kaarleens
May 18 2004, 08:14
Reaalaakais no jaunajiem seriaaliem, manupraat.
Taaa smeejies neesmu kopsh GTO un FMPF laikiem.
Iesaku visiem
kaarleens
Jul 2 2004, 13:00
seriaals bedzaas nu ko beigas man nu taa bet kopumaa ljoti funy gabals dodu kaartiigas 7 bales
nav nemaz tik smiekliigi... Golden Boy ir pats smiekliigaakais
darknight
Jul 2 2004, 23:12
QUOTE (Guest @ Jul 2 2004, 07:05 PM) |
nav nemaz tik smiekliigi... Golden Boy ir pats smiekliigaakais |
No šiem abiem priekšroku dodu "Midori no Hibi"
Nu Goldenboy vairaak ir echii un pervertaaks..
Midori no Hibi turpretii ir diezgan miiljsh gabals, kaut kas analogs vareetu buut Fruits Basket vai Kareshi Kanojo no Jijou (His and Her Circumstances). Galvenais varonis gan velk uz Onizuku
Shito Midori no Hibi gribu laadeet un pat veel draugs ieteica - kad paskatiijos ... atkal klasiskaa anime , ko juus tur esat saskatiijushi
kaarleens
Jul 12 2004, 08:55
QUOTE (Westy @ Jul 11 2004, 06:39 PM) |
Shito Midori no Hibi gribu laadeet un pat veel draugs ieteica - kad paskatiijos ... atkal klasiskaa anime , ko juus tur esat saskatiijushi |
nu katram sava gaume man piemeeram ljoti patikaas
zenofex
Oct 4 2004, 11:17
Nu smiekliigs bija gan shis seriaals, iipashi kur Seidzji sadzeeraas un Midori naacaas vinju vazaat pa dziivokli...
deleted-ray
Oct 4 2004, 19:12
Man ar iepatikaas, taa kaa saaku skatiities
MitSuki
Oct 5 2004, 23:42
Forma comedy,romance anime...Man loti patik sitadas animes..Taka Midori No Hibi bija forsa
Hideki
May 13 2005, 14:18
Midori no Hibi DVD ir pagaidām iznācis tikai līdz 5 epai? Citādi ir tikai 5 un labu laiku jaunas nav redzētas. Citiem arī ripi tikai 1-5.
Chufanzo
Jul 2 2005, 23:44
Shitas seriaal ir ne tikai labs reecamais gabals, bet arii kaut kas origjinaals peedeejaa laikaa, ko esmu skatiijies. Lai kaut ko shitaadu iedomaatos tieshaam vajag tiiri labu izteeli cilveekam un ceru ka producentiem neaptruuksies shaadu ideju naakotnee...
+Chibi+
Aug 2 2005, 15:50
Cik es sākotnēji biju skeptiska pret sito animi, ui! Bet tomēr noskatījos {educational reasons, apmēram - jāredz visas anmes, arī šizīgās], un, heh, man patika. Ņemu visus savus vārdus par to, ka tas ir slimi, un kurš vispār to var skatīties atpakaļ. Ļoti jauks gabals.
jā, es arī kaut kā sāku skatīties un iepatikās (noskatījos jau diezgan sen, kad vēl visas epizodes uz trubām bija). laikam tāpēc, ka nestandarta
-nDigo-
Aug 3 2005, 00:35
nostijos pirmo seeriju, man patika.. normaals, bet tieshaam savaads!!! ar to labo roku
Ljoti leens sizhets. Aatrums apmeeram kaa Chobits seerijaas pa vidu. Bet sizheta labums nav tuvu. Es domaaju tiiri spriedzes uztureeshanas zinjaa. Ir daudz nejeegaa labu joku, bet vai to deelj veerts skatiities? Gaumes un izturiibas jautaajums. Ljoti atkariigs no taa, cik piekjeras miilas staasts. Animaacija laba toties. Nu jaa, taa jau ir, man vajag spriedzes un action gabalus. Puni puni poemi...
P.S. Centos lietot iisus teikumus. Jo nesen lasiiju aviizi (bez maz pirmoreiz) un secinaaju, ka tur iisi teikumi. Taa varbuut vieglaak lasiit?
bladez
Feb 22 2006, 19:21
Nu noskatījos. Patika. Pat ļoti.
Bija tā, ka pēc 1. sērijas noskatīšanās šaubījos, vai vispār tērēt laiku, jo likās muļķīgs. Bet noskatoties 2. un 3. izlēmu noskatīties. Pēc tam biju pārsteigts un aizkustināts. Pēdējās sērijas šādās animēs ir man vismīļākās (ja neņem faktu, ka es noskumstu, kad beidzas seriāls).
Naktspukjiite
Feb 22 2006, 20:37
Skatījos šo animi un pie katras sērijas domāju - varbūt beigt skatīties?
Galu galā noskatījos, bet joprojām domāju vai maz bija vērts to darīt.
Kaut kā tas stāsts nepiesaistīja.
Viena no diezgan retajaam comedy ecchi zhanra anime, kas man patiik.
Saliidzinoshi orghinaala ideja un, manupraat, interesanti veidota teelu savstarpeejaas atieciibas. Milja, jauka anime, kas paldies dievam naf kaarteejais neparasti stuulbais ecchi gabals, bet kautkas tieshaam saturiiga(ne viens puspiku peecpushu figureeshana pa ekraanu)anime ar humoru kaa humoru nevis priecaashanos par to, kaa kaads "paglupaaks teels nogaazhaas un paraada apenespa visu ekraanu". Manaa veerteejumaa 7/10 noteikti ir pelniijis!
p.s.
-----offtopic-----
QUOTE(edg @ Aug 4 2005, 04:01)
P.S. Centos lietot iisus teikumus. Jo nesen lasiiju aviizi (bez maz pirmoreiz) un secinaaju, ka tur iisi teikumi. Taa varbuut vieglaak lasiit?
Aviizhu cilvekei uzskata, ka cilveeks muusdienaas ir "apdauziits" un gari teikumi ar sarezhghiitiem vaardiem, kas aistaatu klishejiskiem izteicieniem muusdienu cilvekam ir gruuti sagremojami taadeelj lieto iisus teikumus un klishejiskaas fraazes. Nju un taa ir vieglaka skalot smadzenes arii
Kheee... šitā anime ir super!!
Vismaz man viņa riktīgi patīk.. Tāda mīļa, smukā stilā uzzīmēta un ar humoru! Tas ir labi.. Esmu noskatījusies līdz Days 6... Ou ou... jāskatās tālāk!! *sāk skatīties*
No sākuma bija ļoti dīvaini..
.. bet ļoti rēcīgi. Pašas rēcīgākais sērijas bija par otaku leļļu maņjakiem.
Tādi zombiji, veikalā ienākot.
Daudz rēcīgu momentu, ka vispār nosmakt var no smiekliem. Kā vīņi spēlēja Fighting spēli... nomirt varēja no smiekliem.
Uz beigām izrādījās jauka school love-romance anime. Es dodu
9/10.
Noskatijos pirmo seeriju , iespaids labs. Skatiishos liidz galam
itiipashi tas kakis ROKS
Taadu nekur neesu redzeejis un nesaprotu tos kam nepatiik...
Beidzot noskatījos līdz galam Midori no hibi... Nu, ko man teikt..
9/10!!!
Njā.. beigas bija skaistas, kā jau katrā romance/comedy...
Daudzi brīži bija ļoti labi izdomāti, tā teikt, neredzēti. Asprātrīgi... Man patika Seiji-kun māsa!! Haha, viņa bija labi uzzīmēta un ar tādu raksturiņu!
Nja, īstenībā visi chari bija riktīgi labie un sižets arī tā neko..
"Manuprāt, šī noteikti noteikti NOTEIKTI ir pie MUST SEE animēm (šī žanra piekritējiem, protams)
EDIT: Vispār šo animi noskatījos tāpēc, ka vienreiz redzēju sapnī, ka novelku pirmo sēriju (dēļ tā, ka redzēju dažas labas bildītes) un paskatos, kas tur ir.. Tā nu skatos, un izrādās, ka riktīgi laba anime.. Tā arī pēc dažām dienām sāku pa īstam downloadot!
Tigra2
May 10 2006, 17:56
Noskatījos pirms kādā liciņa, kādus 3,4 mēnešus atpakaļ. Cik atceros tā bija visai jauka anime, tikai man beigas ne īpaši patika.
Spoiler! Highlight the box below to view the hidden text.
Vajadzēja viņai to atmiņu saglabāt
, un būtu vairāk punktus devusi anidb vērtējumā.
(Mans vērtējums bija 8,5.)
Spoiler! Highlight the box below to view the hidden text.
Es cereeju ,ka vinsh iedos vinai dienasgraamatu un taa visu atcereesies...
Nu taa anime ir loti forsha. Itiipashi kad raada to kakji laiku pa laikam
9/10
Keydan
May 10 2006, 19:12
Хорошее анимэ! Смешное, не без идеи. Я даю ему 9!
Вот только ту девчонку жалко... она так старалась... У меня так всегда, как прикину кого бы я выбрал, так в результате получается что это та которую обычно бросают не принемая её любви...
Arfija
May 30 2006, 18:53
Hehhee....Labaaks par dazhu lau citu serriaalu..Tagad shis te man varees uzlabot omu..hehee.....Forsh.....Man aju nu patika...Skatiishos turpmaak arii 2. un 3. seeriju un taa taalaak...hehee...Super..Reeciigs gabals...
Kikyou
Dec 22 2006, 16:27
Kad es sāku vilkt šito animi, goda vārds necerēju, ka būs kaut kas tik labs.
Joki bij rēcīgi, romance ainas bij nenormāli piemīlīgas, un tas, kas man patika visvairāk, bija tas, ka anime nav tik naiva, ka gribās galvu pret sienu sist.
Pat ļoti nedaudzās ecchi ainas netraucēja skatīties. Beigas pat šitajam bezsirdim lika nobirdināt asaru. Nenožēloju, ka noskatījos, jauks gabals. :3
mans vērtējums 9/10.
laba anime, interesanta un ļoti aizraujoša.
iesaku paskatīties ^^
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.