Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Flower girl
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
WhiteDevil
Meitene katru rītu dodas sasveicināties ar savu mīļāko puķi ,un tā puķe esi Tu smile.gif

Es diezgan ilgi zīmēju šo darbu, un es gribētu uzzināt Jūsu domas. Es zinu,ka meitenes anatomija ir pavirša un arī daudz ,kas cits pieklibo,bet man gribējās uzzīmēt kaut ko krāsainu un pozitīvu. Tie akmeņi fonā ir tekstūras,tas ir, bildes. Darbs zīmēts ar peli,ja kādam tas interesē. smile.gif

image
gramozeks
hee jauns stils!!! laugh.gif vienmeer ir interesanti paskatiities kaa citi ziimeee!!! it iipa6i ja cilveks rada jaunu ziimee6anas stilu. laugh.gif
Kaede
Eu, baigi labais darbiņš! Patika krāsas! rolleyes.gif
Sushi
Woa... smile.gif Riktiigi labs. Izskataas peec ljoooti ilgi un smalki ziimeeta darba. Un jaasaka- tieshaam skaists! biggrin.gif
Un iisteniibaa meitenes anatoomija ir ok! Ljooti forshs ziimeejums!
One winged angel
Ar peli, saki? Kaadu programmu izmantoji, Man izskataas peec Jasc Paintshop Pro 8

Un jaa man arii patiik
Kazuki
smalks darbinjsh, daudz puulju pielikts. respect. ljoti forshi
edg
Tas nav anime stils. Bet nu ok, te jau visko liek.

Cilveeki, kas shitaadus ziimeejumus prot taisiit uz audekla, atver savas galerijas...
WhiteDevil
Paldies par atsauksmēm ! Zīmēts Photoshop'ā. Te arī meitenes galvas skice- viņa krasi izmainījās darba beigās smile.gif
image
LeoR
Oho, reeali un smuki. Kraasas un darba noskanja ir vienkaarshi lieliska.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.