Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Apģerb anime meiteni
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Kaede
Te bus viena drese, kur Jūs varat apģerbt dažādas slavenības. Atradu arī anime meiteni...
šiten
Sushi
Njaa.. Shito kkad senaak atradu googlaa! Bet man liekas, ka nevajadzeeja taissiit! Vareeja likt topikaa meiteneem-links ar lellju paargjeerbshanu vai kkaa taa...
Kaede
Piekrītu, Shumin. Es jau kad skatījos domāju- nu vaks. Ieliku tapat- interezei. Tur jau var pārģērbt arī citus. rolleyes.gif
Sushi
Mhm! Taa pati meitene arii briesmiiga!
Atradu savaa lellju mapee, kkad sen taisiitu!
image
Redz kaa, Shumin, mums liidziigas gaumes. Kaut tur ar to izveeli gan bija shvaki!
+Chibi+
image

*cough cough* tie krkli ir vinekaarshi pretiigi.
X_Kamui
Nja garderoobe viņai to4 ir slikta ,)))) bet nu tomer ^^
ph34r.gif
image
Kaede
Nu, ir tā vecene bikīt kroksis... sad.gif
Bet nekā labaka tur vispār nebija. Izņemot tur bija sadaļa "Ask Britney", kur es tāāa norēcos. Tjip, uzdot Spīrsai jautājumu, a atbildes ir tik rēcigas... laugh.gif
Kazuki
fui. taa anime meitene ir briesmiigaa paskataa. garderobe galiigi garaam...
One winged angel
Piekriitu, galiigi garaam! Tad jau labaak paspeeleet kaadu perversu anime girl apgjeerbshanas speeliiti, kaa sho: SPIEDIET SHITEN!
Kazuki
man taa otraa visp neizskataas peec anime. un izskataas ka arii vinjai garderobe visai truuciiga. lol laugh.gif
Kaede
Ta otra točnava anime... laugh.gif
One winged angel
nee nu skaidrs, ka shii nav anime meitene, powerpuff girls ir iistas anime meitenes !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

image

un tad shis(yuffie) veel ir viens no dotajiem kostiimiem laugh.gif

image

reku bishkjin paamziereejos:

image

Sushi
Hee.... ja jau tik taalu aiziet...
image
image
image
image
image
image
image

image
image
Kaede
Sushi, tās ir vienīgi bildes, vai arī k-kur shitā var saģērbt?
One winged angel
protams, ka var sagjeerbt!!! taas ir taadas pashas speeliites kaa es iebaazu!! Es lielaako dalju esmu izmeegjinaajis LOL laugh.gif

Starpcitu iedo linku uz to maariiti pleease smile.gif
Sushi
image
image
image
image
image
image
image
image
imageimage
sandzi
viss labaka vita kur var atrast dress up dolls anime stila in newgrounds.com tur sitas speles ir daudz laugh.gif
Shatako
image
image
image
image
image
image
image
image
Shatako
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Sushi
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Šīs ir no šejienes un dažas no šejienes..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.