Naktspukjiite
Dec 23 2005, 15:32
klikVisnotaļ interesants saits. Anime Latvijā.
Jackal
Dec 23 2005, 16:17
Church
Dec 23 2005, 17:08
QUOTE(Jackal @ Dec 23 2005, 15:17)
Miiii un Zheeee!!!! Taa gan ir labu labaa lapa ar LV top animeem
...
baka. smailiju nepamaniiji nakstpukjiites postaa? ;>
Man liekas ka Jackal to bija rakstiijia ar sarkasmu.
Yeah...par šito var ierēkt....man patīk Beyblade dziesmiņas, tās rullz!!!
Erm...apskatiijos. Nju...Erm...intcanti...
Ļoti jūs lūdz man tādas lietas vairs nerādīt.
Ja arī kāds grib teikt: "Re kur labs anime saits. Spiediet tik te." Vismas apakšā uzrakstiet ka tas bija sarkasms citādi jūs pārāk biedējiet cilvēkus.
Ak dies, sen nebiju tik labi izsmeejies. Tas cilveeks tieshaam domaa, ka anime sastaav no tiem 100% komercproduktiem ar gariigi maaksliniecisko veertiibu tuvu nullei. uff... Jaaiet nomierinaaties, veederu krampjos rauj...
saradusies ANIME monstri
nu vismaz kads kauko dara,varbut ne isti labi sanacis tomer cilveks ir pie stradajis un vinam tas pasam patik. kapec tad uz reiz ir par to janirgajas. ja kads kautko lidzigu var uztaisit tad aiziet.gribetos redzet ka jums sanaktu.
Kautko liidziigu? Esi ieveerojis taadas citu civeeku taisiitas leitas kaa animefesti, anime un cosplay tusinji, un tam visam pa virsu, shis forums?
Labi, labi saits jau nav tik slikts uztaisiits, bet tie ir pokemoni, digimoni un beyblade. Tas tak nav nopietns anime. (par yu-gi-oh neko neteiksu jo tur vismaz man ljoti patīk animaacija un ticiiba kaarshu dveeselei
)
To, cik ļoti centies, var redzēt, paskatoties uz banneri lapas augšā.
QUOTE(Niks @ Dec 23 2005, 18:46)
To, cik ļoti centies, var redzēt, paskatoties uz banneri lapas augšā.
un kas tiesi tev tur nepatik?
Nu ko tur strīdēties...tās ir katra domas....tāds viedoklis...bet par dziesmiņām var tik un tā ierēkt
Pilniibaa piekriitu sipps. Nu un tad, ka vinsjh taisa lapu par Latvijas televiizijaas raadiitajaam anime pasaules pabiraam? Ok, tev nepatiik. Bet ir vesels bars Yugioh fanu, ja neesat ieveerojushi! Nevajag uzskatiit sevi par pasaules centru pasaulee, kur centra nav. Katrs iet savu celju, katrs fano par ko grib.
Un tu uzskati, ka tas taisiits haltuuriski? Paskaties uz manu Laacha, Vilka un Zakja vortaalu! Tad jau tas arii ir haltuura! Tad viss, ko edg dara ir haltuura. Un, lai kaa es censtos, rezultaats ir manas nolaidiibas un uz aatru roku radiits nekam nederiiguma kamols. Paldies!
Bet vispaar, kaapeec nesmieties par to lapu, ja jau gribas? Es pats smeejos. Tad kaapeec es rakstiiju visu to, kas ir ieprieksh? Patiik muldeet...
Man shkjiet, ka taa driizaak izskataas peec anime parodijas!
Yugibum... hahaaa!
Nu vareja but daudz labaks tas Yugibum, nu lai ir gan jau kadam patik. Man tas ka vina ir netrauce kam tad trauce tas lai uztraucas par to ka ir sudiga vai laba ta lapa.
AK mani nervi *drops ded*
uz tā saucamo banneri kurš izskatās ir taisīts paintā pastoties viss jau ir skaidrs ><
jus joprojam turpinat nemties ap to lapu ka mazi berni,pat to nevaru izdarit bet nu panirkt gan varu. kauns par sevi nav?
Vispār es personīgi iekš otaku nebiju bijusi drausmīgi sen... =( so tik šodien mēģinu tādu vispārēju pārskatu gūt kas še jauns notiek... *me attaisnojas ^^
Sērfijs
Dec 24 2005, 00:09
QUOTE(edg @ Dec 23 2005, 19:06)
edg monstrīgais teksts...
Tev vienkārši patīk savus postus lasīt.
edg, tu esi Paint guru, bet viņš prosta uzķeskājis virsū savu tekstu. Tas parāda viņa attieksmi, ja viņš gribētu visu izdarīt, kā nākas, viņš būtu izmantojis Adobe Photoshop vai vismaz The GIMP.
Blackout
Dec 24 2005, 11:45
OMG! YESS! BEIDZot! sen jau taadu saitu biju gaidiijis! YUMMIE!
bet esmu nedaudz neapmierinaats. -.-''
tur pokemon sekcijaa nav pie varonjiem pielikta Team Aqua, Team Magma.... -.-' Nav tach tikai Jessie un James...
QUOTE(Sephiroth @ Dec 23 2005, 23:09)
QUOTE(edg @ Dec 23 2005, 19:06)
edg monstrīgais teksts...
Tev vienkārši patīk savus postus lasīt.
Ljoti laba doma, tomeer, man nepatiik lasiit. It iipashi kaut ko tik garu un garlaiciigu kaa paarsvaraa mani posti. Ir vairaaki citi iemesli. Viens no tiem jau mineetais - patiik muldeet.
QUOTE(Niks @ Dec 23 2005, 23:32)
edg, tu esi Paint guru, bet viņš prosta uzķeskājis virsū savu tekstu. Tas parāda viņa attieksmi, ja viņš gribētu visu izdarīt, kā nākas, viņš būtu izmantojis Adobe Photoshop vai vismaz The GIMP.
Apskati lapu un tad padomaa - cik gadu vareetu buut taas autoram un kaadas ir vinja datorprasmes. Kaada ir iespeeja, ka vinjsh jeb kaadreiz buutu straadaajis ar Photoshop?
Tev teksts liekas uzkjeepaats? Es skatu savus agraa beerniibaa radiitos darbus un zinu, ka taisiiju tos ar milzu ruupiibu. Un kaads rezultaats? Saulee cepts meesls! Paluukojies, kaa vinjsh ir iedabuujis bildee Yugioh atteelu! Ieveero, cik ljoti liekushies ir burti, it iipashi "G". Aatri ziimeejot liinijas shitaa neliecas. Taa notiek tikai tad, kad censhas, bet peli nevar taisni notureet.
Izsmiet shaadu lapu ir kaa smieties par mazulja pirmajiem ziimeejumiem! Kaa njirgaaties par kropliem un sist vecas tantes!
Apzinies, kas esi, un paliidzi nabaga nelaimiigajam beernam izkaapt no LNT/TV3 radiitajiem museriem un iecel vinju sauliitee pie iistajaam multiplikaacijas akaam! Iedod vinjam spainiiti un iemaaci smelties laimes!
Kikyou
Dec 27 2005, 21:22
Rofl... Šitādā ceļā radīsies nepareizs priekšstats (kaut gan Latvijā viņš jau ir visai nepareizs) par vārdu anime. XD
No vienas puses, vainot jau cilvēku nevar, tajā lapā rakstīts tikai par to, kas redzēts pa TV, tātad cilvēks nav atklājis tādas lietas kā bittorent. No otras puses, to lapu ieraugot, vārtījos pa grīdu smieklos kādas 2 minutes. XDD
Tigra2
Dec 27 2005, 22:32
Ieejiet pie linkiem, tur vispār ir tik forši
"uzziniet savu pokemonu" -
Tā esmu es
vispār iegāju, nokritu no krēsla
, bet ļoti labi izstrādāts, mājas lapai nav ne vainas.
Nja un paskatieties Fun 4 Girls... Piemeeram pie bildeem...
Tas Darsijs vispaar biezji manaams taados saitos...
Kāds vēl Darsijs? Domā
šito lūzeri? Jams šodien, pārkāpdams foruma 20. noteikumu, mani traucēja, turklāt, kad es pārmaiņas pēc
neriebīgi atbildēju uz viņa lamerisko PM, viņš man izrādīja necieņu.
Varbuut tas ir arii tas.
Darsijs (kaa es domaaju) ir taa Yugibum taisiitaajs. Vinjsh veel kkur bija (kur saistiits ar taam beernu animeem)
Kikyou
Dec 28 2005, 00:02
Lmfao.
Nupat palasīju nedaudz kārtīgāk šur tur... XDD
Tagad skatamies, kas mums tur ir.
Nu kurš tad nepazīst leģendāros Digimonus! Šī ir viena no labākajām ANIME multenēm.
O jā pareiz'!
Pokemonus izdomāja Takoshi Tajiri!
Satoshi Tajiri, damnit! <_>
Dragonball multene ir ļoti interesanta! Pie mums Latvijā viņu nerāda. Tāpēc, ka tur ir ļoti briesmīgi skati! Šie skati var ietekmēt bērnus.
Briesmīgie skati laikam bija domāti character design... o.o
lastguru
Dec 28 2005, 00:09
QUOTE(Kikyou @ Dec 27 2005, 23:02)
Dragonball multene ir ļoti interesanta! Pie mums Latvijā viņu nerāda. Tāpēc, ka tur ir ļoti briesmīgi skati! Šie skati var ietekmēt bērnus.
Briesmīgie skati laikam bija domāti character design... o.o
it iipashi necenzeetaas sceenas, kuras amiishi izgrieza vai piemodificeeja
QUOTE(Kikyou @ Dec 28 2005, 00:02)
Lmfao.
Nupat palasīju nedaudz kārtīgāk šur tur... XDD
Tagad skatamies, kas mums tur ir.
Nu kurš tad nepazīst leģendāros Digimonus! Šī ir viena no labākajām ANIME multenēm.O jā pareiz'!
Pokemonus izdomāja Takoshi Tajiri!Satoshi Tajiri, damnit! <_>
Dragonball multene ir ļoti interesanta! Pie mums Latvijā viņu nerāda. Tāpēc, ka tur ir ļoti briesmīgi skati! Šie skati var ietekmēt bērnus.Briesmīgie skati laikam bija domāti character design... o.o
Jaa jaa! Shitaas rindinjas es arii izlasiiju. Diezgan pasmeejos par tiem dullajiem teikumiem! Tur veel bija!
Gribētos zināt, ko viņš teiktu par Elfen Lied.
Nja vinja seju gribeetos redzeet! Vispaar jebkuru citu anime, nee vispaar animes ir tik nevaaji daudz!!! Ja jau vinjsh shitaa njemas ar datoru, kaapeec neuztaisa norm apvienotu anime saitu...
QUOTE(Sushi @ Dec 27 2005, 23:49)
Nja vinja seju gribeetos redzeet! Vispaar jebkuru citu anime, nee vispaar animes ir tik nevaaji daudz!!! Ja jau vinjsh shitaa njemas ar datoru, kaapeec neuztaisa norm apvienotu anime saitu...
Atbilde ir pavisam vienkarsa. Zanasanu trulums gan anime gan koda zina un protams prasme. Pec gadiem 5 varbut redzesi ko kartigu par animi ja cilveka redzes logs paplasinasies. Bet nav verts ceret.
Tas pie linkiem ari labais yugioh saits.
Grifix
Dec 29 2005, 02:36
Manskiet sita lapinja ir laba maziem berniem nu vinjiem tas varetu skist diezgan aizraujoshi. Un smieties par sho lapu ir lidziga ka smieties par maza bebja autinjiem kuros ir ielikts liels nemakulibas un nezinashanas klucis aiziet uz podinja to visu izdarit ka nakas. So what? ja ta padoma tas ir smiekligi!
taa viss te es par animeem vairs neko nelasiissu es esju uz turini
un cik var atkaartot es neesmu pokemonu bet figimonu fans saistiibaa ar animi pokemoni man patiik dziivee
un tur vispaar ir tik daudz rulleejossu lietu kaadas te paaris stundas buutu jaameklee un tad veel nez vai izraktu taadaa daudzumaa....
jugimoto
Oct 6 2007, 16:37
oki chaw, es uztaisiju to saitu
tad es biju siiks un stulbs, ja man bija kadi 11 gadi saaku kautko skrubinaaties.. Tagad esmu vairaak uzzinajis kas ir anime, un pats ar iereecu pa to saitu
tagad man ir 16
un par pokemoniem vairs nerakstisu. esmu atjaunojies savu saitu ar pie reizies, bet tur info nelieku es bet lietotaaji
ja velaties tad ieverteejiet!
Ienac Mana Pasaulee!
un deelj kam mazoheet pazinjojot par sho faktu? lai uzmetaas kritizeejoshas maitu lijas? ja tas taa uztrauc, pameegjini lamaas atrast 1/5 konstruktiivas kritikas/aizraadiijumu un njem veeraa, papildinot pieredzi.
Naktspukjiite
Oct 7 2007, 11:13
Lija apvainosies.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.