Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Kaa man ir sanaacis?
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Sasa
image
anishuara
man kopumaa patiik, bet taas acis izskataas itkaa vinsh buutu kautko sapiipeejies... wink.gif bet taa jau iisti labi.... laugh.gif
Sushi
Man kaut kaa nepatiik vinja (vai vinjas) ausis un kakls.
Bet ziimeejums taa tiiri neko. happy.gif
davio
Nav slikti! Bet tas kakls kautkaa druscinj par šauru liekas bet ir ok. smile.gif
Sasa
Kaklam es shoreiz nepieveersu paaraak lielu uzmaniibu uzliimeeju dazhaas sekundees lai ir uz kaa galvai tureeties, man arii liekas ka ar aciim nav kaut kas kaartiibaa!
davio
Manuprāt tās ir nedaudz par tālu viena no otras.
Shatako
Šinī zīmējumā man patīk mati! Bet nepatīk kakls!
Ausis nav īsti izdevušās. Bet nu darbs jau labs! smile.gif
Kaede
Seja, acis un ausis un manti izskats pat ārkārtīgi ļoti labi! Bet kad aiziet kakls, tas šķiet par tievu... laugh.gif
Rudoru-san
Ja tā godīgi, tad tas zīmējums nav nekas īpašs, uzzīmē vēl kaut ko, tad varēsim spriest.
Good luck! wink.gif
Kikyou
Hmm. Kļūdas ir. Bet man liekās, ka pašlaik vēl jēga uz viņām norādīt nav. Noprotu, ka anime stilā sāki zīmēt ne tik ļoti sen? Ļoti atgādina manus gandrīz-vai-2-gadus-vecos zīmējumus, it īpaši acis.

Ko lai saka. Turpini tik zīmēt, galvenais - neatmet ar roku - netaisi 3 mēnešu (vai vēl garākus) pārtraukumus zīmēšanā! ^_^

Un... Ieliec vēl kādu zīmējumu. :3
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.