Help - Search - Members - Calendar
Full Version: my art
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Pages: 1, 2
vampire_kiss
nu dazi mani darbi...ceru ka vares redzeet...ko domaajat...??nezinu kaa jums bet man jau patiik....
+4. tikko pievienoju...(zinu..chibi ir mazi....my mistake..nu shitie buus giga -mega chibi) huh.gif tongue.gif
+5. kaut kas ko es uzziimeeju vienam citam saitam helloviinos...laikam kaa tas jau ir redzams... dry.gif
Sushi
Man ljoti patiik visi darbi! Ruupiigi izkraasoti. smile.gif
Otrais taads forshinjsh, smiekliigs!
Ieliec veel kko, bet taa ljoooooti labi. No manis tikai pozitiivi+ biggrin.gif
anishuara
EU! Shi ir super darbi, taatad muusu forums ir pieneemis vel vienu labu ziimeetaaju... laugh.gif
Kikyou
Vienreizēji... o.o
Tu ļoti labi krāso ar zīmuļiem (tie tak ir zīmuļi vai ne?). o.o
Man vislabāk patīk pirmais. Tā tik turpini.

Ieliec vēl kādu, ja ir. :3
Kikumi
*meklē žokli zem galda* Superīgi zīmējumi! Tas pirmais ir ļoti foršs. Patika vislabāk. Patīkamas krāsas un viss ir tik kārtīgs! blink.gif Noteikti turpini zīmēt! Gribas vēl redzēt! happy.gif
Zuzix
Man kkā nepatīk 3ajā zīmējumā bikšu priekša.. tā wairāk pēc pakaļas izskatās >_<
aber wispār - i adore the 1st happy.gif
Kaede
Patikai tikai pirmais zīmējums. Bet tas nu ļoti patika. Burvīgs! rolleyes.gif
Namejs
ziimeejumi uz goda....bet....1. un 2. ziim wajadzeeja piestraadaat wairaak pie plaukstaam un 3. ziim. to ausi kura wairaak paweersta pret zemi wajadzeeja biki wairaak uz augshu
zeloco
wow.. superiigi, cik tu ilgi jau ziimee. par shiem - respect biggrin.gif
baseboalbatboy
biggrin.gif Njaa riktiigi labs bet tas treshai taads baizss ph34r.gif
jurc
Katrā ziņā var redzēt ka zīmēt tu māki, un tas tev patīk. Ja tā turpināsi tad pēc mēnešiem 5 varēs baudīt tiešām jaukus zīmējumus.
Pagaidām mazliet pieklibo ķemeņu proprocijas - vismaz otrajā un trešajā bildē.

Bet krāsot gan tu māki, droši vien bērnībā patika krāsot "Izkrāso pats" grāmatiņas xD
vampire_kiss
@JurCHiX:5 meeneshi..sazin kur buushu peec 5 meneeshiem...hmm...kermena proporcijas tu domaa kaa??peec iistu cilvekus standarta vai anime..??jo es vairaak uz 2.balstiijos...un tur jau visaadi ir redzeeti tie kermeni..hehehe...

@baseboalbatboy:njaa...ziimeeju jau ar taadu nodomu..nedaudz trax nedaudz baissmiigs...mans otrais es....smile.gif

@zeloco:pashmaajas celaa...*domaaju*...kopsh 9.klases kas ir...apmeeram...3 ar pus gadi....smile.gif

@Namejs:njaa..ar plaukstaam kaa ir taa ir...viens no sarezgiitaakajiem veidojumiem...bet es tagad meeginu apguut to apliishi tehnku(kaa es to saucu)...

@Angelic:nu jaa visi jau arii nevar taa uzreiz iepatikties...kas kuram tuvaak...bet paldies..smile.gif

@Zuzix:NJAA..tas arii pats vecaakais....varbuut taapeec....nu ko dariit..taads keeminsh sanaaca...hehehe....

@Kikumi:ooo..paldies....gan jau veel ko ielikshu....tikai nezinu vai sheit pat klaat vai citu veidot...interesanti kaa var panaakt ka tie tur pa visu ekraanu nevis taadi maziitini....smile.gif

@Kikyou:protams ka ir...smile.gif paldies par komentaaru...jaa zimuli.paga kaa saucaas..faber kaut kas tur.....

@anishuara:ai paldies....smile.gif

@Sushi:ja man ar patiik tas otrais...hehehe....big thanx....smile.gif
Atashi
Wow wow! Really beautiful drawings. Two last ones are sooo cool!
Respect! First one is pretty good too! smile.gif
vampire_kiss
QUOTE(Atashi @ Jan 3 2006, 19:50)
Wow wow! Really beautiful drawings. Two last ones are sooo cool!
Respect! First one is pretty good too! smile.gif
*

thankyou..smile.gifi see you joined recently..welcome!!! laugh.gif
Suu
waaaaaaaaaaaaaaau! tavi darbi ir vienkaarshi kolasaali. es pat iisti nezinu ko teikt. man patiik tas peedeejais ziimeejums tas ir forsh. biggrin.gif
bet tieshaam tie ziimeejumi ir pelnijushi velreiz wau!
Man jau nepatiik kritizeet tapeec es nekritizeeshu bet gan abriinoshu laugh.gif
vampire_kiss
QUOTE(Marron @ Jan 4 2006, 20:46)
waaaaaaaaaaaaaaau! tavi darbi ir vienkaarshi kolasaali. es pat iisti nezinu ko teikt. man patiik tas peedeejais ziimeejums tas ir forsh.  biggrin.gif
bet tieshaam tie ziimeejumi ir pelnijushi velreiz wau!
Man jau nepatiik kritizeet tapeec es nekritizeeshu bet gan abriinoshu  laugh.gif
*

paldies...jauki dzirdeet tikai labus vaardus bet dazreiz jau neoder arii kritika..tad tu zini pie kaa tev veel jaapiestraadaa... tongue.gif
kahi
patika pirmais... dzekins taads taustaams... krutas eenas...veiksmiigas kraasas!!!!!!!!!
davio
Stilaa tas zakis ir vienkaarshi superiigs! Un tik labi uzziimeets. Gaidu naakoshos ziimeejumus.
Kikyou
Super super! ^_^
Tas zaķītis stilīgs! Tikai raksta "halloween", bet tas tā vienalga - no tā jau zīmējums nepaliek sliktāks.
Un Bleach fanarts arī rullz - abi galīgi apdauzīti, hī hī... :B

Velns, ja es šitig labi mācētu krāsot...
X_Kamui
rolleyes.gif Nja, pirmais man visvairaak patik, ļoti labi uzzimeets un labi izkraasots ,))))) super!!!

QUOTE(Kikyou @ Jan 5 2006, 21:24)
Velns, ja es šitig labi mācētu krāsot...

loool es vispaar neprotu kraasot XDDDDDDDD
Kikumi
QUOTE(vampire_kiss @ Jan 3 2006, 18:06)
@Kikumi:ooo..paldies....gan jau veel ko ielikshu....tikai nezinu vai sheit pat klaat vai citu veidot...interesanti kaa var panaakt ka tie tur pa visu ekraanu nevis taadi maziitini....smile.gif
*

Kad atbildi ir tāda poga kā Upload IMG... Tikai skaties, lai bildes dubultā neliekas! happy.gif

Btw, pēdējie divi darbi ir labie! XD Smieklīgi!
dzeerveniite
Patieshaam superiigi ziimeejumi!!!

Pirmais man patiik visvairaak wub.gif
vampire_kiss
image
saucaas nebija ko dariit ....
LeoR
Wow, satriecoshi, patiik man kaa tu ziimee. Peedeejais darbs ir vienkaarshi SUPERRRR!!!
Lii
Manupraat visi darbi ir baigi forshie! biggrin.gif tik ruupiigi izkraasoti utt... rolleyes.gif
Rufucis
pēdējais darbs ļoti labs smile.gif
vampire_kiss
jaa..paldies..bet nevarat pateikt kaapeec man paraadaas 2vienaadi blakus..vai varbuut man tikai raaadaas.???
rebel
uii,tas zachiic ir vnk uuber. un shitais peedeejais labs. zinu,cik ilgs laiks paiet ar ziimuljiem kaartiigi kraasojot,taa ka..respect.
vampire_kiss
image

viens mana staasta varonis...
vampire_kiss
image

aizmirsu....veel shis tas ....smile.gif
rebel
ouuu jeee! nu,ko lai saka,shitaa izkraasot..mmmjaaa. super. briinishkjiigi.
Namejs
wou neslikti...pawisam neslikti
vampire_kiss
image

kaut kas no bleach...mani fascinee renji kaa varonis...
Angelina
mmm..skaisti! man patiik kaa tu kraaso wink.gif proti franchu valodu?
Zuzix
Mazliet nobiedēja franču walodas klātbūtne zīmējumā... Mācies šo "mīlestības walodu"?

P.S. manuprāt Renji labi sanācis happy.gif
Kenshin
WAUCH!!!!!! ohmy.gif shitaadi darbi, nu visu cienju no manas puses...tas 1ais pariits- dzhekam gan nedaudz saplacinaata preixpuse izskataas un zods kkaads jociigs, bet tie ir siikumi un kopeejaa,pareejo darbu foona.... nuuu, tew toch i iekshaa, hi-hi, velc tik laukaa^^
kahi
visiem džekiem tik muskuļotas, atsperiigas veederpresiites...*sliena* paldies, tev! kas attiecas uz 2u jautaajumu, sorry, neizliidzeeshu! sad.gif
Kaede
QUOTE(vampire_kiss @ Feb 13 2006, 21:06)
image

*

Mēma. Cik burvīgs darbs padevies! Tik skaisti, izjusti, vnk lieliski!!! rolleyes.gif
Sievietes mati ir ļoti skaisti un seja arī!

QUOTE(vampire_kiss @ Feb 15 2006, 13:37)
image

*

Tāpa't kā pirmajam- ļoti ļoti ļoti labs darbs!!! rolleyes.gif
Winry
woohoooo....tie puishi vnk iisti saldumunji....kau taadi buuti arii Latvijaa(ir...bet maz!)....man patiik stils un vispaar meems var palikt.....man baigi patiik....itsevišķi puishi...tie ir mmmmmmmmm! biggrin.gif

Un Renji kaa jauparasti...ir labais! biggrin.gif
Namejs
winry...LAtvijaa ir labaakie puishi :DDD un meitenes arii biggrin.gif
Winry
Jap, vareetu ta buut....bet nu manaa pusee taadi patizli(sorry par spam:D)
vampire_kiss
hei paldies visiem par komentaariem..man tie tik loti patiik...
man jau franchu valoda arii taa...bet taa kaa ...kad pabeidzu to darbu kur renji bija tieshi 14.febr...(ja godiigi necieshu sho dienu)...nodomaaju..ai slinkums kaut kaadu bg veel tasiit...atradu kaut kaadu dzejoliiti....un vola!
nu ir jau sheit ar skaisti puishi....bet ...nu...ar pieklaajiibu gan kaa ir taa ir...bet atkariigs no katra pasha...
smile.gif
vampire_kiss
image

nu taa ...shis ir pavisam kaut kas necils ko es vienaa stundaa uzzziimeeju...bet vienaa citaa saitaa tam bija liela piekrishana..nu nez....
Psycholog
QUOTE(vampire_kiss @ Feb 17 2006, 11:35)
nu taa ...shis ir pavisam kaut kas necils ko es vienaa stundaa uzzziimeeju...bet vienaa citaa saitaa tam bija liela piekrishana..nu nez....
*

ideja jau laba
Kenshin
tas atgaadina mani stundaas>< bet ziimeets jau protams ljooti labi^^ tik sejinjas boish pa daudz samociitas.... lai gan, kas to zin^^ man patiik^^
vampire_kiss
image
vienas no maniem miilaakajiem ziimeejumies....
kahi
murrrkk....nu ļoti patīk,*rēc* oi...*sit ar nagiem pa galdu un domā ko raxtīt* džekam zīm. nr. 2 musīši kā stallonem... skaistim un ugunīgi, bet TOMĒR atgādina dragon ballz!!!
saki,zim.nr.1. aste ir tikai džekam, vai arī džekenei, bet tikai apslēpta??
*rēc vēl jo projām*
LeoR
Oh, mazliet noshokeeji, bet smuki un biezhi taadus darbus te negadaas redzeet smile.gif
Gruntaf
visnotalj jauki darbinji, tikai kaut kaa mazliet taas kompoziicijas&kraasas nu taa, bet vienalga smuki happy.gif
vampire_kiss
emm aste ir tikai vegetam....cik es zinu bulma ir parasts cilveeks..nu...anime pasaulee...smile.gif

paldies paldies...smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.