Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Pēcnāves dzīve
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Blackout
tā kā uzsākām tēmu par dvēselēm, un daudzi tic, ka dvēselei pēc nāves ir sava dzīve,
tad, būs interesanti paklausīties, par ko Jūs gribat kļūt pēc nāves?

image
Sushi
Es peec naaves gribeetu atgriezties jauniias vecumaa, un debesiis kaa nevainiigs anime engjeliitis dziivot taalaak! smile.gif
Ha, to jau es tikai tagad saku...
sipps
QUOTE(Tsukama @ Dec 28 2005, 12:49)
par ko Jūs gribat kļūt pēc nāves?

*

par baribu tarpiem

nu tas nav tik vienkarsi ka tu iedomajies, pec fiziskas naves tava eksistence ar to ari beidzas. nav nekadas otras iespejas, pardzimsanas u.t.t. ja ari ir kautkads gars,dvesele vai kas cits,kas ir arpus musu sarasanas tad to nu noteikti mes nevaram kontrolet.
Sushi
Njaa... bet ja uzdod jautaajumu: Par ko juus GRIBEETU kljuut peec naaves?
sipps
QUOTE(Sushi @ Dec 28 2005, 13:34)
Njaa... bet ja uzdod jautaajumu: Par ko juus GRIBEETU kljuut peec naaves?
*

tik pat labi varetu ar jauta ja tu varetu izveleties burvju spejas kadas tas butu?

vai ari kurs no supervaroniem tu gribetu klut,ja tev netisam sakostu radiokativs insekts U.t.t.

man liekas sadus jautajums vairs neuzdod un "kas tu gribetu but pec naves" ir viens no siem intresantajiem un uz plasu diskusiju verstiem jautajumiem (11-14 gadu vecumam)
Tigra2
Es pēc nāves gribētu kļūt par Shinigami biggrin.gif
Tad man būtu kruts bankai, kas atgādinātu pikachu zibenstriecienu. Es varētu ninjzoties, apkarot hollows un nodarboties ar visa veida jautrību, iet tai foršajā vannā, kas dziedē.
Sliktākajā gadījumā es būšu velis, kas veļas, nākšu ciemos pie sliktiem cilvēkiem (auto ražotājiem, rūpnīcu īpašniekiem, musarotājiem u.c) un biedēšu viņus, varbūt mani kāds izsauks, tad varēšu stulbus pareģojumus ziņot (par pasaules galu), un ja kautkas noies greizi varēšu novākt izsaucējus.
Vispār pēc nāves būtu jāvalda jautrībai laugh.gif
Tjen
Nez es laikam pec naves gribetu but kautkas lidzigs Spokam,demonam rolleyes.gif ph34r.gif nja... Es tieshi gribetu izraisit visadas anamalijas uz pasules...ne tragiskas tongue.gif
Church
QUOTE(Tigra2 @ Dec 28 2005, 15:20)
...

naakt ciemos, uzmaakties, paregjot vari arii dziiva esmot. iestaajies kaadaa no daudzaam sektaam <g>
Tigra2
QUOTE(Church @ Dec 28 2005, 16:27)
...

naakt ciemos, uzmaakties, paregjot vari arii dziiva esmot. iestaajies kaadaa no daudzaam sektaam <g>
*

Jau biju, vairāk negribu. laugh.gif
Bet pēc nāves to visu darīt krutāk, jo tad neviens ar pirkstu uz mani nerādīs un neteiks - viņa darīja to, darīja šito. Neteiks visādas riebīgas piezīmītes.(kā tas tagad notiek dry.gif )
Church
QUOTE(Tigra2 @ Dec 28 2005, 16:01)
...
Bet pēc nāves to visu darīt krutāk, jo tad neviens ar pirkstu uz mani nerādīs un neteiks - viņa darīja to, darīja šito. Neteiks visādas riebīgas piezīmītes.(kā tas tagad notiek dry.gif )
*

atbriivoties no spokiem var diveejaadi: 1) eksorcisms 2) atskurbt. ;D
Sushi
Bet tik un taa! Peec naaves jaaizmeegjina viss, kas nav izmeegjinaats dziivee! laugh.gif
ETM
...nākšu ciemos pie sliktiem cilvēkiem (auto ražotājiem, rūpnīcu īpašniekiem, musarotājiem u.c)...
*

Un ar ko tieshi auto razhotaaji ir slikti cilveeki?Vai shim viedoklim ir kaads paskaidrojums?
Blackout
jauki jums tie offtopi sleep.gif' Personiigi es gribeetu kljuut par anglijas iispalvaino kakji ;> vai par jebkaadu kakjveidiigo!
animeec
xmmm... nu es vispar domaju, ka nomirstot tu neesi vairs saja pasaule vajadzigs un esi gatavs doties cita pasaule... lai nu ka, domaju, ka gribetu but parasts cilveeks, tikai ar kaut kadu iipasu talantu... tongue.gif
ReD_FoXy
Peec naaves dziivee es gribeetu buut kkaads rets kakjveidiigais dziivnieks... piemeeram
baltais tiigjeris
image
vai panteera
image
Taakaa abi divi rodas no kaadas kakjveidiigo sugas bet ljoti retos gadiijumos (baltais tiigjeris no tiigjeriem un panteera no leopardiem) aadas pigmentaacijas deelj tad nu izprotiet pashi cik gan biezhi tiigjeris piedizmst bez oranzhaas aadas un paspalvojuma pigmentaacijas un leopards ar melnu aadas un apspalvojuma pigmentaaciju laugh.gif
zeloco
Ja godiigi - par pilniigi neko. Gribeetu izgaist, glushi kaa miegaa, kad tu vienmaarshu moraali esi miris.
Tjen
atbriivoties no spokiem var diveejaadi: 1) eksorcisms 2) atskurbt. ;D

Nja... bet es nebushu parast spoks tongue.gif Es bushu spoks mixed ar demonu(nezinu kads tur labums bet nu kas lai to zin) tongue.gif
Kikumi
Pēc nāves gribētu nokļūt kādā paralēlā pasaulē, kurā varētu dzīvot kā cilvēks, tikai ar kādu īpašu spēju. Būtu jauki, ja varētu dzīvot kādā viduslaiku tipa valstībā... biggrin.gif
One winged angel
Es gribeetu buut Zombis, kursh eed smadzenes!!!!! MUAHAHAHAHAHAHA!!! Joks, es labaak kljuutu par kautkaadu uber demonu, kas beigaas izraisa Apokalipsi! Ja iet runa par naakamo dziivi, tad es gribeetu buut kaads Japaanis, totaals nerds, hentai fanaats! Nu labi, ne nerds, bet uber krutaks, kursh ir Kenjutsu, Kendo un Iaido meistars un pie viena naak no kaadas dizhciltiigas, cieniijamas gjimenes... .......... .... Yakuza!!

Nu bet par to aizkapa dziivi, teicu, ka veeleetos buut demons vai kautkaads enjgjelis, bet Engjelis atkriit 100 punkti!! Man visticamaak vareetu tikt taada loma, ka es buutu taads izkaameejis, plikpaurains, ar sirmu baardu, pliks ar vienu netiiru gurnautu vien apsietu, nezheeliigi izsalcis ve4uks, kursh ar smagu aamuru bliezh pa laktu, ir iekalts vazhaas, kjeedees un veel nezin kur... Uz llaktas nekaa nav... Visurapkaart liesmas... Nezheeliigs karstums... eeeeeee karo4 hana

Veel ir variants, kaa kikumi- nokljuut kaadaa paraleelaa pasaulee, viduslaiku veidiigaa, fantasy stila, kur ir elfi orki, goblini, dwarfi, un citi moshkji, vai arii iekljuut kaadaa Anime, visvairaak gribeetos kaadaa Hentai! tongue.gif

Nu karo4 viens no shiem, bet kaa jau teicu, laikam buushu, tas vergs ellee sad.gif
aivvv
es atkal uzskatu ka dziivee jaizmeiggina viss tas ko tu nevareetu peec naaves tongue.gif
bet vispaar es neatteikto sbuut par papagaili
...kurss gan negribeetu papagaili kas visu laiku saka [censored by lastguru]
Tigra2
Ja es kļūtu par dzīvnieku, tad putnu, kas lidot spētu. Vai pingvīnu smile.gif I love pinguins wub.gif Bet varētu arī par tīģeri būt.

QUOTE(ETM @ Dec 28 2005, 17:37)
...nākšu ciemos pie sliktiem cilvēkiem (auto ražotājiem, rūpnīcu īpašniekiem, musarotājiem u.c)...
*

Un ar ko tieshi auto razhotaaji ir slikti cilveeki?Vai shim viedoklim ir kaads paskaidrojums?
*

Tas gan ir oftopics, bet, ja vēlies zināt...
IR!!!!
Es esmu psihs dabas mīļotājs, kurš ir ar visām četrām pret dabas piesārņošanu un tās izraisītajām sekām :
1.Oglekļa uzkrāšanos atmosfērā, kas izraisa globālo sasilšanu
2.Ozona slāņa bojāšanu, kas aizvāc UV dabīgo aizargfiltru.

Un dēļ šī visa visvairāk vainīgi ir autoražotāji, rūpnīcas, cilvēki, kas papildus bojā ekosistēmu, kas nespēj atražot nepieciešamās vielas

Nja... bet es nebushu parast spoks tongue.gif Es bushu spoks mixed ar demonu(nezinu kads tur labums bet nu kas lai to zin) tongue.gif

Domā poltergeistu, džinu. No džiniem nevar viegli atbrīvoties un ja skatās seno statistiku(nezinu vai tā ir īsti pareiza, bet tāda pastāv) No 100 'džinu izsaukšanas gadījumiem deviņdesmit astoņos dalībnieki tika novākti.
One winged angel
QUOTE(Tigra2 @ Dec 28 2005, 19:50)

Domā poltergeistu, džinu. No džiniem nevar viegli atbrīvoties un ja skatās seno statistiku(nezinu vai tā ir īsti pareiza, bet tāda pastāv) No 100 'džinu izsaukšanas gadījumiem deviņdesmit astoņos dalībnieki tika novākti.
*

heeeeeeeyyy, cooooool!!! Me ar grib buut dzhins!!!!!!!!
Tjen
Ja kas es bushu demons cilveka kermeni kautkas lidzigs charinjam K' no king of the fighters ... Bhahahahah nu pec izskata un speka tongue.gif
Nu ja... tas ta ah ja un es bushu tas kursh slakte dzinus ... psc: jo es bushu specigaks par vinjiem rolleyes.gif
<-------Sho visu es precizeju.... no sava ieprieksh teikta.... biggrin.gif
edg
edg grib piedzimt veelreiz, bet neaizmirstot shajaa dziivee piedziivoto. Ar ilggadeeju pieredzi maaciities skolaa vareetu buut visai jautri.
Sushi
Nja, Edg taisniiba! Buutu baigi labi dziivot veelvienu dziivi, atceroties sho. Bet no otras puses tu domaa- nee atkal viss no saakuma!
Ja njem peec Pitagora kvadraata, tad jau sanaak, ka cilveekam ir kaadas 14 dziives (vai cik tur bija, negribu samelot) un, ka it kaa peec taas peedeejaas dziives izdziivoshanas cilveeks (vai kkas cits, par ko ir paardzimis) nokljust kaadaa citaa realitaatee, citaa dimensijaa.
Godiigi sakot, es tam iisti neticu. Ja jau mees NEMAZ neko neatceramies no ieprieksheejajaam dziiveem...
edg
QUOTE(Sushi @ Dec 28 2005, 21:30)
Godiigi sakot, es tam iisti neticu. Ja jau mees NEMAZ neko neatceramies no ieprieksheejajaam dziiveem...
*

Likumus var apiet. Buusim pirmie!
Kaede
Daudz par to aizdomājusies neesmu, taču nemaz neatteitkos kļūt par kāda cilvēka sargeņģeli. Tas būtu reizē labs darbs un gandarījums man pašai, kā arī sāpes, ja man kads no augšas kādreiz pavēlētu tam manam aizstāvāmajām kādāsmagā reizēnepalīdzēt...
Godīgi sakot, gribu kļūt par kaut ko netveramu, par maigu dvēseli, par k-ko kas nes pasaulēvismaz nedaudz prieka...
jurc
Es arī ticu teorijai ka pēc nāves tu vairs neesi nekas. Nav ne paralēlās pasaules, ne gara kurš pa tuneli lido uz debesīm. Tu nomirsti un no tevis paliek tukša vieta. Tavas domas ir pazudušas, tu vairs neko ne redzi, ne jūti, tu vienkārši vairs neesi. Paies pāris mēneši/gadi un cilvēki pārstās tevi pieminēt un pamazām prātu aizņems daudz svarīgākas lietas kā kapā guļošs gaļas(kaulu) gabals.

Par ko gribētu kļūt pēc nāves? Ja no iepriekšējās dzīves neko neatcerētos, tad kļūtu par kaķi vai suni. Vismaz tikšu cilvēku aprūpēts un vienmēr būšu paēdis.
Ja tomēr paliktu ar iepriekšējo domāšanas viedu un apziņu ka esmu beigts un tagad jādzīvo otrā dzīve, tad gribētu iemosoties kādā japānietī (ak šis otakisms), vai arī kļūt par kādu putnu ar lielu izdzīvošanas instinktu.
xikes
Heh.. pēc nāves? Laikam jau gribētu dzīvot kādā citā pasaulē. Pasaulē ar mazāk cilvēkiem, vairāk fantasy un maģiju.. rolleyes.gif Tur, kur zāle zaļāka un debesis zilākas.

Jā, jā.. kād ieslēdzu zinātnisko domāšanu, tad skaidri kļūst saprotams, ka pēc nāves cilvēka organisms beidz funkcionēt, līdz ar to apstājas visi domāšanas procesi un apziņa beidz eksistēt. Bet tas tomēr nav nekādi zinātniski pierādīts, ka cilvēkam nav dvēseles, kas nāves brīdī pamet ķemeni. Protams, arī daļēji muļķīgi balstīt jelkādus spriedumus uz šī fakta( pieņemt, ka pēcnāves dzīve eksistē tikai tāpēc, ka nav pierādīts pretējais), un tomēr man patīk pasapņot un iedomāties, ak ar nāvi nekas nebeidzas. Vismaz garastāvoklis labāks paliek smile.gif .
Heh.. njā. Optimisti vienmēr reālistus sauks par pesimistiem un reālisti optimistus - par sapņotājiem.

Ja jau mees NEMAZ neko neatceramies no ieprieksheejajaam dziiveem...

Nu, nu..
Man šad tad uznāk deja-vu sajūtas vietās, kur skaidri zinu, ka nekad agrāk neesmu bijis. Reizēm pirms, pēc vai kāda notikmua laikā rodas sajūta, ka kaut kur pa sapņiem, ļoti neskaidri un miglaini tas jau kaut kad tika piedzīvots. Nenāk jau, protams, tādas atklāsmes katru dienu, bet tomēr liek aizdomāties un meklēt izskaidrojumus. Nez, var jau būt, kādā sapnī redzētais, sagadīšanās rezultātā, kaut kad notiek arī realitātē, bet tomēr pārāk skaista sagadīšanās.
Es tak neesmu vienīgais? huh.gif
Sushi
Nee nu var jau buut...
Es gribeetu, lai mani kremee, nevis apbedii zemee, tad jau labaak buut iskaisiitai juuraa pie Uzlecoshaas Saules zemes krastiem, nevis buut taarpu bariibai...
Blackout
gg.laugh.gif bet var jau nopirkt arii dzelzs zaarku, Sushi laugh.gif un tad tev neviena dziiva buutne netiks klaat biggrin.gif
Sushi
Bet tik un taa... laugh.gif
Es paarveertiishos kkaadaas smiltiis ... gribaas, lai mani kremee!
Niks
QUOTE(Tigra2 @ Dec 28 2005, 20:50)
Es esmu psihs dabas mīļotājs, kurš ir ar visām četrām pret dabas piesārņošanu un tās izraisītajām sekām :
1.Oglekļa uzkrāšanos atmosfērā, kas izraisa globālo sasilšanu
2.Ozona slāņa bojāšanu, kas aizvāc UV dabīgo aizargfiltru.

Un dēļ šī visa visvairāk vainīgi ir autoražotāji, rūpnīcas, cilvēki, kas papildus bojā ekosistēmu, kas nespēj atražot nepieciešamās vielas
*

Vai tev ķīmiju nemāca? Ogleklis dabā ir sastopams, kā grafīts un dimants. Tas, ko tu domāji, ir oglekļa dioksīds, kas, starp citu, ir vajadzīgs, protams, noteiktā koncentrācijā. Ja nav noslēpums, kā tu cīnies pret dabas piesārņošanu un tās izraisītajām sekām, un ko tu iesaki darīt citiem?
P.S. Sushi, no tevis nekādas smiltis nesanāks.
Sushi
Nja, var jau buut.
No manis sanaaks burvju puteklji, ko arhiologi peec vairaakiem simtiem gadiu uzdaavinaas iluzionistu biedriibai ''melnuminji'' un no manis sanaaks labs shovs, tikai neviens nenojautiis, ka taa esmu es. wacko.gif
edg
Pietiks chatot.
Blackout
nu labi, uzlikshu lock..... vispaar neviens nebij taa kaartiigi atbildeejis...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.