Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Zīmējumi
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Marekso
Tā rekur mans 1mais mēģinājums kko no Anime vai nu pat nezinu no kā zīmēt !
Zinu ka izskatās Terrible... un tas ka s tam džekam mugurā tas ir Saiyan Armors un vēl viņš pats ir Saiya-jin! Kautkaāds kadrs sakiet ko pielabot, kas vispār ir garām utt...

EDIT: Pamēģināju pakrāsot Photoshopā ... nekas dižšs jau nau bet labāk!
Edit2: Nezinu kāpēc uzzimēju tādu meiteni kurai sūc asinis kautkāds Droids.. hmm. izskatās šausmīgi ko darīt lai būtu smukāk pēc proporcijām ! kādu advice gribētos
LeoR
Padomus dot nemaaku, bet patiekshu, ko domaaju taa vai taa smile.gif
Taa par pirmo ziimeejumu: vajadzeetu buut redzamam kaklam, savaadaak vajadzeetu ziimeet veedera muskulatuuru, ausis ta ka pa lielu, rokas vajadzeetu savadaak ziimeet (es arii taadas kaadreiz ziimeeju, kad man gribeejas izcelt cik nenormaali speeciigs ir manis ziimeetais cilveecinsh)... utt. Man liekas ka labaak ir saakt ar noziimeeshanu, lai saprastu, kur kas iisti atrodas + veel njemt un peetiit tutoriaalus, kaa pareizi jaaziimee cilveeki (shito posmu man arii kaadreiz vajadzeetu iziet, bet brr nevaru kaartiigi piekerties kaut kam taadam biggrin.gif ).
Ah, bet ja jau pirmais, tad nav nemaz tik slikti sanaacis.

Par tresho ziimeejumu, teikshu godigi, ka man ne tikai nepatiik, bet riebjas.
Bezmaz vai patieshaam gribas teikt Why???

Labi nenjem nopietni pie sirds, katram cilveekam sava gaume un izteele unsure.gif
Marekso
biggrin.gif ja godīgi tad es arī tikko sapratu ka tā pilde man riktīgi riebjas...!

Un paldies par manu kļūdu pateikšanu!
Kaede
Godīgi sakot, neviens no tiem zīmējumiem nepatika. unsure.gif
davio
Aaarpraats! Bet nu labi..... Man shausmiigi nepatika mati (Vai moska tas ir mezhs, kas naak aaraa no vinja galvas?) un 3. zīm. tā meitenes kāja ak dievs es laikam naktī negulēshu(tā jau ir ideja saziimee veel un vareesi atveert shausmu istabu laugh.gif ). Meegini uzziimeet kko no anime stile nevis dbz ok?
Marekso
Haha... ok biggrin.gif Bet man baigi humoriski sanāca ar to meiteni... zīmējot kad nonācu līdz dibenam tad to strīpu uzzīmēju otrādi tur pat var redzēt ka pārzīmēts pareizi lai izskatās pec dibena ... a man tad nezinu pat pēc kā izskatījās! biggrin.gif
EDIT: Reku viens vēl pēdējais Čomiņš no DBZ ! smile.gif Šitam mēģināju sakarīgus matus uztaisīt/uzzīmēt!
LeoR
Ah, man galiigi nepatiik kaa tu sho uzzimeeji, varbut labaak liec mieraa tos muskulkalnus, un uzzimee goku un to ortu dzekinu, kas vinjam tur staigaa liidzi no dragon ball 1 dalas, kad vinsh veel bija mazinhs. Mazus cilveecinjus, manupraat ir vieglaak ziiimeet un arii mazaak uzreiz porbleemu ar kermenja proporcijaam, un nebaidies izmantot paliigliinijas un tutoriaalu paliidziibu un turi priekshaa vairaakus ateelus ar vinjiem, lai tu iisti redzeetu kaa kas izskataas. Galvenais nepadoties laugh.gif
Marekso
Nebija ko darīt 10 minūtes pataisīju Macromedia Flashā Inchigo!! smile.gif Pats zimeeju ... tāpēc neizskatās ļoti līdzīgs...! smile.gif Bet man jau pašam patīk...

Click to view attachment
Keydan
Jā... Tev ir tala veļa lidz meisterim! smile.gif
Zime zime un zime!
Kirara
Saliidzinot ar ieprieksheejiem darbiem, shis darbs tev ir iznaacis daudz labaak. dry.gif
Zhogs ir liela haltuura. Ausis man shkjiet normaalaakas, bet acis ir shkjiibas un atrodas vietaa, kur jaabuut uzaciim un pierei. Deguns arii nestaav pareizajaa vietaa.
Marekso
Nu paldies... Ausis man arī pašam patika kā izskatās... smile.gif
kaitou-lala
tiešām nevajag sākt zīmēt dbz, pārāk sarežģīti priekš iesācēja!paprovē uzzīmēt kaut ko vieglāku...vari mēģināt nozīmēt attlēlus/charus un tā iemācīties pareizas proporcijas!
P.S vēlu veiksmi biggrin.gif
Tigra2
Ichigo tik reeciigs...
Uzskatiisim, ka viņš vienkārši ir kroplis, bet tas nekas, arii animee taadi dažkārt ir nepiciešami, jebkurā gadiijumā tev vareetu labi padoties youkai ziimeešana.(tie ir deemoni) Viņi var buut visvisaadi, gan ar 500 kaajaam, gan ar vienu aci, gan bez sejas, nu vispaar visvisaadi.
Varbuut saac ar tiem?
Vispaar galvenais, ka pašam patiik!

Good luck!
Marekso
Reku pārtaisīju lai viņš nopietnāks... Un tikko uztaisījis Ban-kai! smile.gifClick to view attachment
Kirara
Labaaks ir, bet aciis tik un taa kkas nav. Kljuudas man tagad ir gruutaak saskatiit, bet veel taas ir. Redzu, ka tu degunu paarvietoji uz labaaku vietu.
Marekso
Mazliet Photoshopā pielaboju... smile.gif Click to view attachment

un orģināli zīmēju to pirmo Ichigo, jo gribu uztaisīt SlideShow kur apstāsta kas ar ichigo kopumā ir noticis.. Piemēram no sākuma viņš bija parasts pusaudzis un tad to bildi pirmo parādīt! Tad es domāju arī uztaisīt kur viņš tikko dabūjis Shinigami spējas un pēc tam viņu jau ar Shikai zobenu un pēc tam šito fočeni ar bankai! un pa vidu pastāsīt īsumā kas ar viņu notika un kāpēc tā! biggrin.gif

Edit: Uztaisīju viņu vairāk redzamu un ar Zobenu! Backgroundā ir Soul Society tā kalna augša, kur Ichigo ar Byakuya cīnijās! smile.gifClick to view attachment
Erik4xp
Tas ar zobenu... Brrrrrrrrrr - viņam laikam zobs sāp. unsure.gif
Baigais sižets tev tur ir huh.gif Tas sižets no kādas oriģinālas anime ir??? ph34r.gif
Kirara
Ja tu ziimeeji peedeejos darbus ar datoru, tad iesaku vairaak treneeties ar roku. dry.gif
Marekso
Sižets ir ir orģinālais.. wink.gif

Nu jā pamēģināšu ar roku kautko uzzimēt, bet tā man sanāk daudz sliktāk...

Click to view attachment

biggrin.gif tas ir domāts ichigo... biggrin.gif
Kirara
Kaa var ar roku ziimeet sliktaak?! wacko.gif
Riktiigs kropliitis iznaaca, labaak neturies pie mana teiktaa.
Erik4xp
Tik tiešām, kā ar roku var zīmēt sliktāk??? blink.gif
Pinky
RG [ruudiits geimeris] labaak ziimee ar peli, bet darbi ir ok ! smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.