkaarshi kolasaali. es pat iisti nezinu ko teikt. man patiik tas peedeejais ziimeejums tas ir forsh.
bet tieshaam tie ziimeejumi ir pelnijushi velreiz wau!
Man jau nepatiik kritizeet tapeec es nekritizeeshu bet gan abriinoshu
vampire_kiss
Jan 5 2006, 13:35
QUOTE(Marron @ Jan 4 2006, 20:46)
waaaaaaaaaaaaaaau! tavi darbi ir vienkaarshi kolasaali. es pat iisti nezinu ko teikt. man patiik tas peedeejais ziimeejums tas ir forsh.
bet tieshaam tie ziimeejumi ir pelnijushi velreiz wau!
Man jau nepatiik kritizeet tapeec es nekritizeeshu bet gan abriinoshu
paldies...jauki dzirdeet tikai labus vaardus bet dazreiz jau neoder arii kritika..tad tu zini pie kaa tev veel jaapiestraadaa...
patika pirmais... dzekins taads taustaams... krutas eenas...veiksmiigas kraasas!!!!!!!!!
Stilaa tas zakis ir vienkaarshi superiigs! Un tik labi uzziimeets. Gaidu naakoshos ziimeejumus.
Super super! ^_^
Tas zaķītis stilīgs! Tikai raksta "halloween", bet tas tā vienalga - no tā jau zīmējums nepaliek sliktāks.
Un Bleach fanarts arī rullz - abi galīgi apdauzīti, hī hī... :B
Velns, ja es šitig labi mācētu krāsot...
X_Kamui
Jan 5 2006, 22:43
Nja, pirmais man visvairaak patik, ļoti labi uzzimeets un labi izkraasots ,))))) super!!!
QUOTE(Kikyou @ Jan 5 2006, 21:24)
Velns, ja es šitig labi mācētu krāsot...
loool es vispaar neprotu kraasot XDDDDDDDD
QUOTE(vampire_kiss @ Jan 3 2006, 18:06)
@Kikumi:ooo..paldies....gan jau veel ko ielikshu....tikai nezinu vai sheit pat klaat vai citu veidot...interesanti kaa var panaakt ka tie tur pa visu ekraanu nevis taadi maziitini....
Kad atbildi ir tāda poga kā Upload IMG... Tikai skaties, lai bildes dubultā neliekas!
Btw, pēdējie divi darbi ir labie! XD Smieklīgi!
dzeerveniite
Jan 6 2006, 15:39
Patieshaam superiigi ziimeejumi!!!
Pirmais man patiik visvairaak
vampire_kiss
Feb 13 2006, 13:28
saucaas nebija ko dariit ....
Wow, satriecoshi, patiik man kaa tu ziimee. Peedeejais darbs ir vienkaarshi SUPERRRR!!!
Manupraat visi darbi ir baigi forshie!
tik ruupiigi izkraasoti utt...
Rufucis
Feb 13 2006, 13:53
pēdējais darbs ļoti labs
vampire_kiss
Feb 13 2006, 13:55
jaa..paldies..bet nevarat pateikt kaapeec man paraadaas 2vienaadi blakus..vai varbuut man tikai raaadaas.???
uii,tas zachiic ir vnk uuber. un shitais peedeejais labs. zinu,cik ilgs laiks paiet ar ziimuljiem kaartiigi kraasojot,taa ka..respect.
vampire_kiss
Feb 13 2006, 21:03
viens mana staasta varonis...
vampire_kiss
Feb 13 2006, 21:06
aizmirsu....veel shis tas ....
ouuu jeee! nu,ko lai saka,shitaa izkraasot..mmmjaaa. super. briinishkjiigi.
Namejs
Feb 14 2006, 22:38
wou neslikti...pawisam neslikti
vampire_kiss
Feb 15 2006, 13:37
kaut kas no bleach...mani fascinee renji kaa varonis...
Angelina
Feb 15 2006, 15:14
mmm..skaisti! man patiik kaa tu kraaso
proti franchu valodu?
Mazliet nobiedēja franču walodas klātbūtne zīmējumā... Mācies šo "mīlestības walodu"?
P.S. manuprāt Renji labi sanācis
Kenshin
Feb 16 2006, 16:53
WAUCH!!!!!!
shitaadi darbi, nu visu cienju no manas puses...tas 1ais pariits- dzhekam gan nedaudz saplacinaata preixpuse izskataas un zods kkaads jociigs, bet tie ir siikumi un kopeejaa,pareejo darbu foona.... nuuu, tew toch i iekshaa, hi-hi, velc tik laukaa^^
visiem džekiem tik muskuļotas, atsperiigas veederpresiites...*sliena* paldies, tev! kas attiecas uz 2u jautaajumu, sorry, neizliidzeeshu!
QUOTE(vampire_kiss @ Feb 13 2006, 21:06)
Mēma. Cik burvīgs darbs padevies! Tik skaisti, izjusti, vnk lieliski!!!
Sievietes mati ir ļoti skaisti un seja arī!
QUOTE(vampire_kiss @ Feb 15 2006, 13:37)
Tāpa't kā pirmajam- ļoti ļoti ļoti labs darbs!!!
woohoooo....tie puishi vnk iisti saldumunji....kau taadi buuti arii Latvijaa(ir...bet maz!)....man patiik stils un vispaar meems var palikt.....man baigi patiik....itsevišķi puishi...tie ir mmmmmmmmm!
Un Renji kaa jauparasti...ir labais!
Namejs
Feb 16 2006, 18:57
winry...LAtvijaa ir labaakie puishi :DDD un meitenes arii
Jap, vareetu ta buut....bet nu manaa pusee taadi patizli(sorry par spam:D)
vampire_kiss
Feb 17 2006, 12:28
hei paldies visiem par komentaariem..man tie tik loti patiik...
man jau franchu valoda arii taa...bet taa kaa ...kad pabeidzu to darbu kur renji bija tieshi 14.febr...(ja godiigi necieshu sho dienu)...nodomaaju..ai slinkums kaut kaadu bg veel tasiit...atradu kaut kaadu dzejoliiti....un vola!
nu ir jau sheit ar skaisti puishi....bet ...nu...ar pieklaajiibu gan kaa ir taa ir...bet atkariigs no katra pasha...
vampire_kiss
Feb 17 2006, 12:35
nu taa ...shis ir pavisam kaut kas necils ko es vienaa stundaa uzzziimeeju...bet vienaa citaa saitaa tam bija liela piekrishana..nu nez....
Psycholog
Feb 17 2006, 12:53
QUOTE(vampire_kiss @ Feb 17 2006, 11:35)
nu taa ...shis ir pavisam kaut kas necils ko es vienaa stundaa uzzziimeeju...bet vienaa citaa saitaa tam bija liela piekrishana..nu nez....
ideja jau laba
Kenshin
Feb 17 2006, 15:14
tas atgaadina mani stundaas>< bet ziimeets jau protams ljooti labi^^ tik sejinjas boish pa daudz samociitas.... lai gan, kas to zin^^ man patiik^^
vampire_kiss
Feb 28 2006, 17:27
vienas no maniem miilaakajiem ziimeejumies....
murrrkk....nu ļoti patīk,*rēc* oi...*sit ar nagiem pa galdu un domā ko raxtīt* džekam zīm. nr. 2 musīši kā stallonem... skaistim un ugunīgi, bet TOMĒR atgādina dragon ballz!!!
saki,zim.nr.1. aste ir tikai džekam, vai arī džekenei, bet tikai apslēpta??
*rēc vēl jo projām*
Oh, mazliet noshokeeji, bet smuki un biezhi taadus darbus te negadaas redzeet
Gruntaf
Feb 28 2006, 21:00
visnotalj jauki darbinji, tikai kaut kaa mazliet taas kompoziicijas&kraasas nu taa, bet vienalga smuki
vampire_kiss
Feb 28 2006, 22:11
emm aste ir tikai vegetam....cik es zinu bulma ir parasts cilveeks..nu...anime pasaulee...
paldies paldies...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.