Help - Search - Members - Calendar
Full Version: drugs are bad...mkey!
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Aidzis
Karoch, te ir mani jaunie darbi - apskatat un novertejat!
One winged angel
Wicked, veciit!!!!! Tas pirmais man atgaadina assasinu no RO... Un vareeji bishku labaak izveeleeties topikam nosaukumu, citaadi var padomaat, ka tas ir kaarteejais probleemu apsprieshanas topiks.. Un veel tevi var par shito nobanot, jo parasti tie chuvaki baazh savus jaunos ziimeejumus vecajos topikos wink.gif Bet es jau neko nesaku
Aidzis
Da pa ko tur banot!? Mani jaunie zimejumi nevar buut vecajos topikos - tas vienkarshi nebutu pareizi! Kas ir jauns, tas lai ari ir jaus!!! biggrin.gif cool.gif
Sushi
Nee nu labi jau tie darbi! smile.gif
Tikai smiekliiga rocinja tai naavei! laugh.gif Maza...
Kaede
Mjā...
Otrā bilde patika daudz labāk! rolleyes.gif
Kikumi
Darbi ir interesanti. Labāk patika tas otrais. No tā nāk tāds savdabīgs šarms. Apbrīnoju tavas krāsošanas prasmes. Viss liekas tik kārtīgs... happy.gif

Gaidu vēl zīmējumus!
Aidzis
Kapec tik daudzi nevar saprast, ka tas otrais ir engelis!? Tas tak ir tik redzami - Vinjam ir pat krusts ap kaklu... cool.gif
anishuara
not bad, not bad at all... smile.gif tas engelis ir tiiri jaux, tikai taa roka... wink.gif
Red Devil
Aidzis neseedi te forumaa kaa tu neredzi PEOPLE WANTS MORE!!!
Aidzis
Njaa... ir jau labi, ja tauai patiik, bet godiigi sakot man k-kaa saak beigties labaas idejas - tapeec jagaida tagad, kad "iedvesma" atkal atlidos!!! cool.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.